ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 316
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
За черния дроб само да се намеся-доколкото съм чувала не е хубаво докато сме бременни да ядем черен дроб и пастет.  Thinking
Много хубаво, аз добре си плюскам пастет - много обичам. Crazy

# 271
 Момичета помогнете ми къде е темата за изцепките на мъжете , когато ви помагат с бебетата. Искам да се посмея преди да заспя  Joy  bouquet

# 272
Добро утро!
Алексова, мерси за инфото.

# 273
Добро утро и от мен сладуранки  smile3525

# 274
Добро утро

Смилянова, спа ли  Wink

# 275
хехехе спах, спах   Laughing Laughing Чакам да стане поне 9  Rolling Eyes Praynig

# 276
Добро утро!   smile3533

# 277
хехехе спах, спах   Laughing Laughing Чакам да стане поне 9  Rolling Eyes Praynig

Хайде, и после да не забравиш да се обадиш

# 278
  • Варна
Добро утро!
Не съм писала почти една седмица, но все сме по задачки с татито.
antoniabg, ох  ooooh!, трудна работа е подготовката. Все пак си купих рокличка и то бяла (като една наденичка съм в нея), вчера си купих и ботуши, поръчах си и боди, че ще ми трябва за роклята. Останаха ми само чорапи и нещо горно, но и това ще стане тези дни. Халките още миналата седмица ги поръчахме и вчера нямахме търпение да ги видим, че минахме през магазина. Днес или утре трябва да са напълно готови, много са хубави. Не сме измислили заведенията за почерпка, но и това се надявам да стане. Притеснява ме само дали ще могат нашите да дойдат, че днес съобщиха, че част от пътя Силистра - добрич е затворен, но има още 4-5 дни и трябва да се оправи малко времето.
В понеделник бяхме при Доц. Балев, всичко ни е наред, със сигурност ще ставам свекърва  Mr. Green. Доцента беше в много добро настроение и побъбрихме повечко от първия път. В 30-32 седмица съм пак там. Peace
Гледам в началото сте обсъждали размерите на бебчетата. При мен този път не е измервал дължината на бебо. Тежим 337гр. Главичката ни е 4.6 см., Бедрото ни е 3.1 см., Коремчето е 15см. Имам обаче и други размери, които не успях да разбера OFD, HC2 и AC. Имате ли идея, какво означават?
Марчелка, дано всичко при теб да е наред (малко късно се включвам) и повече да няма никакви болници.  Praynig На теб и на *Elisa* стискам палчета за прегледа днес.  Peace
Аз няма да мога утре да дойда на лекцията, че точно от 11ч. съм на ЖК, да ми се накарат и за килограмите. Mr. Green
Вчера си взех и много хубави дънки за бременни (35лв.). В Рени на Колхозния има големи намаления, харесах джинси за 10 лв, но са ми големи повечето неща.

# 279
Добро утро и от мен Hug. Не съм писала отдавна, но чета редовно. Просто се чувствам доста изкуфяла и без дар слово. Надявам се днес да ми се получи. От многото изчакване на часове за личен лекар, и явно несериозно отношение от моя страна, затова че не се обадих по-рано на акушерката, която води ЖК, го докарах до кожен лекар заради скапания ми обрив под гърдите. Вече станаха колкото два големи шамара, червени и адски сърбящи. А какъв безобиден беше в началото. Личната ми каза: "О, ама това е от влагата и топлото. Дръж го на сухо и с памучни дрехи, а и си купи бебешка пудра." Ефекта беше моментален от пудрата. Изведнъж се влоши. И когато отидох при ЖК, нещата вече бяха загрубели. Пробвахме с имазол, но нищо не стана. Сега от кожния ми изписаха нещо с кортикостероиди (кофти мирише). Отвчера се мажа и се моля да мине както тя каза за два -три дни, че не трябва да се мажа дълго с това.  Praynig Тази сутрин, не е така червено... моля се да се подобрява. Много е неприятно това нещо, а как сърбии.
Марчелка, дано вече си добре. Успех на прегледа днес.
Аз утре съм на линия  Crazy за лекцията.

# 280
Добро утро сладурани!  food010
От вчера вече ми тьрсят замесник на работата и нямам тьрпение да дойде средата на март за да излезна в почивка и аз! Peace
А за мамите от Пловдив-много искам пак да се видим и дано скоро се оправи времето за да спретнем една среща! Crazy

# 281
Добро утро и от мен!Пепси а на полите има ли намаления?Лен4ето78 а какьв е този обрив казаха ли ти?
Джой и аз сьм зажадняла вече за една разходка в морската и кавенце на летния театър само че снощи от прогнозите направо лошо ми стана докьдето бяха показани дните само дьжд,дьжд,дьжд:(Лек ден на всички:)

# 282
Добро утро!

Хич не ми се пише нещо - следобед нали съм на ФМ и така яко ме тресе нервата ooooh!

# 283
Натали, не ми обясниха подробно и не в прав текст, но май е на гъбична основа. Причините били комплексни: Хормони, нарастване на гърди и корем - създаване на топла и влажна среда там. Не било заразно. Често се явявало през лятото при пълни хора с проблеми със захарта. Аз нямам такива проблеми, просто съм бременна. Случвало се   Tired

# 284
Добро утро!

Хич не ми се пише нещо - следобед нали съм на ФМ и така яко ме тресе нервата ooooh!

Е айде сега всичко ще бьде наред:) Peace
Пепси честито ти мьж:)
Момичета а лятото нали ще се виждаме да бутаме заедно количките:))
Ленче дано ти помогне ако не мине ще те ориентирам кьм добьр кожен лекар д-р Томов.

Общи условия

Активация на акаунт