Бродирана красота - Гоблени 70

• 102 631
  • 695
  •   1
Отговори
# 60
  • Поморие
Привет ,момичета! Кога успях те да напълните новата тема с толкова много красота.  newsm51Поздравления неуморни сте !
 smile3501И аз да се отчета с един завършен гоблен от снощи

http://galle74.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.444150.17328670

сега чака да бъде изпран , изгладен и сложен в рамка.
Идва ред отново да подхвана " Коне на водопой" - които чакат реда си ето и етап от тях

http://galle74.snimka.bg/tapestries/moite-gobleni.444150.17328675

Спорен и успешен ден от мен! 

# 61
tesky,правилно си ме разбрала, да....никъде из комплектовката няма такова приравнение, нито малко листче, за което Дъмпер говори....Дъмпер, ти не го ли пазиш това листче?
и сега, какво ще стане с този гоблен... ooooh! Дали ако звънна на телефона ,посочен на кутията няма да успеят да ми помогнат newsm78  А фирмата Казанлъшки гоблен дали има сайт? Всъшност четох че тези гоблени - на Казанлъшки гоблен, били различни от някакви други, които се произвеждали в Казанлък....не съм много запозната, дано не объркам нещо
tuly, шила съм на Казънлъшки гоблен, но по схеми от нет-а и не съм виждала точно какво има в кутията, но би трябвало да има ключ. Ако са  пропуснали да сложат в кутията на гоблена е най-добре да им се обадиш и да ти го пратят от фирмата.
Дано да няма грешка, но за телефон на "Казанлъшки гоблен" намирам в нет-а този: 0898920443 и 0431/28645. Или по-добре на номера от кутията на гоблена. За сайт не знам  да имат newsm78 Има и друга фирма казанлъшка за гоблени. Не и помня името  Blush Дано ти помогне инфото  и да си шиеш гоблена Peace

# 62
Аааа, хитруши, чакахте новата тема, за да покажете всичките тези красоти. Голямо браво на всички ви. Аз нямам нищо готово да се похваля  Embarassedи скоро няма да имам. Захванах товa и ето първо етaпче

# 63
  • ПАЗАРДЖИК
Ето етап и от мен

# 64
elena 714 , страхотно начало , много си ушила за толкова кратко време. Много красиво ще стане .Ти с полукръстче ли шиеш , какъв е размера на гоблена.
petjah ,много нежно гобленче , поздравления.  bouquet
galle74 , тези орходеи винаги са ми харесвали много.Добре напредваш и с конете , браво.

# 65
Еееее, момичета, направо ме зашеметихте с красоти!
Голямо браво на всяка една от вас smile3501 smile3501 smile3501!!!

# 66
  • Плевен

Привет на всички и   bouquet  bouquet  bouquet  bouquetза показаните красоти!Всички творите големи гоблени ,а аз  Cry си боцкам мъничета!  Mr. Green Успокояват ме! Grinning Ето едно от тях! Blush

Обещанат схемичка на теменужката!Колкото -толкова! ThinkingПо-добра не може с фотото да се получи ,но мисля ,че ще свърши работа! newsm78

# 67
  • Бургас
elena 714 добро темпо, браво.Нямам търпение да видя следващите етапи, успех newsm10
А на всички момичета smile3501 smile3501

# 68
  • с.Николово, обл. Русе
Избродирах банера от Каледната томбола, който ми е подарък от Дж, но не мога да го кача в Галери-то, а Пиквалито ми реже много от снимката. Още не съм го дооформила, но и това ще стане до другата Коледа.

# 69
elena 714 , страхотно начало , много си ушила за толкова кратко време. Много красиво ще стане .Ти с полукръстче ли шиеш , какъв е размера на гоблена.

Гоблена е 300/365 бода с 200 цвята от които 116 смесени. Избора на  разграфена българска панама е продиктуван от мързела - гобленовя бод върви по бързо от кръстчетата.

# 70
  • София
elena714 newsm09, 200 цвята, сигурно ще стане разкошен  newsm10
galle74 орхидеите са страхотни  Heart Eyes
dianjeli3, Bilkova, petjah много красиви етапи  Grinning
mmmshushy80 снимката я направи черно-бяла във Фотошоп, после с PatternMaker зададох размер и цветове.
Прасчо размерът е 15/20см, на бг панама, цветовете са 8. Идеятя беше да прилича на това, но с истински хора  Grinning за това и цветовете са еднакви.

# 71
Mомичета много красота сте показали и на 5-те странички. Поздравления, като гледам какво сте сътворили, все повече се увеличава списъка с желаните за ушиване от мен гоблени. Въпреки, че снимките са много лоши, за което се извинявам, но не мога по добри, да покажа и аз нещо без контур, ама с много контур за шиене:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.17327967.big
и едно рамкирано, но не напълно, ще изпъвам още:
http://zhanka.snimka.bg/tapestries/moi-gobleni.321133.17328002.big
Ве4е ме сърбят ръцете да започна един мъничък дим.от 2010, но трябва да направя контура и тогава.
ХУбав и слъчев ден на всички.

# 72
  • София /Абсурдистан
Някой има ли впечатления от рамкиране на гоблени в Бриколаж- качество, цени и т.н.?

# 73
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Някой има ли впечатления от рамкиране на гоблени в Бриколаж- качество, цени и т.н.?
купувала съм рамчици от Бриколаж. имаше интересни и не прекалено скъпи.
Питахме за рамкиране на един гоблен  Tired цената ми се видя прекалена, а срока беше 2-3 седмици. отказахме се. това беше преди година и нещо в София  Hug

# 74
Може би ще ви е интересно да прочете и разгледате как се бродира върху метал  Sunglasses

http://s30893898787.mirtesen.ru/blog/43735735953?from=mail

Общи условия

Активация на акаунт