Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 256
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
неееееееееее аз искам да има благодарност Hug Hug Hug Hug Hug

сега да ви кажа новата статистика
1еп.-120 сваляния
2еп.-100 сваляния
3 еп.-24 сваляния

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

вчера изпратих и запитване към торентс мастерс да ме пуснат да качвам......още не са ми отговорили
пръдльовци #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
но си мисля,че в НАНОСЕТ си е най-добре ,защото не ти трябва регистрация,за да сваляш
а и имат най-демократичната система за ъплауд
другите искат да си едва ли не братовчед на папата

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:27 от lacunababe

# 226
Аз,не съм се включвала до сега само ви чета,но искам да кажа едно Благодаря на всички момичета които превеждат!  bouquet newsm51 smile3525

аз не съм от тях,но ти казвам-ЗДРАСТИ,НАСТАНЯВАЙ СЕ УДОБНО!!!(докато не сме ти дали някоя весела задачка и на теб Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning)

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

а към старите капи-вие знаете ли в момента Джемката как страда?!?.......

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 23:12 от lacunababe

# 227
Бланка,ами ако например Ейшан казва нещо,но прекъсва /да си прави мимиките Mr. Green/ на нов ред ли да ги пиша или на един

# 228
Бланка,ами ако например Ейшан казва нещо,но прекъсва /да си прави мимиките Mr. Green/ на нов ред ли да ги пиша или на един
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

шибни и един шамар,и и кажи да не си прекъсва глупостите Mr. Green Mr. Green Mr. Greenс още по-глупавите си фейсчета

# 229
ми аз почнах вече да превеждам ... нали след това минават през редактор...

Това се казва мерак!  Hug Hug Hug Hug
Минават, минават - още 2 ръце минават!  Laughing Laughing Laughing Laughing
Първо аз се упражнявам по турски, после Емели въвежда ред и дисциплина  Peace
Не се безпокой. Всичко ще е наред...  Grinning Grinning Grinning И не си давай зор.  Hug

# 230
 тази снимка ли се търсеше Mr. Green Mr. Green Mr. Green,щото установих че се е скрила в моя комп

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
  • СТАНДАРТНО.
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 9 нови отговора.  Shocked Shocked Shocked

А исках само да кажа, че и Бахар е по-висока от Али.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Даже от Ейшан е по-висока.  Shocked

# 232
[IMG ]http://i49.tinypic.com/zn4os4.jpg[/img]
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Лакунче, за какво са ти благодарности в това потребителско общество. Дай да насочим хората към темата, може да искат да се включат в коментарите. Впрочем, един не се е изказал по анкетата  newsm78 newsm78 newsm78  и  нещо ни се губи!

Вики, щом прекъсне речта - на нов ред е най-добре. Това значи, че ще излезе по друго време на екрана. Абе, не е чак толкова важно, карай както ти падне... Crazy

Джемката не знам дали страда - гледам с половин око, но преди малко слушах Кенан как се чуди какво е станало, че Ламия му отказала и той бил СИГУРЕН, че не е заради Джемил. Crazy Crazy Crazy Crazy

# 233
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Впрочем, един не се е изказал по анкетата  newsm78 newsm78 newsm78  и  нещо ни се губи!
Май аззззз. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 234
не ме питайте..аз съм машина 3 неща правя наведнъж-гледам Мелодията,превеждам и пиша в темата  Joy

# 235
Впрочем, един не се е изказал по анкетата  newsm78 newsm78 newsm78  и  нещо ни се губи!

Видя ли как беше засечена  Joy Joy Joy Joy
Имаме си твърд контингент - 19 души.  Wink

Аз да ви казвам лека нощ...  Hug Hug Hug Hug

# 236
nephew как да го преведа,т.е. то си е племенник,но може да е в смисъл на синко или и аз не знам какво  Wink
и също като няма преведено да оставя ли място и да напиша само кой говори

# 237
от мен лека нощ!!! Hug Hug Hug Hug

# 238

Видя ли как беше засечена  Joy Joy Joy Joy
Имаме си твърд контингент - 19 души.  Wink

Аз да ви казвам лека нощ...  Hug Hug Hug Hug
  smile3503  малеййййййййй-Този кмет- всичко под отчет   bouquet
Затова тука има ред Heart Eyes

# 239
nephew как да го преведа,т.е. то си е племенник,но може да е в смисъл на синко или и аз не знам какво  Wink
и също като няма преведено да оставя ли място и да напиша само кой говори

Думата не я знам, но Рамиз ли беше  newsm78 е наречен вуйчо в нашите преводи, а той пък казва на Езел - племеннико.
Като няма преведено си продължаваш... Просто редиш наличните резплики една след друга...

Този път наистина лека!  Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт