Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 610
  • 695
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро и от мен момичета,
много красоти мнага нещо,всички заслужавате поздравления,аз нямам с какво да се похваля,и се задоволявам с това да следя вашите,
Момичета, имам едно питане.
До нас има магазинче за гоблени и вчера ходих да си комплектовам един. Видях, че предлагат панама Zweigart. Аз досега съм шила само на АИДА и на българска разграфена панама. Та питането ми е дали някой е шил на такава панама и дали е доволен. Видя ми се на изгодна цена, но не взех веднага. Иска ми се да чуя първо вашето мнение.
и аз съм шила на такава,доволна съм,само дето в началото ми се стори малко твърдичка но в последствие омекна
ето това

# 31
аз отнова да питам има ли гобленарки тук от Горна Оряховица,ако може да ме посъветват къде изработват рамки в града,благодаря
Да допълня Сис. Освен отстрани на закрития пазар в блоковете, гоблени се рамкират и в розовия блок /там където е магазин Лора/.
Моите любими теменужки! Grinning

Моля за схема  Rolling Eyes

# 32
   Здравейте , моето ангелче в върви добре и продължавам напред !

sissak , маже ли да помоля ако имаш схемичката от първия пост на Кюча към сарцето , много ми харесва , пък и имаме скоро годишнина и искам нещо такова ! Благодаря предварително !

anonimka , много е красива !

бадем , може ли да попитам как направи гоблена от снимка с коя програма , благодаря  Hug

Хубав ден на всички   bouquet

# 33
  • Плевен
pepi_rSad за съжаление схемата  не е в компа!  Whistling От списание е !Снимах я  ,но не се получава ясно! ThinkingНо теменужки в нета бол ! Mr. GreenВсе пак ще видя какво мога да направя  newsm78

# 34
 http://dump.ru/file/3535738

# 35
  • пак там
Вместо запис най-накрая да се похваля с етапче от Северното сияние...

tiya, страхотно е! Едно време и аз се пробвах с мъниста, ставаха много красиви картинки, но тогава нямаше много цветове мъниста на българския пазар, и ги зарязах...

# 36
# 37
# 38
  • Атлантис, Галактика Пегас

Много красоти отново!
Ето и от мен.  Wink

# 39
Момичета, извинете ме, че така нахлувам в темата, но можете ли да ми дадете схемичка на нещо мъничко за Св. Валентин - имам една малка рамчица сърце и нищо не ми се побира вътре ooooh!

# 40
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
 Blush и аз искам да се хваля  Laughing

започвам с подаръка за малкото чудо на колежката. то естествено не се хвана в шарената рамка и затова измислих друго  Blush и етапче от романтичната маНдама, вече с шаркаво дупе  Blush

другото са дребосъците, които действат успокояващо   Mr. Green на мъжлето. всеки ден вижда ново готово и започва да си мисли, че ще ушия всичко в "склада"  Whistling е, нека вярва.

зеленото чудовище си чака контура. и двете с туити си имат рамчици, които още не са изрязани и поставени, но ще стане.

# 41
  • sf

Страхотен е! И аз го шия в момента,но съм съвсем в началото!

# 42
Здравейте на всички! Аз не пиша много във вашата тема, защото твърде бавно напредвам с нещата, които шия, но този пътреших да ви покажа нещо, което за първи път направих - малка картинка, ушита с мъниста. Ето я:

http://picasaweb.google.com/tiyagab/Biser#5434784239279597010
http://picasaweb.google.com/tiyagab/Biser#5434784296440632210

Ако някой друг се занимава с нещо подобно, можем да разменяма идеи и схеми.

Много е хубаво  bouquet
Аз съм шила, само че върху щампа. Имам три такива, а ето този ми е любимия

Страхотно е, само дето така и не успях да му направя една свястна снимка на която да се види как готино блестят манистата.  Вечер на лампа е много красив.

Свалям шапка на всички за показаните прелести!!!!!!!!!

# 43
Момичета, извинете ме, че така нахлувам в темата, но можете ли да ми дадете схемичка на нещо мъничко за Св. Валентин - имам една малка рамчица сърце и нищо не ми се побира вътре ooooh!

Можеш да ползваш само едно сърце от цялото

В горния ъгъл има 2 миниатюрни сърца

# 44

Страхотен е! И аз го шия в момента,но съм съвсем в началото!
благодаря ти, снимай и ти да видиме Hug
аз много исках да го покажа готов в новата тема, ама съм захванала един робин и дано успея наистина до края на седмицата да го приключа, искам да го видя в рамка вече

Общи условия

Активация на акаунт