Жената Овен - Тема 7

• 22 546
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Кюстендил
Вени, много си права, че мъжете не обичат кокали. Преди година и половина някъде, посред лято, аз едни 52-53 килца заковала, финна, слаба, пърхам от кеф. Барнала съм се в черна пола и черен топ, дрънкам. Виждам се с приятел, дето любовниците му са като излезли от корица на списание и той ми заби следното изречение: "И вземи да напълнееш малко, че да заприличаш на жена" Shocked

# 646
Mirama ,мила какви са тези изследвания Shocked
Аз плащам веднъж годишно 30лв. за изследване на чернодробни ензими,ако някой от тях куца значи има проблем,аз благодаря на ГОСПОД съм добре.  Praynig
Венче,те може и да не обичат,но е и по-здравословно и бая по-естетично да се поддържаш в норма Wink

# 647
ира79, тогава преди няколко години правих и изследване за австралийски антиген и още няколко други щуротии. А това изследване е доста скъпо. Иначе самите ензими не са чак толкова пари, а горе-долу колкото ти казваш. )

# 648
  • забравих си мисълта...
така че ако го боли някъде под последното ребро и чувства дискомфорт, може да е от него.

...може да е и от жлъчката, при чернодробни заболявания по принцип не боли, по-скоро човек се чувства уморен. Често такива болки идват и от прешлените. Да си направи изследване, дали няма и някоя дископатия.
При мен болките се оказаха от дископатията, но покрай тях случайно ми откриха и чернодробно заболяване, което се среща рядко при мъжете, но не е изключено.

# 649
  • забравих си мисълта...
Венче,те може и да не обичат,но е и по-здравословно и бая по-естетично да се поддържаш в норма Wink

Ирка, aз пак ще кажа, че нямам предвид дебели жени, а приятно заоблени.
Да ти кажа още, отдавна престанах да се боря с няколкото килограма в повече, но и не давам на лекарите да ми правят инфилтрации повече. Така че по някое време ще си върна килограмите. Б момента обаче имам достатъчно здравословни проблеми и не искам допълнително да се натоварвам с каквото и да било. Аз така или иначе съм си на диета заради хранителните алергии.
Ето няколко снимки от мен, едната е от миналото лято като си бях в Пловдив, а другите две са от ноември миналата година. Ами доста повече са ми килограмите на тях отколкото бях преди 5-6 години, но какво да се прави. Ако отслабна, иначе и така свикнах вече.

http://media.snimka.bg/5658/017570806.jpg
http://media.snimka.bg/5658/017570836.jpg

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 18:18 от Venetta

# 650
Е, не е истина!Какво ви има , бе момичета?Да не ви се показвам аз с каква структура съм- слаба , без колена Joyв смисъл, че са ми дебели.Ограничавм се от 5години вече с храната, ама то си е структура.Отслабвам в лице, после ми изчезват гърдите и докато слезе надолу и съм припаткала.
О и аз ви набарах в бука- С.Желязкова съм.

# 651
franceska, аз ти пратих покана ей сега. )))

# 652

Само заявявам, че детето ти е много красиво.Излизам, че сме на шивач за щерката.Към 21 ще заседна на бира(божке и аз не мога без нея) и ще разглеждам!

# 653

И аз пратих. Grinning

# 654
Здрасти мацки! Добре дошла на новичката-Анушка  Hug
Пак килата сте подкарали..На диета съм сега или е по-скоро сериозно ограничаване. Днес дотук съм хапнала половин кисело мляко с мюсли, а сега ще хапна задушени картофки и малко грейпфрут.Не се теглих преди, но се чувствам леко олекнала. Не качвам бързо, след диета се ограничавам и чак началото на пролетта след попрекаляване с тестено, сладко и газирано напълнявам-същия проблем-талията ми се скрива..А при отслабване мъжа ми все мрънка, каза, че тъкмо съм заприличала на жена с ханша, гърдите и дупето и ужасно ме бойкотира  Joy Зарежда в хладилника всички мои любими лакомства- сега има шоколад в хладилника  hahaha Ужасен е  Twisted Evil
Една от последните ми снимки-по Коледа. Коремчето е видимо..

Насти, Мирама-големи сте хубавици дори с "излишните " кила  Hug

# 655

Само заявявам, че детето ти е много красиво.Излизам, че сме на шивач за щерката.Към 21 ще заседна на бира(божке и аз не мога без нея) и ще разглеждам!

Мерси много. )))) и аз хвърлих едно око на снимките, и дъщеря ти е голяма сладурана. ))))

Elica676, абе ти си си супер, още не ми се вярва че имаш толкова големи деца. )))) изглеждаш страхотно. )))

# 656
Ели, да внимаваш с грейпфрута, нали си знаеш Hug

Аз качвам на корем и на бедра, а дупето все сплескано стои. Даже приятеля ми все ме кара да съм клякала, че да направя малко "гъз", а той миличкия качва на дупе. Разменили сме си ролите, аз пълнея като мъж, а той като жена  hahaha Joy

Франческа
, само да отбележа и аз, че дъщеря ти има страхотна коса Crazy

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 18:33 от Бенджолина

# 657
  • забравих си мисълта...
Ето ви една страница с калориите на храните. В болницата в която работех за строга диета се приема храната от 800 кcал на ден, а нормална диета е между 1300 кcал до 1500 кcал на ден.

http://dietibg.net/?page_id=128

# 658
  • Varna
Момичета, направо ме побъркахте от смях със тези килограми.  JoyБлагодаря вииииииииии Hug Hug Hug
Аз за кой ли път да кажа, че Овничките са убавици. Абе и пухкави и слабички като сте, ама наистина сте убави брееееее. Гледам ви и ви се радвам Hug
Аз също на тумбак дебелея smile3538 ЩотУ знаЙтИ как обичам сладкУ и съм смъртта на тестяното rotfImao
ЕЛИЧКЕЕЕЕЙ Hug
Това там не те е шкИмбетУ, това е от блузата шЪ знаЙш. Те блузите са дИбели не ниЙ newsm03

# 659
Е страхотни пантофки си имам обувам си ги и отивам д ави 4ета Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт