ПЛЕВЕН - 129

• 26 166
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Номадка,дай разяснение,защо се опитва да ме култивира Simple Smile
Аз и този си го гледах с бг аудио,само там където е снимано в Германия и говорят на немски е с превод на английски. Горе долу хванах края,но по-добре щеше да ми е да е на бг Simple Smile

http://www.facebook.com/album.php?aid=2028875&id=1214587103&saved
Това са снимки от рожденния ден на Марио в градината и в Мишолина. Някой искаше да ги разгледа. Веси,прати още снимки ако имаш,да кача. Само във фейсбука мога,че другия сайт много ми спича и изобщо не иска да тръгне.

# 91
  • Плевен
Големи са мишоци Simple Smile Hug

# 92
А, Ноадка, що така реши, че съм го отхвърлила Аватар, казах, че много ми хареса като визия, изцяло ме вглъби, като изключим силния шум в киното
Но не може да не признаеш, че сюжета е супер изтъркан, освен визия не предлагат нищо ново като идея, върви си по клишетата и е супер предсказуем
Разни приятели природолюбители и прочие ахнаха как щели да се замислят хората сега след като са го гледали, но моите наблюдения са точно обратните - замислили са се хората, които по принцип им пука за тези неща и вече са ги мислили, останалите се бяха впечатлили от визията и ефектите

Светът е голям - Джина, актьорите не са българи, затова така говорят, възрастният е много голям сръбски актьор
Младият много ми хареса като външност и излъчване, един такъв леко несиметричен и на моменти разноглед  Laughing
Така и не се постарах да го видя каква националност е, прилича ми на грък, ако имате инфо дайте насам

Съгласна съм с Дикси, че няма жена, която да не обича такива жестове, но и с Джина, че клишетата със свещите, червените сърца, бонбони и прочие са супер досадни и изтъркани, по-скоро биха ме издразнили и отблъснали, но не се определям като дърво
Всеки по-специален, оригинален, жест, в който се влага лично отношение ще ме трогне и просълзи, независимо дали на 14 февруари или по принцип
И аз като Джина бих се зарадвала да ме заведат някъде и на подарък тип преживяване - пътуване, билети за театър, концерт и тн, книга
За това за близнаците и лукса не съм толкова съгласна, поне при мен не важи толкова, не че няма да се изкефя

# 93
Деси, точно това имах предвид - странно ми стана ка пък и двамата главни актьори не са българи Simple Smile Поне за дядото да бяха взели някой българин Simple Smile
За романтиката явно всички сме на едно мнение,просто всеки влага различно значение в думата . Това,което всички казват,че ги радва - жеста,уважението ,мисълта за човека до теб и какво ще го зарадва - да,но аз само като чуя романтика и си представям сърчица,бонбони,розово,сладко ...брррр Такива са ми асоциациите с тази дума. Затова не се считам за романтична.

# 94
Номадка,дай разяснение,защо се опитва да ме култивира Simple Smile
Хитруша си ти - обичаш да се говори за теб! Laughing Grinning Laughing Ма няма лошо де, самопознанието е най-важната стъпка от човешкото съзряване. Всъщност се усмихнах на мъжовите ти череши и люляк. Когато започнеш да отвръщаш на романтичните му жестове или поне покажеш, че ги усещаш като такива, ще знае че е дал най-доброто от себе си за теб, което като същност си извадила ти от него. А това си е вид култивация - промяна с цел положителност. Wink

Деси, като цяло  коментарът ти до момента е предимно пренебрежителен като усет. Ефектни са и най-новите компютърни игри или три де анимации. На мен ми харесва усещането и излъчването на филма. А когато позитивното и добротата станат клише, навярно ще спрат и да правят, каквото и да било по темата. Ти не беше ли от природолюбителите всъщност? Плюс това аз не вярвам, че ефектът от гледането на филми върху различните хора е еднакъв. Ако питам щерка ми тя ще каже, че се кефи на фантастиката и въображението на автора, ако питам леля ми ще измисли нещо съвсем различно. Фталл не го питам - той винаги е критичен, а отгоре на всичко недоспал се заради Аватар. Laughing Grinning Laughing Grinning
Джина всъщност каза, че не се кефи на романтиката и дори я описа като образи. Не вярвам, че сте толкова безчувствени та решихте, че вас наричам дървета. Grinning

# 95
Някой знае ли в нашите Техномаркет и Технополис има ли продукти с транспортни дефекти ?
Има, но отстъпката не ме впечатли - беше около 5 %, когато ги гледах.

Снимки от срещата. Малко са, но от сърце.  Laughing Снимките на таблото ще публикувам, ако всички играещи са съгласни. Паролата за отваряне е 4321.

# 96
Имах предвид, че сюжета е клиширан, а не внушението на филма, нямам нищо против да се пропагандира идеята.  Peace
Просто аз обичам изненадите, а не да предсказвам сега какво ще се случи и да ми е ясен края още от самото начало
Иначе - невероятна красота са създали.

Вие на компа ли го  гледахте? не ви ли беше размазано без очила?в киното като си махах очилата и седеше като размазано.

Кати, мерси, че сди качила снимките, ще ги видя сега. Аз още нямам снимки с корема.  Laughing

# 97
Разбор на сниммките - Дикси пак е навирила цигарата  Mr. Green
Люси е с нова прическа ли?
ДеЩо с тумбара  Heart Eyes
Косето ще се счупи от слабост - искам и аз така  Whistling
Плмси май ще бие някой  Crazy

# 98
Как романтиката е свещи и бонбони, бе?  Laughing Това са момински трепети.
Романтика за мен е дори замеряне със снежни топки, бой с възглавници, гмуркане в скалист бряг...ей, такива съвместни дейности  Laughing

Джина, ми той филмът е ко-продукция на България, Германия, Словения, Унгария...та затова.

Кати,  Hug

И ние снощи се загледахме в един, обърнете внимание, романтичен филм, за който Емо каза, че "Този филм е ясен от самото начало" и си легна. Аз обаче го изгледах упорито до края. Изненадаха ме, когато накрая главният герой взе, че се удави. До края не можеше да предположиш, че ще стане така  Laughing

А, Диски я е навирила? Ами Косето и Тина не ги ли видя? И Силви.

Деси, той филма го има и във формат 2D ли се казва? За РС-та.

# 99
  • Плевен
Хубави снимки
kati_v а голям ли им беше дефекта ?

# 100
А, Диски я е навирила? Ами Косето и Тина не ги ли видя? И Силви.
ВидЕх, ма ти беше на 1 снимка, как да те пропусна? Няма начин просто  Mr. Green

http://poisonn.snimka.bg/friends/forumska-sreshta-06-02-2010.471731.17328168  Коя е първата девойка вляво?

Последна редакция: вт, 09 фев 2010, 10:24 от Atrakcia

# 101
Моят мъж прави страхотни масажи, така че всякаква друга липса на романтика му е опростена  Grinning Умирам за масаж, спокойно мога да мина без букет! Дикси, твоята представа за романитка ми е пък съвсем чужда, признавам  Grinning

При мен така се получи, че навремето имах няколко "ухажора", все супер романтични. Ама като не харесвах ни един от тях. Отщя ми се и от цветя, и от други подобни прояви на внимание. Единия беше ми пратил букет - забележете - в службата - подписан - "Целувки и рози, Тошко" Е колегите ме съсипаха просто след този романтичен жест.

# 102
  • Плевен
Аз пък не мога да видя снимките. Иска ми парола.

# 103
Аз пък не мога да видя снимките. Иска ми парола.
То има, бе ,Нади, кати я написала  Grinning  4321  Peace

# 104
Ха така, според линка да Дикси, трябва да търся Българска механа за мъжа ми Joy

За Аватар мисля като Дещо, аз си казах още като го гледах. Изтъркана история, ефектите - Галъм ни запозна с тях, битки ала Междузвездни войни и 3Д, което не е съвсем ново, просто за пръви път са използвани вси4ките в един филм с подобрения. Красив е филма, но за парите, които са похар4ени да се направи аз о4аквах пове4е. Едно време не харесах и Титаник, та може да не разбирам виждането на Джеймс Камерън Wink

Бонбони не ми трябват, сякаш са ми малко през останалото време на годината Laughing. За мен по-важни са ежедневните жестове, като да стане в събота с детето, аз да се наспя; да ми остави бележка с хубави думи на вратата; целувката преди да излезе за работа; времето, което отделяме всяка ве4ер един за друг...ей такива неща ме впе4атляват мен Heart Eyes

Джина, сладки деца виждам.

Стига съм дрънкала, бързо ще разгледам снимките от срещата и си лягам.

номадка добро утро на теб и вси4ки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт