Жената Овен - Тема 7

• 22 897
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Mirama, или тубата не е 10л., или шишетата побират повече. Някои шишета не ги пълнят догоре. Ако имаш мерителна кана- премери литър вода, сипи в същото шише и виж докъде ще стигне. И на мен ми е любопитно, къде уловката. Peace Grinning
И дано Калина не вдига отново температура! Моята Калина( малката така се казва) също се сополиви нещо, ама засега си ходи на училище. Надявам се  да се размине, само дето все не мога да я накарам да сложи чорапогащник под дънките, даже жилетката си прибира в раницата Mr. Green Ама какво да я правя- на 12 вече ги тресе пубертета и не се излиза лесно на глава с тях. Hug
Ако можеш да отидеш за ден-два с мъжа ти в Хисаря, ще е супер. Да се измъкнете само двамата за кратко прекрасно действа на връзката, когато вече имате дете. Ако останеш повече със сигурност ще си мислиш само за детенцето! Така че май сте намерили идеалния вариант bowuu

# 136
охо.а добрутро. Mr. GreenМирама,Бенджолина-благодаря за комплименте за детенце-на майка си прилича Embarassed Embarassed Embarassedок и на тетето CrazyМаргало-мерси за пилето душата...ще хапна Winkхайде до после-ще изведа детето на детски център...

# 137
Добро утро !  Hug

Вчера бях на лекар и се оказа, че е бактериална инфекция на ларинкса  Confused , но не било фатално, тъй като белите дробове били чисти. Изписа ми една торба лекарства - прахчета, спрей за нос, АБ, отхрачващи таблетки.
АБ все още не съм го купила и изобщо се чудя дали да го взимам, щот' с АБ едно се оправя и друго се скапва. Иначе съм много по-добре от няколко дни де, спор няма. Пия си тука Тайлолите, нагъвам портокали, ям мед и така.  Grinning Вчера даже и с ракия ме разтриваха, едвам издържах, голяма гнусотия, ама пък помага. Ще видя още ден, два как ще е положението и ако остане така тогава ще мисля да купувам АБ.

В събота отиваме да оправяме новата къща и да монтираме климатик. Вчера подписах договора.  Grinning

Делтич, ти за какъв сироп говориш, душко ?  Rolling Eyes

Мира, какво стана с работата, наеха ли те ?  Rolling Eyes

Духи, щ'ти звънна кат' оздравея  Hug

Дидка  Hug Heart Eyes, изобщо не съм занимавай с прости хора, само т'ва ще ти кажа. С тях оправия няма !!!
Неведнъж съм се занимавала с такива. Ефектът е нулев !!!

cayenne, добре дошла   bouquet

Ще ви навестявам чат-пат, сега отивам да уча. Изпита ми е в събота, аз още нищичко не съм барнала. А и в това съсътояние надали ще мога изобщо да науча нещо ...

# 138
  • Varna
Хайде на каЙветУУУ,
че и аз окъсях тая сутрин Лек и спорен ден ви пожелавам. Тука не вали ни дъжд, ни сняг. Температурите положителни- голяма радост еййй newsm44 ама казаха за кратко. Поне ледищата пред нас гледам ги няма а и вчера след обяда изведнъж като пекна едно слънце, като спря тоя ми ти ветОр и стана едно прекрасно навънка. И аз си бих камшика да напазарувам малко химия за къщата. Не бях излизала незнам от кога оффффф
Дано повече не вали толкова много, само малко Joy

# 139
Добро утро и от мен момичета. )))

Изкара добре нощта Калина, към 22ч ми вдигна 39.7С температура, но и сложих една свещичка нурофен и спадна и повече не я е вдигала. Събуди се преди малко, ще видим как ще е днес. )))

Джей, не съм мила ходила вчера, защото малката изведнъж вдигна температура и хукнахме към лекарката.
Радвам се за теб, че ще се оправиш, пий лекарствата, а за антибиотика наистина може да поизчакаш. )

# 140

Добро утро, красиви-овнета  love001

Много сте изписали, връщам се да чета, но нямах търпение да си посадя моето дръвче  Blush
Ще ми го полеете ли моля: Hug

http://treeofmoney.ru/133616

Като прочета изписаното, пак се връщам   bouquet

# 141
  • забравих си мисълта...
Добро утро и от мен  Hug,

...нямах търпение да си посадя моето дръвче  Blush Ще ми го полеете ли моля: Hug
http://treeofmoney.ru/133616

Десинка, полях ти дръвчето.

Mirama,  радвам се, че малката е вече по-добре  newsm10. Джей, за теб също се радвам newsm10.

# 142
Здравейте и от мен Hug
И аз поливам където видя Joy
Днес е Света Валентина по Православния календар,та да ви почерпя,моят систър се казва Валентина Hug

# 143
ВЕНИ, много благодаря   bouquet

Благодаря ти и за линцерите  Hug

Аз да споделя - хич не ме бива в готвенето, но в готварския раздел във форума прочетох интересна рецепта за шоколадов сладкиш с МАЙОНЕЗА newsm78 - веднага се пробвах и ... ако знаете колко е вкусен  Peace

МАРГАЛЧЕ, БЕНДЖИ, полях и вашите дръвчета  smile3525

На всички - хубав и щастлив ден  Hug

П.П. В Кюстендил пак вали сняг - вече наистина ще ме побърка това време  #2gunfire

# 144
  • забравих си мисълта...
Аз да споделя - хич не ме бива в готвенето, но в готварския раздел във форума прочетох интересна рецепта за шоколадов сладкиш с МАЙОНЕЗА newsm78 - веднага се пробвах и ... ако знаете колко е вкусен  Peace

Той е вкусен, но тук не съм виждала безсолна майонеза. Десинка, ти сама ли си я приготвяш или я купуваш готова?

Маргало, да ти е жива и здрава сестричката   bouquet. Да и´е честит рождения ден.

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 10:49 от Venetta

# 145
МАРГАЛЧЕ, супер бонбони - да ти е жива и здрава сестричката   bouquet

ВЕНИ, аз съм толкова зле с готвенето, че посмъртно не бих могла да си направя сама майонеза - купих си най-обикновена трапезна майонеза "Краси" от 200 гр

# 146
  • забравих си мисълта...
Десинка, нали в рецептата пише безсолна майонеза. Тази, която си купила със сол ли е, че аз българските пък изобщо не ги знам какви са?

# 147
ВЕНИ, аз честно казано не съм обърнала внимание, че пише майонезата да е безсолна Embarassed и тази, която използвах, също нямам представа дали съдържа или не сол Embarassed

Ти си специалист и най-вероятно думите ми ти звучат като малоумие, но по отношение на готвенето наистина съм пълен профан - пише майонеза, купувам майонеза и нито чета съдържанието, нито се задълбочавам много, много ... ooooh! Embarassed

Ето откъде заимствах рецептата
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464514.0

# 148
Пак аз....)))

Маргало, честито на сестра ти, да е жива и здрава. ))))

Десинка, и аз съм хвърлила око на тази рецепта, но първо ще направя кекс "Панадолко" на Селма, сега тъкмо се запътвам към кухнята. ))))

Венета, то в БГ много няма избор от майонези и май всичките са си все със сол. ) Аз преди обожавах една майонеза с дижонска горчица, имаше я само в Метро....но от доста време я няма, явно фирмата е спряла да я произвежда, защото асортимента им е по-различен.

# 149
Мирамка,разбира се че видях линковете с мънистата Peace
Мисля че ти благодарих,страхотни са Hug

Последна редакция: ср, 10 фев 2010, 11:16 от Маргало

Общи условия

Активация на акаунт