Flormar

• 29 615
  • 194
  •   1
Отговори
# 150
Аз сега установих, че съм объркала темите малко....ама то като на много места се говори за едни и същи неща и  Crazy Днес видях, че са налице (поне като тестери) всички палитри от 5-цветните с магазинчето. Тези, дето ги няма мисля, ги бяха скрили. Е, искаше ми се да си купя, но повечето цветове си ги имам, та...не искам да се затрупвам пък и със сенки  Laughing Ако трябва ще ходя да изпазарувам на едро  Mr. Green , само свиркайте.

# 151
Да Цъфс, теб имах предвид преди малко Grinning

# 152
Преди време ползвах техен ФДТ-много ми харесваше, но от около година не съм си купувала.
Имам два техни лака-страхотни цветове Simple Smile.
И едно червило, което е наистина невероятно поне за мен

# 153
И аз вчера се сдобих с тяхно червило от серията Селекшън. супер е!

# 154
 Здравейте  Coffee

В петък ходих в магазинчето на ул. Слатинска (зад втората спирка на автобус 11). На щендера за мостри са изложени шестте палитри, но в дейтвителност имаше само  2 и 3. Цената е 10.80лв. Продавачката ми каза, че очаква зареждане в сряда.

Приятен снежен ден Heart Eyes

# 155
  • София
Златни сте, момичета!  Hug Ще се задвижа до този магазин като се пооправи времето Simple Smile

А на всички вас пожелавам честит празник! Да сте много обичани, уважавани и винаги красиви   bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 12:15 от Addri

# 156
аз съм доволна от пудрите на Флормар,стоят естествено.друго до сега не съм ползвала на тях,но смятам да си купя разни неща.

# 157
  • На изток от Ада
страшно съм доволна от сенките един ден ги сложих към 12 часа и до 22 някаде стояха , а не ползвам база

# 158
  • София
След толкова добри отзиви, определено ще тествам сенките  Hug

Вместо запис  Mr. Green

# 159
Черните сенки ронят ли ви се? При мен е истински кошмар  ooooh!

# 160
Моите черните са без брокат и са толкова наситени че взимам мн по-малко и не се ронят, обаче лилавите и едни други вишневи лъскави ... адски се ронят и не стават наситени.

# 161
  • София
На мен нито едни техни сенки не ми се ронят  Rolling Eyes
Имам две четворки - сива и кафява, една черна единица с брокат, една без, една туркоаз, една тъмно кафява и една екрю. С никои нямам проблеми, а база ползвам само отвреме на време.
Аз обаче нанасям сенките с четки, а не с апликатор. Дали това е от значение?

# 162
И аз с четки Simple Smile и едните си се ронят много.

# 163
С четка нанасям. Дори си мисля, че от апликатора няма да пада толкова прах. Най-неприятното е, че като се ронят падат под очите и като опитам да се почистя колкото и да внимавам се размазва. Ще пробвам с влажен апликатор.

# 164
Много хора препоръчват в такъв случай да нанесеш малко повече пудра под окото и след като си нанесла сенките да я изчеткаш от лицето или пък да държиш кърпичка под окото докато нанасяш сенките, за да няма ронене Wink

На мен пудрата и ружа им, който имам ми харесват, но според мен продуктите им се разронват прекалено много само като прокарам четката по ружа и вече имам страхотно разронване и хабене на продукт Simple Smile Но предвид цената им това хабене е бял кахър Simple Smile hahaha

Общи условия

Активация на акаунт