bonprix-bg.com пазарувал ли е някой от тук

• 6 721
  • 20
  •   1
Отговори
Интересува ме коректни лиса ,стоката същаталие като на снимките,номерата одговарятлиси и за колко време пристигат нещата.Благодаря  bouquet

# 1
аз също се интересувам, ако има някой който е поръчвал да сподели Simple Smile....

# 2
Миналата година поръчах от този сайт една рокля.След 1 месец получих роклята-когато я видях..... Shocked #Cussing out #Cussing out няма нищо общо със снимката..качеството е отвратително....определено това беше някаква несполучлива имитация на роклята от снимката....ПАРЦАЛ..в ярост я изхвърлих.

# 3
Това е най-безумният сайт на когото съм попадала.Има невероятни цени и големи номера и за това и се подлъгах.
Правила съм 3-4 поръчки (от гръцкия,но и от българският ще е същото,уж от Италия идвали).
Първият път ,от десет неща дойдоха две след около месец.Обяснението беше,че другите ги няма в наличност и ще позакъснеят.
Нямало да се наложи да плащам отново доставка,като ги получа.
Ок,минаха месеци и нищо!След време реших да пробвам пак.Отново поръчка.Дойде сравнително бързо но....
От 5-6 неща,които поръчах,само едното ми донесоха.Естественно си платих и доставката,защото е нова поръчка и отново  получих обяснението,че ще имам и останалите по-късно.Нищо повече не получих от тези поръчки,никога!
След тази поръчка,отново поръчах и едно мн.готино яке(55 еуро).Беше есенно време,някъде септемви....Познайте,май месец им се обадих и им казах,че тази поръчка могат да си я заврат в з.....а,щото идва лято и вече нямам нужда от яке!
Между временно в цялата тази лудница,никой не си дава зор да те информира за нищо и непрекъснато им звънях,докато не разбрах,че са гола вода.
Явно нещата от каталога им ги нямат,просто ловят шаранчета за по един,два парцала,които са им останали.
Много време,след като бях забравила за тези интернационални мошенници,ми се появи един колет от тях.Ботуши,които бях поръчала преди поне 11 месеца.Явно са чакали да позастудее,щото ще е голям резил да ми ги пратят август месец да речем newsm78
Освен това,на качество не чакайте.Това което получих в повечето случаи беше произведено в Египет и то от лоши материи.
Това е моят опит с даденият сайт.Често,не мога да ги разбера на какви принципи работят.
Всъщност,не разбирам и каква е целта на всичко това,за какво са на пазара?Явно имат някаква политика на съществуване,печалба?
Щом продължава да ги има,знам ли?

# 4
леле, леле ..... 2+2, благодаря ти много за информацията, на крачка бях да поръчам, но сега направо го зачерквам тоя сайт

# 5
Излъгах се два пъти да поръчам от bonprix. Първият път поръчах само сутиени за мен и за майка ми и тъй като сме с по голям бюст , се зарадвах ме от разнообразието което предлагат и на снимките моделите изглеждаха доста хубави, да но не стига че ни ги доставиха след месец ами не ни бяха изпълнили поръчката  , но ни обещаха,че след като имаме номер от заявката ще ги получи ме без да плаща ме доставка която е (25лв.) и веднъж сме я платили. Междувременно си поръчах  две блузи и една пижама и  те се забавиха 4 седмици,но не  това беше  проблема , а проблема беше, че не отговаряха на размерите и цветовете не бяха същите (пижамата на снимката беше синя а я получих сива) и аз ако я бях шила сигурно щеше да стане по сполучлива, а останалите неща още си ги чакам , като им звънна да ги питам се оправдават, че не зависи от тях защото получавали стоката от 19 държави .  #Cussing out

# 6
 newsm78З
Здравейте,
Искам да ви кажа ,че аз съм много доволна от нещата които си поръчах и от качеството.Да ,доставката е 20 работни дни ,но ако прочетете в сайта си го пише и ние си поръчваме с това условие.Винаги ще има недоволни и сърдити,но това си е за тяхна сметка.Аз продължавам да си правя поръчки,сега си чакам танкинито и когато се обадих за справка ми отговориха най-любезно на всички въпроси.Къде това сте го видяли в други фирми.Препоръчвам ви да си поръчате и се надявам като мен да сте доволни.
Благодаря .

# 7
Стилияна,не знам колко пъти си поръчвала,че си и толкова  доволна.
Трябва да си голяма  късметлийка ,защото аз поръчвах ли,поръчвах  и нито една  поръчка не е била както трябва.
Не говорим за 20 дена закъснение.Минават месеци,сезони и дори година Shocked
Получих нещо от  общо 3,4 неща поръчка след  една година!!!!Това как ти звучи?
Дори и да съм получила без  закъснения поръчката,никога не е била цяла.Анай -смешното е ,че от поръчани 5,6 неща ми идва само  едно,например....
Останалите с обещание за по-късно(никога,всъщност)
Много се надявам,да си получиш танкинито в рамките на този сезон,ако не  догодина ще си го носиш ,живот и здраве
Mr. Green

# 8
Стилияна,не знам колко пъти си поръчвала,че си и толкова  доволна.
Трябва да си голяма  късметлийка ,защото аз поръчвах ли,поръчвах  и нито една  поръчка не е била както трябва.
Не говорим за 20 дена закъснение.Минават месеци,сезони и дори година Shocked
Получих нещо от  общо 3,4 неща поръчка след  една година!!!!Това как ти звучи?
Дори и да съм получила без  закъснения поръчката,никога не е била цяла.Анай -смешното е ,че от поръчани 5,6 неща ми идва само  едно,например....
Останалите с обещание за по-късно(никога,всъщност)
Много се надявам,да си получиш танкинито в рамките на този сезон,ако не  догодина ще си го носиш ,живот и здраве
Mr. Green
Просто, като дойде поръчката и я отказваш........След поредица от откази, те ще си вземат поука (надявам се)!

# 9
Sussi,
За съжаление ти си черногледа и може би  неудовлетворена.Аз нежелая да коментирам това което пишеш,защото е абсолютна лъжа.От конкурентна фирма ли си ????????????
Това ли целиш????????Изглежда в България хората като видят нещо хубаво са склонни винаги да го оплюят.Аз съм доволна и нямам намерение да споря с теб.Устройва ме ,донасят ми ги в работата,нямам време да си го губя по магазините и съм по-различно облечена от колежките,което също ми харесва.
чаоооооооооооооо,такива като теб и света им е крив. hahaha

# 10
  • Бургас
аз поръчах преди два месеца две летни рокли и пристигнаха точно след 20 работни дена, както беше обявено, размерът беше ОК, станаха ми точно, качеството е на средно ниво, бих казала, че очаквах малко по-добро, но все пак не са чак за изхвърляне, пише на етикета, че са произведени в Полша, честно казано пак бих поръчала, защото тук трудно намирам номера над 46, пък и ми хареса, че плащаш при получаването, не се занимаваш с кредитни карти, посредници и т.н.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 10:01 от asya02

# 11
Sussi,
За съжаление ти си черногледа и може би  неудовлетворена.Аз нежелая да коментирам това което пишеш,защото е абсолютна лъжа.От конкурентна фирма ли си ????????????
Това ли целиш????????Изглежда в България хората като видят нещо хубаво са склонни винаги да го оплюят.Аз съм доволна и нямам намерение да споря с теб.Устройва ме ,донасят ми ги в работата,нямам време да си го губя по магазините и съм по-различно облечена от колежките,което също ми харесва.
чаоооооооооооооо,такива като теб и света им е крив. hahaha
Имаш добро мнение за тази  фирма и който не мисли като теб  е лъжец и черноглед ,че и неудовлетворен(?) ooooh! Rolling Eyes
Ееееех,свят шарен и  всякакви особености се разхождат натам- насам Laughing,та  така и ти.
Относно предположенията ти:
първо-със сигурност не съм(и не съм била) от  конкурентна фирма(всъщност от години не работя,само пазарувам Mr. Green)
второ-не съм  в България от  много години вече,поръчките ги правя от Гърция
и трето-не споря,просто изказвам мнението ми и опита ми с тази  фирма,а ти  веднага скокваш да ме обвиняваш,че съм лъжкиня,черногледа и не знам си какво.
Така като гледам,няма да се учудя ти да работиш  в тази фирма.(новорегистрирана,само за да пишеш  в тази тема???)
Ако не.... newsm78 и за твоя случай,лекари  има Peace
чаооооооооооооооо мила,и не се нервирай много,че се образуват  бръчки Grinning

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 23:16 от susie

# 12
Е изрових темата си,ами поръчах няколко неща( 4) пристигнаха 2 -нищо общо с снимките .Качеството  е лошо цветовете избелели ,   Twisted Evilсигурно защото ги чаках месец и половина.

# 13
Е изрових темата си,ами поръчах няколко неща( 4) пристигнаха 2 -нищо общо с снимките .Качеството  е лошо цветовете избелели ,   Twisted Evilсигурно защото ги чаках месец и половина.
Няма нищо,пак  късмет си извадила!Две от четири....си е постижение.  bouquet

# 14
Получих си танкинито и съм много доволна.Пак планувам да направя нова поръчка.
Чаооооооооооо момичета,аз съм доволна и не съм склонна да критикувам,а между другото винаги може да се получи някакъв проблем дори и да не харесаш сиренето ,което последно си купил от магазина,но следващият път ще е хубаво.Пожелавам ви го.Успехххххххххххх!

Общи условия

Активация на акаунт