Flormar

• 29 584
  • 194
  •   1
Отговори
# 120

Виждали ли сте някъде тази палитра в тези цветове?Влюбена съм. Blush

# 121
В Мол Варна има цял щанд на Flormar на 1ви етаж,ако не се лъжа.
Ползвам единствено лаковете им и преди дни се поитересувах за сенките им.Прочетох отзиви,че са добри и ще си взема
Color Palette 06 05 ,чудq се и за 04
Харесала съм си и червила.В района вървят по 3.80,а моливите по 2.50.
Има черен Водоустойчин не съм забелязала под клепача да се разпазва,но го ползвам отскоро и мисля,че трябва да се изпробва повече.

Stardust*, не е ли 03?

# 122
Да,обаче там,откъдето аз пазарувам,го няма точно този цвят. Cry

# 123
  • Варна
Ползвам техни лакове и мн ми харесват, цветовете са уникални и с блясък, трайност-горе долу. Но се зарибих сега по тия сенки. За варненки да кажа, че имат щанд и в Елитис до жп гарата.

# 124
  • Стара Загора
Аз много искам първата и последната от 5 цветните палитри... ама като не съм ги виждала. Днес отидох да си купувам от единичните сенки цвят шампанско, но имаше само с брокат.  #Cussing out  Ружовете не ми харесаха, бяха прекалено пастелни и наситени.  #Crazy

# 125
  • София
Аз тези палитри ги искам всичките  Crazy А ако имаше от къде да си взема една голяма сборна палитра с всички цветове щях да си ударя дупето в тавана от кеф  Laughing

# 126
Би трябвало да могат да поръчат всичко в магазините дори да не поддържат наличност по принцип.

# 127
# 128
  • София
аз малко късно цопвам в тази тема,но да споделя още едно магазинче където има на Флормар продукти и то е на Плиска с/у спирката на 72.Нямах много време да огледм дали имат всичко в наличност,но се загледах в ружовете и смятам да се сдобия набързо с прасковения цвят,много хубав ми се видя.

# 129
Мацки,а някоя ползвала ли е спиралите или ФДТ-те им,че се замислям дали да си взема?

# 130
В магазините се виждала само един единствен вид фдт и той съдържаше течен парафин. Мислех да го пробвам, но се отказах.

# 131
Здравейте момичета.  Heart Eyes
Впечатлих се от мнението ви за продуктите на Flormar и реших да си купя червило Shea Butter 515. В магазинче в Слатина (зад втората спирка на автобус 11) ми казаха че всички червила с номер 500, ... са спрени.  newsm78  Вие  имате ли такава информация?

# 132
  • София
Здравейте момичета.  Heart Eyes
Впечатлих се от мнението ви за продуктите на Flormar и реших да си купя червило Shea Butter 515. В магазинче в Слатина (зад втората спирка на автобус 11) ми казаха че всички червила с номер 500, ... са спрени.  newsm78  Вие  имате ли такава информация?

Не знам дали е така, но ме съмнява. Умът ми не го побира какъв е този навик на всички продавачи да говорят подобни глупости. Редовно чувам по магазини и дори в аптеката: "ааа, то това вече не се внася", "ама те го спряха от производство", "това им е стара колекция и затова вече не се продава никъде"... и след това в 10 други магазина намирам търсеното нещо, което уж го нямало вече  ooooh!

# 133
  • София
ох някой в София ако им намери палитрите да казва къде че много ги искам.

# 134
Запис и аз в темата , бях доволна от лаковете , и като прочетох тук реших да изпробвам от сенките , сдобих се с два от единичните цветове и съм очарована Heart Eyes  Много ми харесват освен нюансите и самата плътност на сенките и как лесно се нанасят - някак са рохки и наситени. Не съм ползвала много марки сенки , но тези определено са ми новите любими Simple Smile Саааааамо да знам от къде да си намеря и аз от палитрите , ще е супер , че само единични виждам по магазинчетата...

Общи условия

Активация на акаунт