Кой е филмът? 5

• 27 244
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Kaто знаете някой от актьорите много лесно може да се открие филма: просто пускате една търсачка /по- добре на английски език/ и ще излезе списък с филмите на съответния актьор.
Ето тук :http://www.imdb.com/ има списък по години а филмографията на даден актьор, може да се търси по години и още други критерии.Има може би почти всички излезли филми- включително доста български от едно време.

# 241
  • в сърцето на един мъж...
Ами понеже аз така открих филма, затова Бръмбофръц е на ред, все пак тя даде основния жокер за търсенето Wink

# 242
Kaто знаете някой от актьорите много лесно може да се открие филма: просто пускате една търсачка /по- добре на английски език/ и ще излезе списък с филмите на съответния актьор.
Ето тук :http://www.imdb.com/ има списък по години а филмографията на даден актьор, може да се търси по години и още други критерии.Има може би почти всички излезли филми- включително доста български от едно време.
Това беше следващата стъпка, но реших да си дам последен шанс и да се напъна малко.Уви...
Редовно следя темата, гледала съм почти всичко/ с много малки изключения/, което сте споменали, но с годините и аз започнах да забравям заглавията на филмите.
Дори често като гледам нещо ново с познат актьор се сещам за определени сцени, негов образ, с какво е облечен дори, но не и за конкретния филм, в който съм го гледала.
Затова при мен е много на почит IMDB.
Geia има по-голяма заслуга, но щом няма против се включвам аз със следващата загадка.
          --------------------------------
Пушейки пура до камината и наблюдавайки я как свири на пиано той си мисли:
"Скъпа, Изабел, колко странно е да има жена в къщата отново.
Всъщност тя пак събра синове ми под един покрив.
Това ме изпълва с чувство дълбоко и тихо задоволство.
Мисля, че отново съм щастлив."

# 243
  • София
Легенди за страстта, нали!?  Heart Eyes

# 244
Легенди за страстта, нали!?  Heart Eyes
Ей, че си бърза.
Поздравления-твой ред е.

# 245
  • София
Бръмбофръц, поне от десет страници дебна за нещо, за което да се сетя веднага и най-накрая успях  Mr. Green Hug!

Ето и въпросът: тя е писателка, а той детектив, разследващ убийство...

# 246
  • София
Ще дам жокер, защото съм написала много малко!
Убит е човек от шоу бизнеса. С шиш за лед...

# 247
Първичен инстинкт с Шарън Стоун? newsm78

# 248
  • София
Първичен инстинкт с Шарън Стоун? newsm78
и Майкъл Дъглас   bowuu.
Твой ред е  Peace

# 249
Пак улучих лесна загадка,Вени*** Hug(поне за мен е такава),обикновено се затруднявам.

Тя е на 16,разговаря със социална служителка,която я кара да опише живота си у дома,да сподели как се чувства,на което момичето отговаря бавно и без всякаква емоция и част от отговорът е,че гледа телевизия,яде,гледа телевизия, яде отново.

# 250
Пак улучих лесна загадка,Вени*** Hug(поне за мен е такава),обикновено се затруднявам.

Тя е на 16,разговаря със социална служителка,която я кара да опише живота си у дома,да сподели как се чувства,на което момичето отговаря бавно и без всякаква емоция и част от отговорът е,че гледа телевизия,яде,гледа телевизия, яде отново.
Precious: Based on the Novel Push by Sapphire
Ако съм познала нека друг да задава, че излизам.

# 251
Бръмбофръц познала си  bouquet.

# 252
Давайте и на български, моля!!!

# 253
  • София
Давайте и на български, моля!!!
Герган75, имаме много момичета, които живеят в чужбина и нямат идея как са преведени филмовите заглавия у нас  Hug. Ако пуснеш оригиналното име в гугъл, но му зададеш да търси в бг страници, съм сигурна, че лесно ще разбереш името  Peace.

# 254
Или търсиш филма по името му на английски в замунда или арена и там обикновено изписват и българското му заглавие.

Най-нахално ще се възползвам от офертата на Бръмбофръц  Embarassed :
Кой е филмът, в който много често се използва фразата - ...това което искаш най-много... или Какво искаш най-много?

Общи условия

Активация на акаунт