ЮНЧЕТО подскача и палува, щом маминият глас дочува - 14

• 25 354
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Здравейте мили мами ,скоро не съм влизала в форума ,а вие сте писали,писали...
На 10,02,2010 бях на фетална морфология при Балев и на бебо всичко засега му е наред   Praynigдори ни помаха с ръчичка. За целата искам да помоля за един син щъркел на заглавната страница и да поясня че ми е първа бременност.
И накрая да не забравя искам да попитам ще има ли мами от Бургас ,които ще ходят на лекцията на 9 месеца на 24.02 . Hug

# 631
natalei  Hug , времето наистина лекува , успешно и приятно  Wink бебеправене  Peace
Natai_Nat , много е кофти това с остарелите разбирания , днес точно с една приятелка това си говорихме , и двете сме на мнение , че името определя до голяма степен човека . Иначе с И аз  харесвам много Искра и Ирена . Успех в преговорите  Peace
Мен при предишната ми бременност ме гледаха 3 пъти на ехограф и трите си ги платих . Сегашната ми докторка е супер - гледа ме всеки път и не плащам абсолютно нищо , а  така искрено се радва на бебо заедно с мен , мн готин човек  Hug
didi24 , има много такива случаи , наистина трябва да се пазиш и да си пиеш хапчетата и всичко ще е наред   bouquet

# 632
Здравейте мили мами ,скоро не съм влизала в форума ,а вие сте писали,писали...
На 10,02,2010 бях на фетална морфология при Балев и на бебо всичко засега му е наред   Praynigдори ни помаха с ръчичка. За целата искам да помоля за един син щъркел на заглавната страница и да поясня че ми е първа бременност.
И накрая да не забравя искам да попитам ще има ли мами от Бургас ,които ще ходят на лекцията на 9 месеца на 24.02 . Hug
qni4ka къде ще е лекцията, в Мола ли, защото аз мисля да понамина?

# 633
я, на мен колко нормални имена ми се паднаха, Жулиета и Славчо Rolling Eyes Не че ще се казва така де Mr. Green

# 634
Девойки, поръчвам това. Преполагам, че повече няма да ми се наложи да купувам шишета. Поне докато нероден Ивчо не навърши 1 г.  Laughing

natalei, успех  Hug

# 635
natalei  Hug Hug
Не се натъжавай. Аз миналата година бях бременна Sad и термина ми беше пак юни месец ...........божа работа е това
Скоро ще  стане ,но няма да си с нас .........Но това не пречи да ни се похвалиш ......нали ? Hug

# 636
  • С-я
jj, тоз комплект мн хубав. Как го поръчваш, че ме мързи да ровя из сайта за условията за поръчка?

# 637
Аз ще го поръчам чрез приятелка,  която живее там. Лошото е, че не приемат кредитни карти с билинг адрес различен от UK. Дрешките от Mothercare, дето ги поръчах вчера пак при нея пратих. Сега ми остава да платя и този бебефон и Ивчо може да идва  Mr. Green Тя ще ми прати всичко с някакъв бус, накуп с един Макларън Техно Класик и един стол за хранене на Кико, дето са останали от нейния бандит. Март месец ще са при мен.

# 638
  • Бургас
Maya  katya  лекцията ще е в кафе Делайт на Славянска  от 10,00 повече информация ще намериш на сайта на девет месеца и точно къде се намира  ,има и предварително записване  за лекцията, аз също ще ходя за първи път

# 639
Maya  katya  лекцията ще е в кафе Делайт на Славянска  от 10,00 повече информация ще намериш на сайта на девет месеца и точно къде се намира  ,има и предварително записване  за лекцията, аз също ще ходя за първи път

Там съм значи аз Sunglasses

# 640
natalei, много се радвам, че си успяла да го превъзмогнеш! Желая ти вълнуващо и успешно бебеправене. Убедена съм, че още преди да сме родили, ще минеш да се похвалиш. Hug

JJ, комплекта е страхотен! Не съм срещала на по - добра цена. И аз бих го поръчала, ама така ми се иска да си купя от цветните шишета /розовите и сините/, та ще му се почудя още малко.

# 641
Аз ще го поръчам чрез приятелка,  която живее там. Лошото е, че не приемат кредитни карти с билинг адрес различен от UK. Дрешките от Mothercare, дето ги поръчах вчера пак при нея пратих. Сега ми остава да платя и този бебефон и Ивчо може да идва  Mr. Green Тя ще ми прати всичко с някакъв бус, накуп с един Макларън Техно Класик и един стол за хранене на Кико, дето са останали от нейния бандит. Март месец ще са при мен.

за тази количка споменах на Натаи нат,страхотна е,лека,маневрена,абе нямам думи....а кажи ми как ще има одрязани пръсти на дете? ooooh! Joy

# 642
  • София
Привет от мен Simple Smile
На нас за момче ни се падна Кинта, а за момиче - Жилка  Joy Joy Joy
Относно прегледите - аз всеки път като ходя, ме гледа на ехограф и всеки път си плащам по 30 лв . От тези два безплатни прегледа, изобщо не зная дали поне един ще закача Simple Smile .
Аз да ви се оплача. Понеже в тази зима почти не излизам и напоследък започна да ми става много тежко и постоянно се чудя какво да ям. Та реших днес да правя някакви упражнения и след няма и 10 мин почна леко да ме наболява яйчника и спрях. Даже и не мога да се раздвижвам и ми е много криво Sad , ама ще правя и се надявам малко , по малко да започна да свиквам и да нямам проблеми.

Лека и спокойна вечер!
И весел 14.02 , на тези от вас, които ще празнуват Simple Smile

# 643
  • Варна
Didi надявам се всичко да е наред стискам палци!!  Hug Praynig

А нашите именца са - Фъстък Стоилов и Кана Стоилова  Joy hahaha
Ооо адашка си имаме - предложението за мома е Кана.  Mr. Green Ох, голям смях с този генератор.  hahaha Joy

# 644
  • С-я
jj, браво. Много хубави работи си си харесала. а дрешките на mothercare мн ми харесват. ама искам да видя какво наследство ще получа от племенницата, че тогава ще планирам пазар. ама има време. мисля го да е април-май, че някаква параноя (суеверност) ме е хванала.
лека вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт