ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
А трябва ли да си нося папката от миналия път?

Аз не я носех. Не ми я е искал, но ме попита за тази бременност за първи път ли идвам.

# 256
Natai_Nat, на мен тревогата ми е повече да не боледува бебето в твърде крехка възраст, а децата си едва ли ще изолирам едно от друго. И двете са ми деца и искам да съм до тях. Иначе ми е ясно, че поне в началото в градината ще има повече боледувания за каката...

И другото - какво ли ще се случи в малката главица на момичето ми, когато внезапно вкъщи се появи ново бебе, а нея я пратя някъде си...

Морска, и нас ни тресе скука от време на време. Ако не ви е проблем придвижване до кино Тракия, може да дойдете на гости да поиграят дечурлигата някой ден.

# 257
Natai_Nat, на мен тревогата ми е повече да не боледува бебето в твърде крехка възраст, а децата си едва ли ще изолирам едно от друго. И двете са ми деца и искам да съм до тях. Иначе ми е ясно, че поне в началото в градината ще има повече боледувания за каката...

И другото - какво ли ще се случи в малката главица на момичето ми, когато внезапно вкъщи се появи ново бебе, а нея я пратя някъде си...

Морска, и нас ни тресе скука от време на време. Ако не ви е проблем придвижване до кино Тракия, може да дойдете на гости да поиграят дечурлигата някой ден.

Да и аз се притеснявам да не заразява бебето.А иначе придвижването не ми е проблем шофирам само дето сме с 3 реда сополи и болно гьрло като се пооправи може нещо да се разберем:)

# 258
  • Под липата
Браво, успели сте да изпишете 18 страници! Аз чааааак сега успявам да се запиша, а после ще ви чета.

# 259
Аз да се похваля с мойта маймунка  newsm68 newsm44 Много е слушала хич не е плакала и даже ги е хввърлила в размисли всички лелки там, децата разхвърляли а тя прибирала след тях  Laughing Laughing Ама ако знаете това и умение колко обяснения ми е коствало  Crazy Crazy Яла си самичка, спала си  Mr. Green Абе идилия, като ме видя изобщо не сее разплака  newsm68 Даже понеже аз се застоях да говоря с учителката и на нея и омръзна да ме чака и си влезе пак вътре да си играе  Laughing Laughing Ако си бях тръгнала нямаше и да разбере  Sunglasses Чак ми се струва нереално, дори в момента е в супер готино и послушно настоение  Praynig Mr. GreenСтискайте палци и утре да е така  Praynig Praynig Mr. Green Mr. Green
Браво на детето  smile3501

# 260
Вероник, дано подействат лекарствата, наистина ти е много нисък хемоглобина, а бебето от тук нататък почва да качва на кг. А ти как се чувстваш - отпаднала или нормално?

Смилянова, браво на малката!

Джой, честито ти щъркелче! Хубаво е да са шарени децата!

Vany6a, добре дошла!   bouquet

# 261
Запис, много съм изморена и лягам!

# 262
  • София
Вероник, аз не помня дали си казвала - ти взимаш ли магнезиев препарат? Защото магнезият пречи на усвояването на желязото и трябва да ги пиеш по схема - да има 3 часа между двата приема. Това ако взимаш магнезий, де Simple Smile Иначе друго, което знам е че за усвояването на желязото е, че трябва много вит. С и фолиева киселина - аз пиех фолиева до края по тази причина и слагах лимони на всяко ядене, че да усвоявам всичкото желязо  Laughing Успех!

# 263
Вероник, дано подействат лекарствата, наистина ти е много нисък хемоглобина, а бебето от тук нататък почва да качва на кг. А ти как се чувстваш - отпаднала или нормално?

Смилянова, браво на малката!

Джой, честито ти щъркелче! Хубаво е да са шарени децата!

Vany6a, добре дошла!   bouquet

ох, доста съм си отпаднала, а на моменти главата така ми се мота, че имам чувството че ще припадна. Бях спряла да пия кафе заради бремеността, но на моменти се налага, защото направо не виждам нищо, едно такова ми е смотано

Есма, пия магнерот, защото на всичкото отгоре и контракции правя. Това обаче за вит Ц не го знаех, но аз така или иначе редовно пия прясно изтискан лимон с лъжичка мен и киви. Сега ще почна повечко Grinning. И кървав дроб дори пак почнах да ям ама не би. Само меда с копривата, което миналия път ми беше много гадно още не съм почвала, ама днес поръчах да ми донесат чист мед и го почвам и него

# 264
  • София
Есма, пия магнерот, защото на всичкото отгоре и контракции правя.

В такъв случай наистина много внимавай. Ако пиеш магнерот сутрин, можеш да взимаш желязосъдържащ препарат на обед и магнерот чак вечерта. Така няма да си пречат. Правилото е да има поне 3 часа време без магнезий преди и след като си взимала желязото Simple Smile

А вит. С трябва да го взимаш заедно с месото, червеното цвекло или каквото там ядеш. За усвояването на желязото трябвало да влизат едновременно в стомаха.  ooooh!

Моят мъж ми правеше пастет от телешки дроб, който мажех на пълнозърнеста филия (заради фолиевата киселина в хляба) и ядях със сок от лимон, като едновременно с това си дъвчех малтофера  ooooh! - ама даде ефект, де. Качих достатъчно за операцията.

# 265
Да и аз се притеснявам да не заразява бебето.А иначе придвижването не ми е проблем шофирам само дето сме с 3 реда сополи и болно гьрло като се пооправи може нещо да се разберем:)

Е, все ще мине по някое време. А и за разходки се надявам да започне да става ...Макар в момента да ми се вижда малко далечно това време..с тези снегове и ледове...

# 266
Благодаря за съвета, Есма, ще го пробвам. Ще измисля някаква система на пиене, че вече и желязото ми е 3 пъти и магнерота ми е 3 пъти. Предния път с баткото си бях за чисто секцио, ама ги беше страх да ме оперират точно заради ниския хемоглобин и какъв зор си видях, а на взичкото отгоре и кръвоизлив получих, което всъщност е опасното при ниския хемоглобин. Какви ли не гадости ядох, сега ги почвам пак. Аз тъпча то се връща ужас е. Но пък съм си упорита и лесно се не давам. Така че сега и аз ще правя като теб, ще дъвча желязо и хляб та пушек ще се вдига Laughing

# 267
  • София
Оооооох, и аз бях така предишния път - 3 пъти по 2 хапчета магнерот и 3 пъти по 1 желязо. Помня, че имах много сложна  схема на взимане на хапчетата, за да спазвам три-часовите интервали. Мисля, че единия прием на магнерот го бях оставила за 11 вечерта - иначе не се вързваше математиката. Офффф, сложна работа. Ще се вдигне, ама наистина трябва строг режим...  Hug

# 268
  • Обетованата земя
За черния дроб само да се намеся-доколкото съм чувала не е хубаво докато сме бременни да ядем черен дроб и пастет.  Thinking

# 269
  • Обетованата земя
Сега се разрових в нета итова се отнася май най-вече за 1я триместър. Ето една статийка за хемоглобина http://www.az-jenata.com/index.php?page=article&aid=5566. Hug И аз утре ще ходя да си взема изследванията, че да видим как е моя!  Rolling Eyes Мен ме пратиха на хематолог и той ми изследва и желязото и някви други работи, утре ще ви кажа по-точно.

Общи условия

Активация на акаунт