Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 233
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • КиТ
ако ги превеждате от английски давайте и на мен  Peace поне това мога да правя,когато съм свободна

Да Wink Peace
Питай Бланка,тя е по разпределянията,но 8 епизод мисля,че е свободен Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses
Никой не е казал,че го взима Thinking

# 211
ако ги превеждате от английски давайте и на мен  Peace поне това мога да правя,когато съм свободна

За тази цел казваш: "Взимам 8-ма серия" и... заклинанието е направено, мандалото е лопнало и 19 луди фенки на "Езел" са ти се обесили на врата...  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy и ще дойде момент да питат - готова ли си? готова ли си????  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 212
я ми обяснете как точно става,че и аз да помагам  Peace от къде вземате на англ.написано

# 213

виви много интересни гифчета,нали не се сърдиш ако ги кача утре Hug

Kачвай, качвай..........

На преводачите направо им се възхищавам  bouquet

# 214
хубав подпис  Mr. Green

# 215
бланка, арабския сайт от 849/ за околоо2 месеца / е станал на 1061 стр

Това не съм го пропуснала  Naughty Naughty Naughty Naughty

Има ли нещо интересно? Ако засечеш, сваляй, моля те...  Praynig Praynig Praynig

Момичета, пратиха ми страшни панорами на Истанбул - това е ползата от ученето на турски по интернет... Embarassed, снимани от хеликоптер предполагам. Само че на някакво странно слайд-шоу, ще трябва да се постарая в краденето...  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Надявам се скоро.

Вики, ей тая снимка, на която Нимет целува Ийит, я имам на компа в службата, но оттам не мога да качвам и не мога да я прибера. А сега вече не мога и не мога да я намеря отново в нета. Липсва от колекцията в нашата галерия... Абе, какво са ми направили на компа в службата, че не мога да качвам - някой сеща ли се?

# 216
  • КиТ
я ми обяснете как точно става,че и аз да помагам  Peace от къде вземате на англ.написано

http://www.youtube.com/watch?v=K2aSejU_tp8 --->ето тава е първата,част на епизода,субтитрите се зареждат от стрелката сочеста нагоре натискаш сс и се появяват Peace

# 217

http://www.youtube.com/watch?v=K2aSejU_tp8 --->ето тава е първата,част на епизода,субтитрите се зареждат от стрелката сочеста нагоре натискаш сс и се появяват Peace
от тея преводи,ако може да се разбере нещо,че на места и няма..аз първите серии от преди ги гледах там,но ще се опитам да направя нещо..а как да ги превеждам да пиша мунитите и превода ли?

# 218
  • КиТ
Вики, ей тая снимка, на която Нимет целува Ийит, я имам на компа в службата, но оттам не мога да качвам и не мога да я прибера. А сега вече не мога и не мога да я намеря отново в нета. Липсва от колекцията в нашата галерия... Абе, какво са ми направили на компа в службата, че не мога да качвам - някой сеща ли се?

Някъде я бях срещала Thinking,ако я намеря ще я постана тук Peace

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 219
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
добавих линк към темата вижте в описанието

ЕЗЕЛ,епизод 3

# 220
  • КиТ
от тея преводи,ако може да се разбере нещо,че на места и няма..аз първите серии от преди ги гледах там,но ще се опитам да направя нещо..а как да ги превеждам да пиша мунитите и превода ли?

Не пиши си какво казват(аз ги пиша всяка реплика на нов ред Peace),няма нужда да пишеш и минутите Wink

# 221
а как да ги превеждам да пиша мунитите и превода ли?

Не е необходимо да пишеш нито кой говори, нито нищо допълнително. Само думичките. Ако може - всяка реплика на нов ред. Ето така:

Добре, докторе!
Да, казах ви, беше свършило.
Отново! Добре, добре!
Каза да я заведем там.
Към Истанбул?
Не е ли по-добре да я закарат до тукашна болница?
Говоря ти за Бахар, кой се интересува от мен.
Али, възможно е, ако тръгнем веднага.

Плами, обяснила си - поствам само заради примера  Peace

# 222
добавих линк към темата вижте в описанието

ЕЗЕЛ,епизод 3

Лакунче  Hug Hug Hug Hug Hug
Хубаво е така!  Hug
А може би ще дръпнем повече хора, ако пише нещо от рода:
"Езел" се коментира в този форум.

# 223
  • По света и в нас.
Аз,не съм се включвала до сега само ви чета,но искам да кажа едно Благодаря на всички момичета които превеждат!  bouquet newsm51 smile3525

# 224
ми аз почнах вече да превеждам  Twisted Evil и засега всико върви добре,само някои думичките не съм сигурна и ги проверявам в речника,ама като не съм гледала предните серии..нали след това минават през редактор  Mr. Green за по-голяма точност

Общи условия

Активация на акаунт