Жената Овен - Тема 7

• 22 871
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Делте,що така,ама вирус ли излезе или  newsm78

# 601
  • Varna
Да бе Маргалче Hug
Вирус е, аз нали писах още във началото. Днеска съм мааалко по добре. Още не мога да чувам, нямам вкус и не усещам никакви миризми. Но определено съм по добре. Можеше и да е по лошо. Но нали знаеш силния дух на Овнето.
Хайде едно кафе, че е кафЯнУ времИ

# 602
Тъкмо щях да слагам кафето и Делтичка ме изпревари  Grinning
Нищо, хрупайте зеленчуци:

Делти, радвам се, че има подобрение  Hug

# 603
Добро утро и от мен момичета. ))))

хайде от мен една гофретка. )))))

# 604
Здравейте, момичета и от мен.Много ми е зле днес- гърлобол, запушен нос, парещи очи!Явно по стъпките на Делта тръгвам, но няма да се дам на вируса.Почвам лимоните и чая!
Ели и Бенджи, по нататък може да се запознаем.Искам и аз 3 часово кафе Crossing Arms

# 605
  • София
Имайте милост с тия закуски  cry от всичко ми се дояжда.
То, че времето е болно, недейте да го следвате,взимайте мерки от рано и да се оправяйте бързо.

# 606
Здравейте!
Много намусен ден е днес.

# 607
Hug ..гушка и от мен

# 608
Тука в Русе е мъгла голяма...

# 609
И тук се муси времето, а трябва да изчезвам по задачи..вече отлагам от час и половина..
Айде гушки на всички, а само да добавя, че варненска среща просто ТРЯБВА да има! Много маймунки се събрахме на варненския клон  Laughing

# 610
И при нас е гадно, а ще караме колата на сервиз....и сигурно 2-3дни ще сме без нея...(((
И да се оплача....с диетата съм до под кривата круша....направих няколко дни почивка и веднага върнах 1кг, а ям съвсем нормално.
За сватбата май нищо няма да си купувам, ще си облека един костюм от друга сватба....когато бях с подобни габарити...))))) то съм грозна гледка, ама карай....)

# 611
  • Varna
МИРАМКА Hug
Спри да мислиш за килата, не се натоварвай и всичко ще си дойде на мястото. А на сватбата танцувай да скъсване и от там ще тръгне и отслабването thumbsup

# 612
  • Варна
Добър ден.
Ели права си че требе вече варненки да се срешнем нейде, че станахме мнооого. Толкова рогати, красиви, гръмогласни мацки си е сеир и не е за изтърване hahaha
Делте, франческа оправяйте се. Hug
Мира я им тегли една дъъълга на тия колограми. Виж ква си красавица Peace

Цунки на всички

# 613
  • Добрич
Приемате ли една заблудена овца при вас?  Wink
Вече 7 теми сте изписали, а аз се бях включила май само в първата тема. newsm78

Аз съм от Добрич, родена съм 23 март.
Ще се радвам, ако мога да си споделям с вас тук!  Peace

Хубав ден на всички! Болните да се оправят бързо!   bouquet

# 614
  • Varna
АНУШКЕ wavey
Хайде скачай във пантофките и се нареждай и ти на мИндрЯ за сладки приказки newsm10

Хайде и да почерпим един алкохолен коктейл, че и ние болните да се загреем и малко да ни стане по добре

Общи условия

Активация на акаунт