Жената Овен - Тема 7

• 22 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
То това едното е дете бе Joy
Жената си е жена Peace

# 631
NastyWitch, малеееее, каква си мацка......аз ако отслабна толкова, ще си ударя гъза в тавана. ))))
Иначе за моите килограми, би било хубаво ако бях толкова....ама не съм от 10клас стигала 50кг. )))))

# 632
Цитат
NastyWitch, misleto, corset, lady_Blu (+ 2 Скрит/и) и 0 Гости преглежда(т) тази тема

Бау!

Изплаших ли ви,кво зяпате бе Joy

# 633
  • София
Режима на Дюкан ще се окаже най-коварен,в смисъл в момента в който се върнеш към нормално ядене качаш сваленото и отгоре. Аз с такова впечатление оставам от него,толкова много жени го правиха ,изглеждаха страхотно и после си върнаха всичко.

За мен и 2-те изглеждате страхотно и не сте за диети,но винаги съм казвала че най-важно е как се чувства човек.Ако не ви е добре в тия килограми, действайте.

# 634
Ей, Бауче, знаЙш, че ви обичам и сте ми слабост,а, нали????

# 635
Ей, Бауче, знаЙш, че ви обичам и сте ми слабост,а, нали????

smile3534

# 636
misleto, о, аз веднъж пробвах Дюкан....изкарах 1ден с много зор...абсурд е за мен да ям само месо, яйца и разни подобни без грам плод, или зеленчук. Момичетата имат впечатляващи резултати, но това просто не е за мен. Отделно, че си имам проблеми с бъбреци и черен дроб и само това ми липсва, допълнително натоварване.

Лично на мен не ми е добре на тези килограми, основният проблем при мен е че качвам в областта под гърдите и правя един "пояс" от сланина. Реално талия изобщо нямам, тя е почти колкото ханша. Което е изключително зле и вредно, това е най-опасното качване на килограми в тази област. Хората качват на дупе, крака и т.н. но с това няма такъв проблем от здравословна гледна точка.
За това ми се налага спешно да се захвана с отслабването. )))) А и на море мисля да ходя тази година...нищо че не го обичам...) ама все пак не е нужно да приличам на тюлен...))))))

# 637
  • Кюстендил
misleto, о, аз веднъж пробвах Дюкан....изкарах 1ден с много зор...абсурд е за мен да ям само месо, яйца и разни подобни без грам плод, или зеленчук. Момичетата имат впечатляващи резултати, но това просто не е за мен. Отделно, че си имам проблеми с бъбреци и черен дроб и само това ми липсва, допълнително натоварване.

Лично на мен не ми е добре на тези килограми, основният проблем при мен е че качвам в областта под гърдите и правя един "пояс" от сланина. Реално талия изобщо нямам, тя е почти колкото ханша. Което е изключително зле и вредно, това е най-опасното качване на килограми в тази област. Хората качват на дупе, крака и т.н. но с това няма такъв проблем от здравословна гледна точка.
За това ми се налага спешно да се захвана с отслабването. )))) А и на море мисля да ходя тази година...нищо че не го обичам...) ама все пак не е нужно да приличам на тюлен...))))))
Mirama, кой режим спазваш? И аз се пробвам уж да почна, ама пуста лакомия няма озаптяване Crazy Цигарите спрях и не ги погледнах повече, дето все съм си мислела, че никага няма да ги откажа, ама не мога да пра да ям Confused И полудявам от себе си, че съм такава безволева в това отношение. И аз като тебе си го имам тоя пояс под гърдите и като седна и все едно съм с два реда цици, даже втория повече стърчи ooooh!

# 638
Блазя ви, аз и един ред немам... Blush
Бихте ли ме светнали кое му е опасното на този вид пълнеене? Аз не мога да се оплача - последно корем ми расте, при мен гз и бедера втасват за норматив. Зверко ми е с проблемна талия, много е стегнат, ама талията му е мнооого по-голяма от дупето. ooooh!

# 639
  • Кюстендил
Joy  Joy Joy
С глас ме разсмя Hug

# 640
хахаха, Трепет, и при мен е същата работа - като седна и шкембето отдолу изпреварва циците. ))))) смях голям....а каква съм гледка отстрани, няма да говоря. ))))

NastyWitch, при такова образуване на "пояс" под гърдите се натоварва много черният дроб и не може да работи както трябва. От там следват и разни други проблеми. За това всички лекари казват, че това е доста опасно. Също се отразява и на сърцето.
Била съм 10дена на системи в болница заради черният дроб....при все, че тогава бях по-малко килограми. Ако сега отида да си направя едни изследвания, кой знае колко ще са зле. За това и не ходя...

# 641
Насти, мерси за инфото  Hug
Абе да ти кажа много си била слабичка  ooooh! колко имаш да сваляш?
Сега с тозва сиропче да не изчезнеш съвсем Wink

И аз се включвам в овнета с шкембета  Whistling
На моменти мисля, че съм бременна  Crossing Arms егати, понамалих бирата и пак не пада този корем - ама и как ще падне, ей сега преди час омахах една питка, с едно кабепче и 4бр. картофени кюфтенца....с една кофичка кисело мляко  Sick

Ужас...

# 642
Вери тенк ю! Насочи ме, защото Сладун постоянно се оплаква от болки, бодежи и пр. Преди седмица проверихме сърцето - перфекциозно е, но за черен дроб не сме и помисляли. На какъв лекар се ходи?
Бирата е любовта на живота ми, макя му и трн. Ма не мога да я намаля - или я спирам, или... 1.5л дневно.
Joy  Joy Joy
С глас ме разсмя Hug

Нали? Close Аз па не схванах хумора!  Joy Joy Joy

# 643
  • забравих си мисълта...
Добре дошли на новите Овнета и от мен  Hug  bouquet.
Момичета, така е! Лошо е ако една жена е дебела, но и слаба нищо не е. Ще ви разкажа нещо, което много ме изненада веднаж, но и ми потвърди думите на мъжа ми, че мъжете не били кучета и  не искали кокали. Та преди около 2-3 години си пътува аз към БГ и бях малко понапълняла и разбира се, се бях свила на седалката и якето върху мен, сакън, някой да не види, че имам 5 кг повече от преди, като че ли някой знаеше колко съм била, но аз нали знам, си мислех, че всички знаят. Та сяда до мен един господин, видимо поне 7-8 години по-млад и започва разговор. Все пак какво му е на него? Висок спортен тип, голям симпатяга беше и нямаше мухи в главата като мен, колко му килограмите. Та се заговорихме и от дума на дума стана въпрос за болести и аз му се оплаках, че лекарите само ме тормозят и не правят нищо друго, освен като имам болки, да ми правят инфилтрации и че медикамента съдържа и кортизон, който при мен се отразява с 5 кг+. Оплаках се също, че в последните години съм качила 15 кг и това много ми пречи. Той ме огледа отгоре до долу и отдолу догоре и каза: "Хм че ти на какво си приличала преди??? 40 кг мокра си била сигурно!!! Че ти не си приличала на дете, то 40 кг жена ли е?!" Гледаше ме с талкова ужас в очите, че чак не можах да повярвам. Пътуването продължи много приятно и тъй като се оказа, че той често пътува, се видяхме още няколко пъти на кафе в Линц, така де, виждаме се и сега, когато мине от тук. Всеки път се смеем, като му разказах по-късно за комплекса си по отношение на килограмите, а той всеки път ме убеждаваше, че не всички мъже и даже в интерес на истината повечето мъже харесват жени, които са леко закръглени.
Да не ме разберете погрешно, не говоря за дебелите жени, но ако една жена е леко закръглена, често изглежда много по-секси от тези, на които костите изпъкват изпод кожата. Но както се казва: "За всеки влак си има пътници", затова не се притеснявайте толкова, защото често и психическото натоварване в това отношение допринася, за напълняването или пречи да отслабне човек.

И на показалите снимки, много големи сладурани сте. Nasty, супер си си, не се притеснявай толкова за килограмите и за черен дроб се ходи при интернист.

# 644
Оххх, мислех си, че само аз съм с това грозно шкембе...)
Отново започнаха да ме питат дали не съм бременна, представете си как изглеждам...)))))

NastyWitch, може да минете първо през личният лекар, да ви даде направление за чернодробни изследвания. Иначе всички изследвания за функциите на черният дроб излизат около 300лв.
Ако искаш драсни на ЛС да ти напиша какво да изследвате.
Добре е ако стойностите са повишени да мине на специален режим за известно време. )
Черният дроб е ето тук http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B0%D0%B9%D0%BB:Liver_1.jpg, така че ако го боли някъде под последното ребро и чувства дискомфорт, може да е от него.

Общи условия

Активация на акаунт