Жената Овен - Тема 7

• 22 934
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Ох Духи,като те гледам всеки ден така разчекната,чак се изпотявам,иска ми се да можех да ти помогна Joy

# 226
Добрютру.
Гледам тука закуски, кафета. Hug

# 227
Умирамммм ...
Ще ме довърши тоя скапан грип, искам, не искам май ще опра до АБ-то.  Confused

Добро утро !  Simple Smile))

# 228
  • София
Леле каква закуска,имайте милост  Crazy
Джей
- понякога се налага да се опре до АБ,ако не се подобряваш грам,те съветвам да пиеш Peace

# 229
Добро утро и от мен. ))))

Маргало, ама моля те, какви са тези спагети за закуска?. )))) Аз като видя нещо подобно...и ми се обръщат червата дето се вика...)
За парфюмите и аз съм така, може един да имам, но трябва да е истински. ) Не мога да си купя нещо, което знам, че е менте...

Хубав и успешен ден на всички пожелавам. )))

Джей, захващай антибиотика щом не се оправяш, че да не стане по-зле.

# 230
Подобрявам се, обаче имам няква суха кашлица, дет' ми такова мамата ....  ooooh!
Нямам нито Т, нито нещо ме боли, обаче кашлицата ме довършва.

# 231
Джей, бързо да се оправяш.Много е досадно да кашляш, направо всичко те боли, дори и мускулна треска се получава  ooooh!

Браво бе момичета, как си усещате, аз хич нямам такъв нюх. Ще разбера дали е истински, само по това колко дълго мирише  Mr. Green Бивш мой колега продава парфюми (сайта  www.parfumi.net ), на майка ми съм купувала от него - обожава го, на Нина Ричи някакъв. Миналата година си взе 2-ри от него пак на Нина Ричи, ама друг, еми този път е нетраен. Все се каня да му кажа и забравям, но явно и при него попадат такива. Иначе от него знам, че разликата м/у парфюма си и тестера (всъщност и 2-та бяха тестери) е това, че тестера няма опаковка и капачка евентуално.

Иначе хубави котаци имате Simple Smile

# 232
  • Варна
Добър ден мацки. Много глезАни котаци имате HugМного убави стопанки също бе.
Елица чудни неща си спретнала, Маргалка и тя златни ръце има. Hug
Знам си аз че ние  овничките сме най-убавите, най-оправните, най-талантливите, най-първите и това си е.
Джей оправяй се бързо, я виж какво слънце напечИ вънка Hug
Я прибирайте тея манджуля, че бая пораснахме вече. Ша са запролети пък ний неподготвени ша си останим Joy
Усмихнат ден на всички

П.С. стискайте палци довечера резултатите на дъщето  да са както требе Praynig

# 233
Neri, стискам и на краката даже, дано всичсо да е наред  Praynig.
Джей, да се оправяш бързо.
Аз днес ще ходя на интервю за работа и дано да имам късмет.

# 234
  • Varna
Пепич, дано да имаш късмет Душоуууууу Hug
Ей, тука една детелинка за късмет да имаш и за сега и за после ако е нужно

Ей, сЯ ходих до Бенджолинка, че беше казала, че слабост са и парфюмите. Цялата Умирисана отидох. Тъкмо се върнах от една парфюмерия, цялата окъпана във парфюмии Joy Връщайки се от обеден ресторант със Бате той ме набута във една парфюмерия да види това КлоетУ, обаче там не го предлагаха и почнаха да ме заливат със разни други парфюми. А аз как да кажа- сакън нИдейтИИИ бряяя, оставих съ да мЪ окъпят.  Ко ли не ми пръснаха  аз само два парфюма запомних май newsm78 ама докато стигна до нас и до Бенджолинката и тях забраЙх Joy Оставих и един тестер да си го мирише и да си му сЪ кефи. Дано има и за нея парфюмче за презниците ама оня найния да не сЪ Фтилява а да купува и във делницитИИИИ- скръндца такъв #Cussing out Joy
ВиЙ откога пляскатИ паста за закуска брЯЯЯЯЯ newsm09 Няма ли за вас да пазитИ Италияяяя Joy Спагети шЪ ми слагат и шЪ мЪ подлъгват #2gunfire Joy Ама ха яяяяяяяяяяяяяя Laughing
ХаДи по едно каЙвееее Мокачино

# 235
Вижте на мен какво ми казаха във връзка с овенската ми зодия,асцедента ми в овен и луната ми в скорпион:

Цитат
Маргало, аз ще ти напиша най-общи неща за Слънчевия знак и Ас в овен, и Луна в скорпион. Ако искаш конкретни и точни неща трябва да си направиш персонален хороскоп.

Слънце в Овен
Самосъзнание стремящо се към изява и доминиране. Непримиримост. Победа на всяка цена. Смелост, кураж, борбеност. Силна воля. Оптимизъм. Лидерство. Енергия с цел изява. Бърз ум. Силно желание за движение.
Вероятно си огнена, пламенна натура, спонтанна, ентусиазирана, независима и романтична, вярваш в себе си. Като отрицателни качества -  прибързаност, агресивност, нетърпимост към друго мнение, егоистичност, нетолерантност.

Като се има в предвид, че при теб и Ас е в овен, вероятно характеристиките за овена ще се проявяват двойно. На външен вид най-изразителни черти на лицето, които спират погледа вероятно са очите и веждите. Хубави пълни устни, тъмни коса. Силно телосложение.

Луна в Скорпион
Луната - емоциите, инстинктите и женското начало.
Скорпионът е най-интензивния и емоционален знак. Тук няма спокойствие. Липса на емоционална стабилност. Драматични ситуации. Силни и вълнуващи преживявания. Често при това разположение майката е властна и респектираща, създаваща леко напрежение. Трябва да се опиташ да владееш по-добре емоциите си. Задълбоченост. Ревност. Страст. Понякога се жертва всичко, за да се постигнат целите. Не винаги бракът е хармоничен.

# 236
Та кой мъж ще ме иска такава ooooh!
Аз съм природно бедствие и най-жестоката истина е,че всичко това е вярно на 100% Tired

# 237
Да не забравите да ми стискате палци утре ! Това ми е последният изпит  Grinning
Юни съм на защита на дипломната. Simple Smile)))

# 238
Маргало, всички сме така...)))) ама мъжете си ни искат и харесват и хич не щат да ни пускат. ))))

Джей, стискаме палци разбира се. ))) Каква специалност си, че нещо съм изтървала?

Аз като циганчетата, ама да се похваля с малко покупки от ибей. )))) първо са за малката, после за мен един комплект
чудно комплектче Некст
суитчер
обувки
още едни Кларкс

пола, топ, болеро Мonsoon
и пак, отзад

# 239
Стискамеееееее...
И аз искам палци за утре по обед  Praynig Praynig Praynig

Маргало.. тва е мнооого вярно и за мен..
А пък за мъжете - и още как ме искат!!! .. само да не съм им жена  Twisted Evil Joy Иначе съм страаааааааа'отна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт