ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 376
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте , гледам че разисквате болничните , аз съм си в къщи от декември . До 10,01 ми подадоха декемврийските болнични , и на 19,01 получих паричките  Grinning
И аз се зачудих , че е доста бързо , освен това нашата счети каза , че изплащането им не е свързано с внасянето на осигуровките от работодателя , а с подаването на Декларация 1  ако има счетоводители тук да разяснят повече. Сега са подали януарските , но кога ще има парички не се знае , една позната каза че януари са ги превели така бързо , защото имали някакъв излишък , но дали е така... newsm78

# 346
maretu, питах аз, ама никой нищо не казва Simple Smile Знам, че май ги внасят Малечко, така че ще се разходя до техния магазин, за да разгледам на живо.

# 347
krio  не знам защо твоята счетоводителка така ти е казала, ама осигуровките са водещи  Peace Аз съм ходила лично в НОИ минимум 10 пъти  Sick

# 348
smilianova , не искам да подведа никой информацията ми е от декември , ако има сега някакви промени не споря , и аз не зная , но моя работодател има проблем с парите и внася осиг с по два -три месеца назад , а аз си получих болничния  newsm78
За венците и моите започнаха да кървят мисля да си взема един лакалут и наблягам на млечните храни . Преди бях питала за киселините , че почти от вс вече получавам и някъде четох , че помага да спиш на две възглавници , опитах и действа - вече седмица спя спокойно  Peace

# 349
  • С-я
Писах, писах и ми спря нетя. Пфу. Пак ще пиша.

относно получаването на болнични, майчински и не знам какви други подобни- какво толкоз се разправяте. Истината едва ли е една, защото по разните му НОИ, МОИ и не знам си кой работят страшно неадекватни хора, които си говорят кой, каквото си знае, само да му се махнеш от главата. Не трябва да разчитаме на тези средства, защото идват по най-разнообразно време.
Всеки си шета според акъла/чергата и да си прави сметка, ако остане зависим само от тези държавни пари.

# 350
Ох, аз как паднах днес. Добре, че в този момент нямаше кола наблизо, иначе щеше да мине през краката ми ooooh!

За болничните, дори и да са ти преведени осигуровките ако не е подадена декларация 1, все едно не си ги внесъл. Така, че много е важно кога ще се подаде тази декларация. Смилянова, имай го в предвид това с декларацията

# 351
Говорите за болничните, но и после с майчинството ли ще е така Shocked
Какви ти държавни пари, е***и, 11 години трудов стаж и огромни данъци, които плащам ежемесечно, редовно на тая държава, и какво - после не може да се разчита за тези пари навреме ли?

# 352
  • Бургас
За съжаление същата работа ще е. TiredТо пак се изплаща от НОИ.
Това е най-тъпото, че не можеш да разчиташ на парите си.

# 353
За съжаление същата работа ще е. TiredТо пак се изплаща от НОИ.
Това е най-тъпото, че не можеш да разчиташ на парите си.

думи нямам, ако е така. Т.е. де факто (примерно) парите за юни кога си ги взимаш? Приблизително? Август?

# 354
Днес за първи път ми се схвана стъпалото, ужас, преди годин иимах този проблем, но тогава от нерви, сега като ви чета явно от бремеността.
Подсетихте ме за зимафлора, трябва да го взема и аз да го пийвам, не е зле за бебчо и за мен.
За въпросните лекции, мисля за тази на 28 февруари, ако времето е приемливо за ходене навън. Досега не съм била на такива, ще ми бъде интересно, пък и да се видим с вас Peace

Аз се побърквам от чувство на глад, трябва постоянно нещо да ям , за да съм ок. Всичко вкъщи омитам, незнам какво ще стане с мен..
Болничните сте обсъдили пак, аз за януари имам един от 4-11 за 7 дни и след това за 30 и нещо ми закъсняват с изплащането, то сега до това число ги бяха превели, даже дразнех колежката, че моята заплата я получих преди тяхната, а не работя Laughing

# 355
  • Бургас
думи нямам, ако е така. Т.е. де факто (примерно) парите за юни кога си ги взимаш? Приблизително? Август?

Aми да, горе-долу така излиза май. Rolling Eyes
Аз се поразрових малко и от всичко, което прочетох такава е картинката.

# 356
да, началото на месеца получавам парите за предходния Wink но има момичета на които с месеци им ги бавят Confused мисля, че зависи от това дали се внасят осигуровките навреме...

# 357
   240.00   240.00   23-07-2009   нормален превод
   240.00   18-08-2009   нормален превод
   240.00   29-09-2009   нормален превод
   240.00   22-10-2009   нормален превод
   240.00   26-11-2009   нормален превод
   240.00   28-12-2009   нормален превод
   240.00   19-01-2010   нормален превод

Ей така превеждат моето, януарско скоро не чакам, може би в началото на март

# 358
Много си права sophiepp  зависи!!!!!!

# 359
  • София
моят щъркел ще е розов  Simple Smile  ама сега се чудя  каде да раждам дали в бг  bg  или  в италия (от кадето е муйа ми) на мен  ми се ще тука май че не ги знам ония кви са  Joy

Общи условия

Активация на акаунт