Жената Овен - Тема 7

• 22 899
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Мирама, къде отсядате в Рибарица?Ние май сами ще си ходим това лято, че приятели не се навиват, по-скоро свиват бюджета!
Ох, извинете, благодаря за посрещането!

# 571
  • Varna
franceska wavey
Да ти предложа и на тебе едни пантофки, докато Еличка те пише във списъка newsm47
 Хайде скачай във тях и  Добре си ни дошла Grinning
ЕЛИЧКЕ Hug
Душеее тези дни немога сестро. Във момента не виждам, не чувам- буквално не чувам, ушите ми са заглъхнали. Тече ми носът като пробито шише. Ама сега приготвям една пилешка супа, ще и сложа Табаско ама да се подлютя яко и ще пийна винце. Ни ми се яде, ни ми се пие ама ще се насиля, че да се изпотя. Иначе няма да стане работата. Сега ми е малко по леко и затова си приготвям и супичката.
БЕНДЖОЛИНКА Hug
Мина ли главоболието бе Душе??? Хайде да ти минава и на тебе бързичко Hug

# 572
Добър ден и от мен!
В Русе дъжд.
Излизах и се намокрих Joy
 franceska ,привет Hug

# 573
Не мога да добавя Франческа, защото Алекс отвори темата-само тя може  Wink
Бенджи-дай ми телефона си на лични да ти звънна като тръгна да излизам днес  Hug

# 574
franceska, добре дошла и от мен   bouquet.
Мерси за кафенцето и хубавата закуска  Hug.
При нас за сега е още слънчево  Grinning.
Делте,  да се оправяш бързо  Hug.

# 575
Mаргало, присъединих се към групата във фейса, ама докато ви намеря Whistling

# 576
Mаргало, присъединих се към групата във фейса, ама докато ви намеря Whistling

Peace

# 577
Бенджи, малко кофти за главоболието, но дано да се оправиш. )))
И те чакам в Плевен, да знаеш. ) Вече започна да се оправя времето и на вън е чудно при нас. ))

Ей сега се прибрахме от разходка с Калина, голямо обикаляне, 3ч по улиците. )) естествено ме оръси 5лв за балон (обирджии мръсни).  Sad и разни други неща искаше, но тях успяхме да ги подминем. ) естествено взехме пуканки и се вози на количка, то това си е традиция. )))

Маргало, а аз така съм се заблудила, че си в София...)))))

franceska, съпруга ми е военен и ходим в базата на военните, ВПД Рибарица. Разкошно е (е, не е лукс), базата е много голяма и човек може изобщо да не излиза от нея. ) Има басейн, фитнес, сауна, игрище за тенис на корт, футболно игрище, пейнтбол, ресторант и механа (в нея се пренасяме след вечеряте да си допиваме и мезим). ))))

# 578
Цитат

Не съм мацка,от дълбоката провинция съм Joy

# 579
Цитат

Не съм мацка,от дълбоката провинция съм Joy

Е, то и аз съм си там...))))

# 580
Здравей те аз съм априлски Овен 11,04 Simple Smile
Приемата ли нови newsm78

# 581
Здравей те аз съм априлски Овен 11,04 Simple Smile
Приемата ли нови newsm78

Здравей!
Заповядай,тук е хубаво Hug

Делтееееее,дай пантофки Heart Eyes

# 582

franceska, съпруга ми е военен и ходим в базата на военните, ВПД Рибарица. Разкошно е (е, не е лукс), базата е много голяма и човек може изобщо да не излиза от нея. ) Има басейн, фитнес, сауна, игрище за тенис на корт, футболно игрище, пейнтбол, ресторант и механа (в нея се пренасяме след вечеряте да си допиваме и мезим). ))))
Ясно!Има ли допуск на външни лица или е само за военните- че сме от полицейската тема Wink

# 583
  • Варна
Добре дошли на новичките  Hug
Делте, Ели да не свършихте терлиците Wink
Започна да му се вижда края на тези болести вече. Дъщеря ми е значително по-добре, аз също. Утре ще ходим при дотцентката да пускаме изследвания и ако всичко е наред край с иглите, докторите и болниците.

# 584
Мирамка,братовчед ми е военен,в момента е разпределен от няколко години в Плевен,току що си дойде от Афганистан.
Някакъв шеф е там Hug
Капитан Антон Атанасов  Hug
Дали е още капитан или се издигна в чин ще те излъжа обаче newsm78

Общи условия

Активация на акаунт