ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 338
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро ,искам да помоля за една синьо щъркелче.

# 661
Добро утро мамета! :peace:davidova_84 честит син щьркел! stork-boy
Rafaella Izza и ние сме решили наникого да не крьщаваме бебето,и мьжа ми като каза на тяхните и по специално на баща му че няма да е Георги , Гергана или т.н. и той остана  Shocked,сигурно и на него му е станала доста тьпо,но ние им казахме че детето си е наше и ще го пишем както мие решим,и от тогава дума не са продумали,но аз все очаквам нещо да кажат все пак има време! Close

# 662
ДОбро утро и от мен.Вчера бях на Фм и всичко с бебо е наред.Засега даже вървим с 1 седмица напред.Само че май-ще сменяме щъркела от син на розов.Почти е сигурен и по-скоро съм склонна да вялвам на него отколкото но др ми докторка защото ме гледа на 3 измерен.Ако може да помоля засега да ми махнете щъркелчето до др преглед.Просто бебчо през цялото време не се обърна  да го видим по-добре и затова каза че др път пак ще се видим за да сме сигурни.

# 663
Добро утро Hug

/лорка, какво работиш?

Занимавам се с обществени поръчки на държавните институции, продавам им канцеларски материали, мебели и т.н. Цял ден на бюрото и супер голяма отговорност.

Момичета, утре съм на погача на една малка принцеса, моля кажете носи ли се нещо друго освен подаръка. Четох, че и нещо сладко се носело, а не помня от погачата на Моника.

# 664
Rafaela Izza, имаме си адашчета с теб  Simple Smile, много мило ми стана  Hug. Само още не ми хрумва за друго галено име зза Боян, че нещо Боби хич не ми е по вкуса  Rolling Eyes

# 665
Като чета за такива реакции, си давам сметка, че трябва да съм благодарна, че и моите, и неговите родители са със съвременни разбирания. Дори да им е било криво, за което абсолютно се съмнявам, по никакъв начин никога не са ни натоварили с реакции. Свекърва ми още навремето е кръстила и двете си деца не на баби и дядовци. Още повече, за да не е обиден никой, какво - по 4 деца задължително ли трябва да имаме?
Рафаела, не се ядосвай и не се натоварвай излишно. Името не детето е многа важна част от цялостното себевъзпирятие по-късно, така че, специално за това, не виждам защо трябва да се правят компромиси.

# 666
  • Под липата
Rafaela Izza, имаме си адашчета с теб  Simple Smile, много мило ми стана  Hug. Само още не ми хрумва за друго галено име зза Боян, че нещо Боби хич не ми е по вкуса  Rolling Eyes
dovega  Hug! Ама, че хубаво! И аз не зная как ще му викам на галено ( Боби, малко на обръщение към куче ми звучи, ама...) , но цялото име го харесвам , пък и с фамилията се връзва.

мартеа, не се ядосах, но ми стана криво, че така драматично реагира и започна да ни убеждава , че името с нейната буквичка било по-хубаво. Аз нарочно не съм избирала име с буквите на нито един член от двете семейства за да няма засегнати. Имаше опция да е с буквичката К ( и на татко името е с буквата на свекърва ми ) , но нарочно избягнах варианта. Абе, луда работа!
 Толкова е хубаво като се замислиш, идва нов живот, а гледай с какви глупости се занимаваме !

# 667
  • Велики Преслав
Здравейте момичета и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача-вчера бях на ЖК, бебо е добре, раздава ритничета, и всичко си му е наред, но не можахме да видим пола. Излиза си точно на датата, всичко до тук е ок. Но....Имала съм отлепена плацента с ретро плацентарен хематом демек имам кръв някъде си, която е от отлепената плацента от преди, дето лежах в болницата в началото на януари, която се оттичва от време на време и направо ме побърква. АГ каза че е нормално, ще се оттича още дълго време. Но само не можах да разбера дали отлепената плацента се е залепила отново или си седи така отлепена и всеки момент ще продължи да се отлепва? Дайте мнение, че нещо взех да прищраквам, пък ме е срам да и се обадя, щото не съм си отваряла ушите тогава и не съм слушала, а бляла....Иначе ме праща пак на ЛКК, да си продължа болничния.

# 668
  • София
Здравейте!

Това с имената въобще няма да го коментирам. Кой както иска така да си кръщава децата  Peace Рафаелка, БРАВО ,  че имате такива добри взаимоотношения със свеки . Сигурна съм че всичко ще отмине и пак ще сте си много близки. Като види малкия сладурчо ще забрави за името

Но Mima_mma твоето е сериозно, попрочети това онова за проблема и задължително си продължи болничния. Според мен не е нищо страшно , щом не са те върнали в болницата , но се пази , може би трябва да се въздържаш и от секс за всеки случай.  Целувам те! Спокойно!

# 669
Аз да попитам какво означава задна плацента.Това добре ли или не.Докторът вчера на ФМ ми каза че плацентата ми е разположена на задната стена на матката а на мен това не ми говори нищо.

# 670
  • Обетованата земя
Здравейте момичета и от мен! Не знам дали да се радвам или да плача-вчера бях на ЖК, бебо е добре, раздава ритничета, и всичко си му е наред, но не можахме да видим пола. Излиза си точно на датата, всичко до тук е ок. Но....Имала съм отлепена плацента с ретро плацентарен хематом демек имам кръв някъде си, която е от отлепената плацента от преди, дето лежах в болницата в началото на януари, която се оттичва от време на време и направо ме побърква. АГ каза че е нормално, ще се оттича още дълго време. Но само не можах да разбера дали отлепената плацента се е залепила отново или си седи така отлепена и всеки момент ще продължи да се отлепва? Дайте мнение, че нещо взех да прищраквам, пък ме е срам да и се обадя, щото не съм си отваряла ушите тогава и не съм слушала, а бляла....Иначе ме праща пак на ЛКК, да си продължа болничния.
Ох, дано всичко е наред! Praynig И на мен откакто вчера ми казаха за отлепения участък на плацентата просто ми е едно свито на душата, бебо много рядко го усещам и си мисля само какво може да се случи. Всички ми казват, че "майката му" е лежане. Гледам да си лежа, ама такова хубаво време навън, така ми се излиза. Отгоре на всичко имам една точка до пъпа, дето както се пораздвижа малко и почва да ме опъва нещо отвътре -то ми е открай време така, ама сега си вкарвам филми само. На мен доки ми каза, че няма да се залепи отново, но ще се изхрани, каквото и да значи това. Може би това място е никротизирано и бебо вече никога няма да може да си взима вещества от там. И между другото при мен се съмняваха дали е отлепен участък или е разширена вена?!? Rolling Eyes Ти за какво лежа в болница януари? А тази кръв вътре ли си стои или си имала прицапване? Недей да плачеш и й се обади на АГ, за да ти е спокойно. И си почивай повечко, както каза майка ми-"легнала наляво, а не седнала пред компа"  Simple Smile.

# 671
оу, за погача имам огрооомен списък, събиран отвсякъде какво се прави и защо.

освен подаръка си приготви парички (по традиция трябва да звънтят, но хората.. не знам, за да се покажат малко ли, кво ли, дават банкноти... аз слагам и от двете), подарявам 3 неща, за щастие - една дрешка (обикновено е боди с картинка), една мека играчка (обикновено гледам да е мека и да дрънка лекинко... в последстве се оказва, че на което бебе съм подарила играчка - тя е първата и любимата му играчка) и нещо от помощ за мама - лъжички, гребенче, козметика...

сладко се носи на родилка и кърмачка, за да има мляко и за да е сладък живота на бебето... другоо... хапва се от всичко по малко, пийва се нещо, аз се събувам и си мия ръцете, има обичай за премиване на гостите, но той се определя от майката...

Боян=Бобо, Бо (dovega, теб си те представям колко сладко звучи да му казваш Бобо), може и Ян... да не говорим, че отначало ще е "гущерче, жабче, пиле, зайче, бебчо" и т.н. а после детето само си измисля галено име Simple Smile

# 672
Аз да попитам какво означава задна плацента.Това добре ли или не.Докторът вчера на ФМ ми каза че плацентата ми е разположена на задната стена на матката а на мен това не ми говори нищо.
Не мога да кажа дали е добре или не. Не е опасно. Моята е разположена на предната стена, и лекаря ми каза, че ще усетя бебо по-късно, защото плацентата играе нещо като буфер между бебо и мен  newsm78.
Другото, което знам е, че при секцио, по-добре е плацентата да е на задната стена
Това е , което мога да кажа  Hug

# 673
Rafaela Izza, имаме си адашчета с теб  Simple Smile, много мило ми стана  Hug. Само още не ми хрумва за друго галено име зза Боян, че нещо Боби хич не ми е по вкуса  Rolling Eyes

Бобо Wink

# 674
Здравейте.Аз само да ви кажа,че не съм ви забравила,но не ми остава ред и да чета,но обещавам,че ще наваксам.Времето е прекрасно,насладете му се  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт