True Blood(Истинска кръв)-"Real blood is for suckers"-12 тема

• 16 423
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Ох Кате и аз сега ти прочетох съня, с найлона беше кулотово Mr. Green Честити ти аватар, много е гот.
Аз сънувах пък някакви змии и акули #Crazy Въобще всякакви грабители и влчуги, ето защо не искам да си псомням сънищата си, защото всякакви дивотии се разхождат в сънят ми Crazy

# 166
Доброооо утроооо! Какъв красив, чудесен и великолепен ден е днес, нали?  Heart Eyes
Всъщност идея нямам кво е навън, ама отвътре ми е грейнало едно слънце   Nature Sunny

Таничка, не така с настинките, моля те! Я бързо да се оправяш! Другия път тури в чая коняк за по-бързо действие.

Кате, и ти си много видна сънувачка, ей! Найлони и гарги, а? Аз веднъж наяве как си резнах дупето пързаляйки се на найлон, ако знаеш... По-добре сноуборд  Mr. Green

Дю, ще им дам шанс, бе, ще им дам, обещавам. Заитригувана съм колко лош ще е твоя лош момък.

# 167
  • гр.София-Красна поляна
Куцпилче,на Дю момъка е мнооооого лош. Whistling
Вервай ми. Peace

# 168
Бре, бре, бре... Ще го видим.

Ей, ама много са сладки Дебора и И Джей  Simple Smile Той малко ми прилича на Стивън Кинг.

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 09:28 от Куцпил

# 169
Мда,права е Зис за Дамянчо,много е лош и много секси.Всъщност споменавала ли съм,че в личната ми класация той стои веднага след Алекс Whistling

# 170
Мда,права е Зис за Дамянчо,много е лош и много секси.Всъщност споменавала ли съм,че в личната ми класация той стои веднага след Алекс Whistling

Оу, и това ако не е реклама!  Laughing На мене твърде, ама твърде ми мяза на онова бивше гадже, тъй че едва ли ще влезе в някаква класация. Но за каква класация говоря изобщо!  ooooh!

# 171

Оу, и това ако не е реклама!  Laughing

Flutter

# 172
  • гр.София-Красна поляна
На Дамян му харесвам очките аз.
Командирш,при теб е класифициран само джентълена. Wink

# 173
Лошо си е момчето,две мнения няма,но това е само поза. PeaceА иначе Hug и той  отваря вратата на колата Grinning
О да ОЧИТЕ Peace Hug И НЕ САМО Grinning Wink

# 174
  • гр.София-Красна поляна
Лошо си е момчето,две мнения няма,но това е само поза. PeaceА иначе Hug и той  отваря вратата на колата Grinning
Отваря я когато иска иначе мое да те изхвърли през стъклото.
Без да дава обяснени защо и какво.

# 175
Лошо си е момчето,две мнения няма,но това е само поза. PeaceА иначе Hug и той  отваря вратата на колата Grinning
Отваря я когато иска иначе мое да те изхвърли през стъклото.
Без да дава обяснени защо и какво.
hahaha Joy
 Peace
Е ПОНЕ ОТВРЕМЕ НА ВРЕМЕ Joy

# 176
На Дамян му харесвам очките аз.
Командирш,при теб е класифициран само джентълена. Wink

bowuu

# 177
Аз Салваторе ги нареждам чак след кръвните и след Уинчестъровите свръхестествени и свръхсладки братчета  Heart Eyes

# 178
  • гр.София-Красна поляна
Командирш,глей само как звучи:
,,Йо,хо,хо джентълмен ме чака на легло,, Mr. Green
Демек английския момък се е разхвърлял диби дюс и чака да му вземеш английския акъл.

Аз Стефчо съм го наредила след Билчо.

# 179
Командирш,глей само как звучи:
,,Йо,хо,хо джентълмен ме чака на легло,, Mr. Green

Аз Стефчо съм го наредила след Билчо.

hahaha Нда, ама снощи вместо легло застилах един мегатесен диван, дето на мен ми беше по мярка като ковчег, как щяхме да се съберем двамата не знам, на етажи сигурно... Ама се събудих!

Брей, брей, много харесван тоз Дамян, бе! Аз съм на мнението на Ката поне за едното братче Уинчестър, другото ми е хептен братче, както вече споменах, та не мож ми трепна.

Общи условия

Активация на акаунт