Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 610
  • 695
  •   1
Отговори
# 45
обещаното и от мен,до тук съм с Възкресението,бавно става,тъй като съм с бебе на 9 месеца и шия когато спи,но се надявам скоро да мога да се похваля със завършено произведение  Hug

Последна редакция: пн, 08 фев 2010, 15:03 от Sun_Ladyy

# 46
Благодаря на всички! Heart Eyes

# 47
  • София /Абсурдистан
Последното ми завършено коледно произведение /последно за сезона/, въпреки че като гледам зимата навън, много си е актуално даже http://www.album.bg/ninicol/images/20994940/
В момента шия това http://www.album.bg/ninicol/images/21396305/ по-късно ще показвам етапи, че сега нямам с какво да снимам, но става много красиво и акварелно  Simple Smile

# 48
  • Пловдив
Вместо запис  Wink

Поздравления за всички, показали красотите си   bouquet

# 49
Момичета, извинете ме, че нахлувам в темата. Гледам ви от няколко месеца newsm20
Много е красиво това, което правите.
Причината да досаждам с възхищението си, всъщност е доста прозаична...
Колежката ми, която е запалена гобленарка, има рожден ден след десетина дни и много иска да има "Ръченица"-та на Мърквичка. Комплектовката на "Милена стил" ми е малко скъпичка. Дали някоя щедра душа няма схема и ключ, които би споделила ?
Много ще съм ви задължена  bouquet

# 50
  • Варна
Страхотни красоти видях на първите странички!
Ето етап от мен на това, което шия в момента. Намерих си компания и за момента оставих Rocky point!

А ето докъде докарах Rocky point

# 51
Марго, и двата морски пейзажа са прекрасни - обичам мириса на море!

# 52
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте на всички!
Както винаги началото на новата темичка е повече от блестящо. Направо нямам думи за всичко, което видях. Мога само да изкажа своето възхищение към всичко което правите!
Ето нещо и от мен

А сега шия това

# 53
Бадем, справила си се блестящо с гоблена по снимка! Единствено, може би само цвета при бузките на бебчето бих променила. Понеже казвваш че е малък- какъв е размерът му, и колко са цветовете? Така или иначе, по нищо не отстъпва на верваковите разработки на тази тематика!
Донсита, Робина е страхотен! И тези пеперуди... колкото пъти ги видя, толкова пъти сякаш чувам коприненния шепот на крилете им...
Unknown Lady, пак си започнала много хубав гоблен!
dianjeli3, пролетта е истинска прелест; малко остава!

# 54
  • Севлиево
Е в тази тема кого по-напред да похваля  Hug Страхотни неща сте нашили - нямам думи   bouquet Виждам два мои любими гоблена започнати и ще ги следя с голям интерес - Здравче с тигъра и  Рися със Северното сияние.

# 55
Мимито & Светла Joy нещо не се разбрахме с теб  Grinning
Точно там зад краставицата ще ходя и на още едно място,някъде срещу уч-ще Васил Априлов имало ателие.Зад новата поща в първата кооперация има магазинче за гоблени и същевременно е и ателие,там не се лъжи да ходиш.Изчакай ме,да ти кажа дали съм доволна от ателието зад краставицата Stop
Пожелавам ви приятна вечер,поздрави Ирка  bouquet

Embarassed сега като го прочетох , видях че съм го прочела погрешно ...  Blush
Ама то малката не ме оставя да прегледам форума на спокойствие , все иска да си играе на флаш игрички  hahaha а е още на 4 год ... atwork
чакам да заспи , че да прочета на спокойствие ...

# 56
Здравейте. Може ли да ми кажете следния гоблен: "Момичето с ябълките" или "Момиче с кошничка"  на коя фирма е оригинала?

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 18:46 от petli

# 57
tesky,правилно си ме разбрала, да....никъде из комплектовката няма такова приравнение, нито малко листче, за което Дъмпер говори....Дъмпер, ти не го ли пазиш това листче?
и сега, какво ще стане с този гоблен... ooooh! Дали ако звънна на телефона ,посочен на кутията няма да успеят да ми помогнат newsm78  А фирмата Казанлъшки гоблен дали има сайт? Всъшност четох че тези гоблени - на Казанлъшки гоблен, били различни от някакви други, които се произвеждали в Казанлък....не съм много запозната, дано не объркам нещо

# 58
  • Севлиево
Фирмата Казанлъшки гоблен са много свестни, така че ако се обадиш да ги питаш може и да ти помогнат. Моята съдружничка го е шила, но май беше с конци Анхор. Пак ще я питам де.
zla mama виждам че четеш. Разчисти си кутията с ЛС, че не мога да ти пиша.

# 59
  • в зоната на здрача
Момичета, извинете ме, че нахлувам в темата. Гледам ви от няколко месеца newsm20
Много е красиво това, което правите.
Причината да досаждам с възхищението си, всъщност е доста прозаична...
Колежката ми, която е запалена гобленарка, има рожден ден след десетина дни и много иска да има "Ръченица"-та на Мърквичка. Комплектовката на "Милена стил" ми е малко скъпичка. Дали някоя щедра душа няма схема и ключ, които би споделила ?
Много ще съм ви задължена  bouquet

Погледни тук ...

Общи условия

Активация на акаунт