Flormar

• 29 620
  • 194
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Който намери палитри да казва. Ако трябва по куриер от другия край на БГ ще се организирам някой да ми прати  Laughing

# 136
Който намери палитри да казва. Ако трябва по куриер от другия край на БГ ще се организирам някой да ми прати  Laughing
Addri точно в това магазинче, за което стана дума, зад втората спирка на 11-ката в Слатина, мисля че ги има тези плаитри с по 5 цвята. Утре ще мина да проверя. Струваха 10, 80, цената беше на тестерите. Ако искаш направо пиши, за коя да попитам.

# 137
  • София
Addri точно в това магазинче, за което стана дума, зад втората спирка на 11-ката в Слатина, мисля че ги има тези плаитри с по 5 цвята. Утре ще мина да проверя. Струваха 10, 80, цената беше на тестерите. Ако искаш направо пиши, за коя да попитам.

Всичките ги искам!  Laughing Без сиво-черната, че такава си купих от четворните Simple Smile То не ми е много далече това магазинче и ще взема да се задвижа до там като се пооправи времето

# 138
  • София
ама 2рата спирка от къде накъде? да отида утре да проверя Simple Smile на една крачка ми е на мене

# 139
От началната спирка, води се Автострада Гео Милев. Става дума за спирката на централното кръстовище в Слатина, на Слатинска и Гео Милев. Магазинчето е до заложна къща и едната част от витрине е реклами на Flormar. Ще го намерите лесно. Аз така или иначе ги разхождам децата, така че утре ще питам, дали ги има всички

# 140
  • София
Да докладвате после  Crazy

# 141
   Аз утре  може да имам излизане и ще проверя в магазина от който аз си пазарувам дали ги има всички и ще  докладвам  Peace

# 142
  • Sofia
Здравейте момичета.  Heart Eyes
Впечатлих се от мнението ви за продуктите на Flormar и реших да си купя червило Shea Butter 515. В магазинче в Слатина (зад втората спирка на автобус 11) ми казаха че всички червила с номер 500, ... са спрени.  newsm78  Вие  имате ли такава информация?

Не знам дали е така, но ме съмнява. Умът ми не го побира какъв е този навик на всички продавачи да говорят подобни глупости. Редовно чувам по магазини и дори в аптеката: "ааа, то това вече не се внася", "ама те го спряха от производство", "това им е стара колекция и затова вече не се продава никъде"... и след това в 10 други магазина намирам търсеното нещо, което уж го нямало вече  ooooh!

Даааа това е толкова вярно! Ползвам молив за очи на Римел и редовно си купувах техни неща от Бонжур. Един ден отивам да си взема молива и изненада...няма и помен от продуктите на Римел. Питах какво става и продавачката ми каза, че фирмата повече няма да внася продуктите си в България и на тяхно място ще внасят Wet'n'Wild, които не отстъпвали по качество. Въпреки, че от пребиваването ми в чужбина знам, че това са продукти от най-ниската класа се излъгах и си взех молив от тях. Резултатът беше, разбира се плачевен. Имах късмет, че няколко дни след това се разхождах в ЦУМ и там намерих продуктите на Римел и попитах дали ще ги спират. Продавачките казаха, че не са чували за подобно нещо. Е....2 години по-късно още ги продават в ЦУМ и редовно си зареждат.
Та мисълта ми беше, че едва ли не като дадения магазин е решил да не внася продукта, ти казват, че няма начин да си го набавиш и по-добре да се пренасочиш към продукт, който имат. Тъй, че момичета, търсете и ще намерите!  Peace

# 143
  • София
Аз си купих сивата палитра вчера , с 5-те цвята. За 6 лева, имаше в синьо и зелено също. Имаше и други разни- двойни, четворни  Hug
Преди 2 седмици видях голям щанд в аутлета Принцес (до Хит Младост). Имаше и палитри и всякакви продукти  Hug Не знам обаче дали не е бил временно само, защото на партера във фоаето се намираше, срещу входа  newsm78 Не съм ходила до там повече от седмица вече....

# 144

Здравейте  Coffee

Вчера ходих в магазинчето с/у х-л Плиска, за което писа На Кашето жена му. Имаше лакове, течни червила, пудри, мисля, че продавачката спомена за спирали. Палитри със сигурност нямаше, червилото, което си търся - също. За моя изненада лак PLUS QUARTZ 75, вместо
лилав, се оказа не лош - според мен- тъмно червен цвят.

The Baroness, сподели, моля, вчера от къде се сдоби с Flormar-ската си находка.

Хубав ден на всички! Flowers Bouquet

# 145
  • София
Младост 1, пазар Пътеката  Hug

# 146
Аз както обещах проверих в нашия магазаин за такива палитри,но за съжаление нямаше нито една,имаше от четворките,единичките,но тези..не

# 147
В Пловдив видях тези палитри с по 5 цвята преди няколко седмици в подлезчето на Тримонциум. Взех си сивата  понеже съм любител на сивата гама, но и аз ги искам всичките :>  Не се загледах в останалите палитри, но със сигурност имаше от всички, защото се зачудих дали да си взема розовата и зелената, а и цветната я видях даже заради нея ми направиха впечатление останалите. Simple Smile Дано успееш да си ги намериш в софия наистина са страхотни и аз почвам да си колекционирам сенки на флормар Simple Smile

# 148
В Пловдив видях тези палитри с по 5 цвята преди няколко седмици в подлезчето на Тримонциум. Взех си сивата  понеже съм любител на сивата гама, но и аз ги искам всичките :>  Не се загледах в останалите палитри, но със сигурност имаше от всички, защото се зачудих дали да си взема розовата и зелената, а и цветната я видях даже заради нея ми направиха впечатление останалите. Simple Smile Дано успееш да си ги намериш в софия наистина са страхотни и аз почвам да си колекционирам сенки на флормар Simple Smile
На каква цена я взе петорката?

# 149
Addri,  вчера беше лошо времето и не съм излизала с децата, но видях че друго момиче от темата за евтините неща, от които сме доволни е проверила и ги има всички палитри. И тя потвърждава, че цената е 10,80. Ти също я следиш тази тема, така че ще го видиш отговора Hug

Общи условия

Активация на акаунт