Кой е филмът? 5

• 27 242
  • 738
  •   1
Отговори
# 225
Да, да, познали сте го.

# 226
За да не бавим играта и да отива на задните странички , изпреварена от турските сериали, пускам аз загадка.

ЮЕс арми Wink Те са изпратени с мисия да патрулират и да чакат за евентуални нови заповеди.На борда се качва нов първи офицер.Млад , надъхан.Капитана-  от "старата школа.
След инцидент, двамата са на различно мнение относно бъдещите действия на екипажа.Следва малък бунт и разделяне на екипажа, много напрегнати минути.

# 227
Жокер:
Основата на кризата във филма е заплаха от Русия.
Действието се развива на подводница.Загубили са една антена и не могат да получават съобщения.
Спора между капитана и офицера е дали да изстрелят ракети с/у полуострова, на който се намират ракетите на Русия.

# 228
Нямаше ме малко ,а я колко сте напреднали... Peace
Да не би филма да е : The Hunt for Red October (1990) Със  Sean Connery и Alec Baldwin ? newsm78

# 229
Не е този.
Още един жокер:
Офицера е афро-американец.
Получиха заповед да нападнат.След това докато получаваха втора се повреди приемника и не можеха да я разберат.Стария капитан заповяда изстрелване на ракетите.Офицера- макар и без никакъв полеви опит, не беше съгласен с това.С бунт пое командването и заповяда да не атакуват, докато не поправят радиото и не получат нова заповед.

# 230
Не е този.
Още един жокер:
Получиха заповед да нападнат.След това докато получаваха втора се повреди приемника и не можеха да я разберат.Стария капитан заповяда изстрелване на ракетите.Офицера- макар и без никакъв полеви опит, не беше съгласен с това.С бунт пое командването и заповяда да не атакуват, докато не поправят радиото и не получат нова заповед.
Изниква ми Джийн Хекман в тази сцена, но пусто не се сещам филма.

# 231
  • в сърцето на един мъж...
Не е този.
Още един жокер:
Изниква ми Джийн Хекман в тази сцена, но пусто не се сещам филма.

Crimson Tide - с Дензъл Уошингтън

# 232
Geia, браво.

# 233
  • в сърцето на един мъж...

Ако това е загадката - ти си наред Wink

# 234
Предполагам, че е това-fiona ще каже.
Но ти я позна, така, че давай/ и без това нищо не ми идва наум в момента/.
Моето с Джийн Хекман беше като жокер Hug.

# 235
Последния филм, през цялото време знаех кой е, но не му знаех името. Аз отдавна вече не мога да ги помня, с толкова много филми. Ако сега му кажете и името на български, ще съм ви много благодарна. Това за нас, които сме зле с английския.  hahaha Да, да, може да ми се смеете.

# 236
Да, познахте филма.
gergan75, аз тъкмо бях решила да си късам книжката по филмогледане  Mr. Green доста хубави филми  нещо съм започнала да ги забравям.Постоянно тръгваме да гледаме някой филм с мъжа ми и чак като го пуснем , се усещам , че вече съм го гледала.На скоро гледах един и чак на края осъзнах , че ми е познат героя от някъде  Laughing.Явно тоновете безсмислени бози, които са бълвани постоянно, а у дома гледаме всичко наред, заличават доста смислени филми.
Превежда  се Аления прилив.

# 237
Фиона, благодаря. Интересно ми е да ви чета и да се пробвам, но заради имената не мога да се включа.  Laughing

# 238
 Banghead Абе и аз си мислех за Дензъл,ама името на филма не ми идваше,а после тъй си и остана...И аз забравям вече имената на филмите... Thinking

# 239
  • На земята, която е всъщност звезда.
Kaто знаете някой от актьорите много лесно може да се открие филма: просто пускате една търсачка /по- добре на английски език/ и ще излезе списък с филмите на съответния актьор.

Общи условия

Активация на акаунт