ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 329
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте и от мен! Днес съм се отдала на домакинство, но от време на време минавам да прочета какво сте изписали  Naughty.

# 676
хах.. от снощната питка нищо не останаааа... мъжа сутринта каза - Е, ако можеш - направи пак Simple Smile

та сега съм се заела - освен питката омесих и едни козуначета Simple Smile

# 677
Здравейте момичета и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача-вчера бях на ЖК, бебо е добре, раздава ритничета, и всичко си му е наред, но не можахме да видим пола. Излиза си точно на датата, всичко до тук е ок. Но....Имала съм отлепена плацента с ретро плацентарен хематом демек имам кръв някъде си, която е от отлепената плацента от преди, дето лежах в болницата в началото на януари, която се оттичва от време на време и направо ме побърква. АГ каза че е нормално, ще се оттича още дълго време. Но само не можах да разбера дали отлепената плацента се е залепила отново или си седи така отлепена и всеки момент ще продължи да се отлепва? Дайте мнение, че нещо взех да прищраквам, пък ме е срам да и се обадя, щото не съм си отваряла ушите тогава и не съм слушала, а бляла....Иначе ме праща пак на ЛКК, да си продължа болничния.
Ох, дано всичко е наред! Praynig И на мен откакто вчера ми казаха за отлепения участък на плацентата просто ми е едно свито на душата, бебо много рядко го усещам и си мисля само какво може да се случи. Всички ми казват, че "майката му" е лежане. Гледам да си лежа, ама такова хубаво време навън, така ми се излиза. Отгоре на всичко имам една точка до пъпа, дето както се пораздвижа малко и почва да ме опъва нещо отвътре -то ми е открай време така, ама сега си вкарвам филми само. На мен доки ми каза, че няма да се залепи отново, но ще се изхрани, каквото и да значи това. Може би това място е никротизирано и бебо вече никога няма да може да си взима вещества от там. И между другото при мен се съмняваха дали е отлепен участък или е разширена вена?!? Rolling Eyes Ти за какво лежа в болница януари? А тази кръв вътре ли си стои или си имала прицапване? Недей да плачеш и й се обади на АГ, за да ти е спокойно. И си почивай повечко, както каза майка ми-"легнала наляво, а не седнала пред компа"  Simple Smile.
Аз бях с отлепена плацента,кървах по малко близо 20 дена,след това спря,ако има кръв вътре тя ще си изтече лека полека.На мен доки ми каза че плацентата си заздравява,така че спокойно

# 678
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Бургаски мами - не съм сигурна ще мога ли да дойда на лекцията, пък и аз от март месец се местя към Пловдив, така че май ще се разминем  Sad
Ох, тая тема за смешните неща, които се казват без да се замислиш ме разсмя до сълзи! Даже спрях за малко да чета, че ме заболя корема от кикот!
Аз днес си направих за първи път по- дълга разходка, че преди в това скапано време нямаше как!
Хубав следобед на всички!   bouquet

# 679
Ох, аз нещо съм се побъркала...Тая нощ сънувах, че раждам и майка ми ми беше акушерка  Laughing Сънувам, че раждам много лесно, без болка, докато кажа 1-2 и бебенцето излезе-момиче.И я сънувам седнала и си дърпа пъпната връв и иска да я хапе Shocked И майка ми в съня ми вика "Аууу, виж как прилича на баща си".

# 680
  • Обетованата земя
Аз бях с отлепена плацента,кървах по малко близо 20 дена,след това спря,ако има кръв вътре тя ще си изтече лека полека.На мен доки ми каза че плацентата си заздравява,така че спокойно
Дано да си права ЕСТЕЛИТА!  Hug Аз досега нямам кръв, но ме предупредиха, че е възможно сда се появи!
Ох, аз нещо съм се побъркала...Тая нощ сънувах, че раждам и майка ми ми беше акушерка  Laughing Сънувам, че раждам много лесно, без болка, докато кажа 1-2 и бебенцето излезе-момиче.И я сънувам седнала и си дърпа пъпната връв и иска да я хапе Shocked И майка ми в съня ми вика "Аууу, виж как прилича на баща си".

Хахаха, Arrow, аз тази нощ също съувах, че раждам и точно всички ми викаха "Напъвай" Joy и телефона ми звънна-беше татко и ме събуди  Grinning  и мен ме хвана яд, че не видях продължението! Сигурно тепърва ни предстоят такива сънища!

# 681
аз пък сънувах че вече съм го родила момиченцето и го сравнявам с сина ми дали си приличат,и мъжо заявява ,че приличала на мен Joy яко ни тресат хормонките ми се струва Laughing

# 682
  • Пловдив
е, и аз колко пъти го сънувах това мойто  бебе!! Нормално, все пак сега това е основната мисъл в главата ни  Simple Smile

# 683
Здравейте и от мен!

Лорка, аз бях миналия месец на погача на една сладурана. Подаръците, които приготвих бяха: Играчка, Красиво лигавниче, Бонбони - Традицията да се подарява нещо сладко, парички - хартиени и метални, букет с цветя за мамчето и  Моят първи дневник(тези в който се попълва за различни периоди и поводи на детето). Към него прикрепих с красиви кламери цветни листа и когато се събрахме всички, помолих всяка една от жените да напише на допълнително прикрепените листа своето пожелание към сладуранката, заради която се бяхме събрали. Предложих на майчето на следващия повод на бебка отново да извади дневника и всеки да напише като каква я вижда девойката след години. Според мен тези дневници, още повече ако има такива допълнително прикрепени листа с пожелания и т.н са един страхотен спомен.  Peace
Моята щерка има такъв. Онзи ден го разглеждах. Стана ми много мило и смешно - припомнихме си снимката с първи път на гърне, видяхме колко големи са били ръчичката и крачето й на 9 месеца и други спомени, които съм записвала през годините.

Надявам се да съм била полезна.

И да се похваля. Днес купихме комплекта с шишета за новородено на Авент. Не можах да устискам. От сумати време го гледам и все си викам: Има време!

Хайде хубава вечер от мен!

# 684
  • Пловдив
Привет, мамчета, в този хубав топъл ден!
Имам две питания : как да вляза да гледам снимките и покупките, които качвате и къде де дам предложение за нова темичка... Предлагам заглавие за нова темичка : " Баба Зима да си ходи надалече, юни чакаме  те, мило бебче! "
А за утре - пожелавам Ви приятен празник с любимия човек до вас!!!

# 685
  • Пловдив
vany6a изпратих ти паролата за албумчето на лични

# 686
  • Пловдив
t tabakova, благодаря ти много   bouquet

# 687
мам4ета,аз все по рядко запо4вам да се вклу4вам,но не ми остава  никакво време от кака Стефи и от домакинска работа  Tired другата седмица сам на преглед и ще ви пиша,надявам се да ги няма кистите на плацентата,ще ми трябва някакво 4удо,но все се надявам 4е ще ме прегледат и ще ми кажат 4е вси4ко е наред  Rolling Eyes да ви споделя,станала съм ужасно лакома и само се 4удя какво ми се яде,по цял ден не спирам да дъв4а,като имате предвит 4е преди да забременея бях 43 кг.   сега сам 53  Embarassed  беб4о е мн буен не спира да ме ритка понякога даже ми е малко неприятно...  vany6a аз също бих искала да поразгледам албум4ето на мамите,ако може някои да ми каже  паролката  Hug  лека ве4ер на вси4ки и приятно прекарване на утрешния празник  Wink    bouquet

# 688
  • Велики Преслав
Здравейте момичета и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача-вчера бях на ЖК, бебо е добре, раздава ритничета, и всичко си му е наред, но не можахме да видим пола. Излиза си точно на датата, всичко до тук е ок. Но....Имала съм отлепена плацента с ретро плацентарен хематом демек имам кръв някъде си, която е от отлепената плацента от преди, дето лежах в болницата в началото на януари, която се оттичва от време на време и направо ме побърква. АГ каза че е нормално, ще се оттича още дълго време. Но само не можах да разбера дали отлепената плацента се е залепила отново или си седи така отлепена и всеки момент ще продължи да се отлепва? Дайте мнение, че нещо взех да прищраквам, пък ме е срам да и се обадя, щото не съм си отваряла ушите тогава и не съм слушала, а бляла....Иначе ме праща пак на ЛКК, да си продължа болничния.
Ох, дано всичко е наред! Praynig И на мен откакто вчера ми казаха за отлепения участък на плацентата просто ми е едно свито на душата, бебо много рядко го усещам и си мисля само какво може да се случи. Всички ми казват, че "майката му" е лежане. Гледам да си лежа, ама такова хубаво време навън, така ми се излиза. Отгоре на всичко имам една точка до пъпа, дето както се пораздвижа малко и почва да ме опъва нещо отвътре -то ми е открай време така, ама сега си вкарвам филми само. На мен доки ми каза, че няма да се залепи отново, но ще се изхрани, каквото и да значи това. Може би това място е никротизирано и бебо вече никога няма да може да си взима вещества от там. И между другото при мен се съмняваха дали е отлепен участък или е разширена вена?!? Rolling Eyes Ти за какво лежа в болница януари? А тази кръв вътре ли си стои или си имала прицапване? Недей да плачеш и й се обади на АГ, за да ти е спокойно. И си почивай повечко, както каза майка ми-"легнала наляво, а не седнала пред компа"  Simple Smile.
Влязох на 02.01 бях на 15 г с, с кървене, но тогава лекарите не можаха да видят че има отлепване. Сега АГ ми кза че тогава бебо е бил пред отлепения участък и не се е видяло, но сега с разтежа му този участък се е изтикал нагоре, точно под стомаха ми е горе. И пътя до влагалището за да се оттече  е бил дълъг, и за това е възможно да тече от време на време, но е възможно изобщо да спре да тече и да си остане там до раждане. Па принцип каза почивка и толкоз, и от сега нататък само болнични. Това е!!!!
Много ви благодаря момичета за подкрепата!!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 689
Ох, аз днес почти цял ден чистя.......с много почивки  ooooh! Обаче така се изморих, че направо вече съм гроги. А толкова неща още искам да направя, пък нямам никаква сила вече  Tired

Общи условия

Активация на акаунт