Жената Овен - Тема 7

• 22 878
  • 739
  •   2
Отговори
# 585
Добре дошли на новичките  Hug
Делте, Ели да не свършихте терлиците Wink
Започна да му се вижда края на тези болести вече. Дъщеря ми е значително по-добре, аз също. Утре ще ходим при дотцентката да пускаме изследвания и ако всичко е наред край с иглите, докторите и болниците.

Hug

# 586
gretcan, привет на новата овенка. ))))

franceska, може и свободно, няма никакъв проблем. ) Нощувката е 22-23лв, останалото се плаща. Иначе на нас в тази сума (25лв) ни влиза и храната. Но е наистина чудно, аз обожавам да ходя там. )))

Neri, много се радвам за вас, бързо да се оправя детенце и да забравите неприятните моменти в болницата. )))

Маргало, ще попитам мъжа ми, ако е в Д.Митрополия със сигурност ще го познава. ) но и ако е в Каменец пак има вероятност да го знае кой е. ) Аз не се сещам така само по името. )

# 587
Той като не е на мисия е шеф на финансите на военните newsm78 нещо такова.

# 588
Той като не е на мисия е шеф на финансите на военните newsm78 нещо такова.

Аха, ясно...) значи може и да не се познават...)))

Оххх, ще ходя да готвя грах с пуешко....омръзна ми от това готвене.....((((

И се чудя дали да дам едни 60лв за обувки на Хъш Пъпис.... newsm78

Днес моят мъж пак е за полети....и само ми хвърчат над главата пустите му самолети...) видяха малко топло време и веднага хукнаха да летят...

# 589
gretcan, добре дошла  Hug
Аааа, мързели такива-чакате да плета терлички вместо да дадете на момичето, че му простинаха крачетата  Twisted Evil
gretcan, заповядай  Grinning

Едни удобни пантофки да тичаш на воля в темата Simple Smile

Познайте откъде се връщам?  Wink

# 590
Joy
Хубави патъци Joy

Откъде се връщаш Ели?

# 591
От следобедно кафе с Бенджи  Grinning Не знам как и дали ни изтърпяха в заведението, но бъбрихме и се хилихме 3 часа..май 4  newsm78 Когато прекарваш добре-времето лети, не се усеща  Grinning

# 592
От следобедно кафе с Бенджи  Grinning Не знам как и дали ни изтърпяха в заведението, но бъбрихме и се хилихме 3 часа..май 4  newsm78 Когато прекарваш добре-времето лети, не се усеща  Grinning

Ъ Tired

Завиждам ви благородно Crossing Arms

# 593

А така, браво на вас...))))

# 594
Дам страхотно си изкарахме.
Сладки раздумки няколко часа, ама въобще не ме интересува, че сервитьорките дори си смениха смените, а ние пихме по второ пиене.
Защото на мен ми беше много хубавооооооооооооооо.

# 595
Ах вие,дразните се а?!
Срам!
Не ви е срам hahaha

# 596
Здравейте, момичета и от мен днес, късно-късно! Гледам кафе с прекрасна лятна гледка от тераса сте пили сутринта... Grinning И на мен на Гърция ми прилича. Обичам!  Heart Eyes
А пък аз днес бях на ски. Като закарах малката на училище, хукнахме с мъжа ми, в девет бяхме на лифта и си откарахме страхотно, чудно време, прекрасно обработена писта, малко хора Hug До два се прибрахме и бегом на работа. Друго си е да ти е наблизо планината. Peace
И добре дошли, franceska и [gretcan/b]!
Делте, дано се отървеш леко от тоя вирус, дето те е тръшнал! Hug
Ели, Бенджи, добре сте го откарали вие 4 часа на кафенце  Laughing

# 597
Здравейте Simple Smile
Делте, бързо да оздравяваш, не се предавай.
gretcan, franceska, добре дошли и от мен Hug
Ели, поне ще си починеш и ще имаш време за разходки, докато намериш друга работа.
cayenne и вие добре сте си изкарали, днес наистина беше приятно времето.
Neri, радвам се че вече сте по-добре, дано и изследванията са добри Hug
Аз цял ден ровя в разни документи и затънах до шия в работата, но поне нямам време да мисля за глупости. Надявам се почивните дни да успея малко на въздух да изляза да се поразходя.
Прегръдки на всички Hug

# 598
Frenceska,Gretcan - добре дошли в овенския отбор  Hug
Добавих ви на първата страничка  Wink

# 599
  • Varna
ЕЛИЧКА Hug
Благодаря ти, че ме отмени във раздаването на тЪрлЪчките, ама така съм я окъсала, направо не е вярно. Сега вече съм малко по добре.
Благодаря ви мили момичета за подкрепата. Няма да се давам, нали сме Овни. Пиркулясах във това легло ама ми беше много лошо.
gretcan wavey

Общи условия

Активация на акаунт