Жената Овен - Тема 7

• 22 872
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
анушка Hug

На всички вас прегръдки.

# 616
 Здравейте, любими мои! Heart Eyes Hug
 Аз не писах, защото не влизах, а не влизах, защото бях адски сдух.  Tired
Бях до днес, защото ми пристигна сиропчето: http://www.madal.bg/cgi-bin/s.cgi и от утре се почвам. Явно ударното качване е било първите дни - преди малко се измерих и с дрехи съм 77, та вероятно това са килата.
 Да отговоря на тези, които са ме отрази ли в предното включване (за което сърдечно благодаря  Heart Eyes ) - бях на режим преди отказването, а всички знаем какво се случва, когато проядеш в промишлени количества забранени храни, а аз към всичките манджи, алкохоли и пр добавих и по 3 пак семки и 2-3 пак солетки на ден, общо взето намирам си работа за ръцете и устата... Та така, но това вече е минало.
 Ще докладвам всеки ден как ми вървят нещата, поне да знаете и вие тоя прехвален сироп има ли всички тия ефекти. Поръчах 1/2 литър, което би трябвало да ми стигне за около 10 дни, като с мойто звер се разбрахме да поръчам после голямата разфасовка и да пием двамата, ако си заслужава, разбира се. Praynig
 Сама съм и ще се върна да почета в темата, че пак отново съм позорно изостанала с инфото за нежните ви тела и остри умове. Mr. Green Hug

# 617
NastyWitch, успех!

С теб сме и стискаме палци Hug

# 618
NastyWitch, късмет и от мен Wink

Направи си снимки сега - и след 10 дни...ама не само на тялото, че то нали се и подмладява човек Wink ..и да не прекалите с лютото Sunglasses
Кой знае колко парички е  ooooh!

# 619
Здравейте и от мен...)

анушка, добре дошла, да се разписваш често. )))

NastyWitch, успех ти пожелавам с този режим, дано бързо да видиш резултати. )))
При мен положението също е плачевно, но и аз така съм се сдухала, че няма накъде повече. ))

# 620
Miramка, Дидка, Маргалчо  Hug
Ще видим ефекта, а цената е съвсем разумна, предвид приложението на сиропа - за 10 дни ще изпия ( или изям, щото той замества храненето) 50 лв, което прави по 5 лева на ден. С ръка на сърцето признавам, че 5 лв никога не биха ми стигнали за цял ден тъпкане. Това смятах със зверо - литър струва по-малко от 100 лв, демек с тия пари ше се изхраним двама за 10 дни - супер си е! Laughing
Повярвах си, че след спирането на цигарите е добре един "основен ремонт" да си организирам, та и да не отслабна кой знае колко, поне токсините да изгоня.
Мире, що се сдухваш? Кога беше сватбата? Началото на март май?
Ето ме от вчера...

За не знам кой път редактирам - набарах ви У ФЕЙСА! hahaha Joy Онова оплезеното гевезе съм аз...

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 16:08 от NastyWitch

# 621
  • Varna
Nasty Hug
И от мене много, много късмет. newsm10 Дано тоя шУруп да помогне, че и на нас до го кажеш!!!
И не сЪ здухваЙтИ моля вИ. ВиЙ Овнета ли сте, или лукови глави #Cussing out

# 622
Добре дошли на новите овнета в стадото!  bouquet

# 623
NastyWitc бе я ква си Убавица Hug

# 624
Насти, да ти кажа много готина мацка си, и килцата хич не ти личат. ))))
Ето ме и мен, 3месеца след като родих на една сватба съм кума. ) сега съм на същите килограми +2отгоре. )))) представете си какво освинване съм направила. )))
цък, моя милост

# 625
Ееее,ще ви бия бе я кви сте хубави ooooh!

# 626
Ееее,ще ви бия бе я кви сте хубави ooooh!

хахаха, да, самата прелест....)))))) я да ти пусна снимка само с 10кг по-малко да видиш разликите...))))

# 627
  • Добрич
Благодаря за топлото посрещане!  Heart Eyes

Виждам, че повечето сме заформили темата за килцата. Аз съм вечно бореща се с килограмите. Sad
След последното есенно-зимно освинване  Animal Pig, от 18 януари съм режимна.. повтарям си режимите, които правех преди 4-5 години при проф.Байкова.
Имам да свалям страшно много, уви, и стискам палци на всички отслабващи тук!!! Hug

# 628
  • Варна
Ей мацки я влезте в час. То кат оклющавеем ша погрознейм smile3521

# 629
хахаха, да, самата прелест....)))))) я да ти пусна снимка само с 10кг по-малко да видиш разликите...))))
Хе-хе!  А лъжа ли е?! Ти пък къде се пънеш да влизаш в МОЙТА група. Сигурно от 45 си станала 55 килца и чак се депресираш. hahaha
Ето снимки от Дюканския албум на моя милост Преди/След режима. Почнах го 74 кила, а миналото лято стигнах до 52. Сега съм с 25 повече - те това е освинване, любави!
http://dukan.snimka.bg/daily/predi-i-sega.205763.6430403
http://dukan.snimka.bg/daily/predi-i-sega.205763.6430765

П.П. За разликите нЕма да питам... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт