Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 56

• 29 198
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Защо Дженгиз изпрати Езел при Ейшан   

# 121
Вуйчото за какво разказваше гледайки онази висока сграда

# 122
Всъщност не го изпрати.Сподел с Езел,че мисли че Ейшан си има друг.Проследи я.Тя го излъга,че ще ходи с Джан в парка,а той видя,че е сама.Езел му предложи да отиде при нея.Накрая му светна,че го разиграват,когато видя бижуто на крака и.Затова бяха
спомените с бижутата.
За отмъщение.Не показаха кой е в тази сградар но мисля,че говореше за Дженгиз.Според мен ще се окаже,че Дженгиз му е син.

# 123
Езел чрез Швбнем май-май доведе Али при тях с Ейшан

# 124
Ето линк за теглене на музика:в дясно сините
http://www.ezeldizisi.gen.tr/ezel-dizi-muzigi-indir-toygar-isikli-180.html

# 125
Али ли Mr. GreenИ него изиграха кофти.Езел почна да се плаши от себе си Mr. Green
Мислеше си,че е измъкнал ценна информация но попадна в капана им.Поставиха го в същата ситуация като преди години,но с разменени роли.Разбра ли за Ейшан ooooh!
Изглежда тази жена не е имала никога намерение да се променя.Просто е сменила партньора в игрите си и е вдигнала летвата.

# 126

На тая изобщо не и пукаше когато Али ги сбара с Дженгиз На Д сякаш му беше много по-кофти Атя се мъчеше май нещо да го убеди

# 127
Тя умишлено го нагласи така,че Али да я види с Дженгиз.Така и той е в играта.
Тази серия много играчи,много нещо.Скоро не бяха давали кадри от миналото.
Мислех,че за там всичко е ясно,но.....

# 128
Тя умишлено го нагласи така,че Али да я види с Дженгиз.Така и той е в играта.
Тази серия много играчи,много нещо.Скоро не бяха давали кадри от миналото.
Мислех,че за там всичко е ясно,но.....
  И аз така... Сега имам чувство , че сериалът започва от начало . И не знам защо, но гадничко ми беше в този епизод    АААА, само като си спомня как Дж. гледаше Ейшан там в кръчмата, като и даваха фибата....както само той може да гледа.... светлинка в тунела

# 129
Почвам да си мисля,че са си един за друг.Както казва той"Такива сме.Това ни е в природата"
Разбра ли какво стана с фибата на детето?Без да разбере тя върна фибата на Дженгиз,а не се познават дори.

# 130
Ади бе - това ли каза той тогава- изненада ли . Още в пирвите серии 2 или трета май беше ми направи впечатление онзи разговор за двата пътя-светлият и тъмният...

# 131
Joy hahaha Joy hahaha JoyФеновете си личат Joy Joy
изглежда първата им среща беше в днешната серия.Дж. уж беше "зад кулисите" да учи Омер как да сваля момичето Joy Joy Joy

# 132
Виви,защо от готиния сайт с подписите не мога да си кача на компа?

# 133
Лека нощ Hug

# 134
Ами не зная какво се случи- аз имах един много готин аватар от там, но изведнъж изчезна Питах тук, мисля, че Бланка ми каза, че една от причината е отмястото откъдето съм го взела да има проблем

Общи условия

Активация на акаунт