bonprix-bg.com пазарувал ли е някой от тук

• 6 723
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Получих си танкинито и съм много доволна.Пак планувам да направя нова поръчка.
Чаооооооооооо момичета,аз съм доволна и не съм склонна да критикувам,а между другото винаги може да се получи някакъв проблем дори и да не харесаш сиренето ,което последно си купил от магазина,но следващият път ще е хубаво.Пожелавам ви го.Успехххххххххххх!

Явно това е единствената тема, която те вълнува. newsm78
Ами поръчвй по една дузина от всичко щом си толкова доволна Joy Joy Joy

# 16
Това е нелепа и жалка имитация на оригиналния сайт на bonprix ,който е немски всъщност.Според мен  зад него няма никой,направили са му бг версия и се опитват да продават намаленията от някъде другаде.Аман вече от бомбаджии които искат да печелят без да си мръднат пръста,не разбирам на такива балами ли приличаме.Най - елементарния начин по който може да се тества един сайт е разплащателната система и контакта разбира се.ЗАщото сме заринати от всякакви сайтове предлагащи различни продукти на добри цени,но в един момент се оказва че или няма количествата които са посочили че има,или доставката ти два половината от нея за 2 седмици,или продуктите нямат нищо общо с това което си видял на снимката и си поръчал.И се оказва че от около 50000000000 сайта, на пръстите на едната ми ръка с е броят читавите.И за детски дрехи и за дрехи за големи.Е,излях си душата.........но човек трябва да си отваря очите и ушите в тази държава пълна с измамници.....

# 17
  • Варна
Категорично не си заслужава да поръчвате от бг сайта на bonprix-bg.com, при условие че можете да направите това и от UK сайта им.
Искам да споделя моя опит с поръчките от http://www.bonprixsecure.com/uk/home.htm.
Имам поръчани->платени с БГ карта до UK адрес->получени в БГ  4 поръчки.
За да бъде по изгодна цената на доставката най-често се комбинирам с 2,3 приятелки и си разделяме разходите. Доставката им до UK адрес е 3.99 GBP. на поръчка.
Малко трудна е комуникацията с Customer Services.
Качеството отговаря на цената и смело мога да кажа че съм доволна.
Детските дрешки са красиви.

# 18
Категорично не си заслужава да поръчвате от бг сайта на bonprix-bg.com, при условие че можете да направите това и от UK сайта им.
Искам да споделя моя опит с поръчките от http://www.bonprixsecure.com/uk/home.htm.
Имам поръчани->платени с БГ карта до UK адрес->получени в БГ  4 поръчки.
За да бъде по изгодна цената на доставката най-често се комбинирам с 2,3 приятелки и си разделяме разходите. Доставката им до UK адрес е 3.99 GBP. на поръчка.
Малко трудна е комуникацията с Customer Services.
Качеството отговаря на цената и смело мога да кажа че съм доволна.
Детските дрешки са красиви.

Lubov29, моля те обясни ми как става тази поръчка до UK адрес, посредник ли използва? Ако да би ли ми казала кой, и аз съм от Варна и ако има фирма-посредник от тук ще ги използвам, че не ми се занимава с българските мошенници......

# 19
Здравейте,
Получих си  нещата и от следващата поръчка, която направих от интенет магазина  Бонпри .Поръчах си черен копринен гащеризон и блуза и съм много доволна.Гащеризона е перфектен и струва 60 лева ,а в София обикалях, за да купя нещо по официално и се оказа ,че една блуза стува 80 лева,която е нищо особенно.Блузата също е хубава.Тя е произведена в Индия,но перфектно качество и плътен памук.Много съм довола.Съжалявам за всички които са разочаровани,но аз лично ще продължа да пазарувам.ЧАОООООООООООООООООООООООООООО

# 20
БРАВООООООООООООО,
явно ти си единствената клиентка на сайта Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт