Стрийм Ризорт Пампорово

• 10 217
  • 39
  •   1
Отговори
  • Варна
Някой ходил ли е в този хотел? Имаме резервация от другата седмица, с две деца сме. Интересува ме как са условията, басейнът, храната, топло ли е, много ли е далеч от пистите, става ли за пеша.... Всякакви впечатления и отзиви са добре дошли  Hug

# 1
Вече е късно , но все пак ще споделя моето мнение. Хотела е нов , апартаментите са страхотни , с много големи всекидневни , пълно кухненско оборудване.Спалните са големи.Аз бях с две деца и съм много доволна.В басейна беше топло , в детската стая имаше забавления , фитнеса добър.Много ми хареса , имаше много домашен уют. Ние ходихме края на лятото , като изходна точка за маршрути.Беше целия в цветя , много красиво. Отделно отвън имаше барбекю с маси и столове , които можеш да ползваш безплатно , но ние се прибирахме вечер капнали и ползвахме самия ресторант.Цените бяха доста добри ,храната вкусна , бързо обслужване. И не по малко важно , моите диванета се гониха през цялото време и нито веднъж не им направиха забележка , даже в ресторанта ми донесоха играчки от детската стая за да не скучаят. Със сигурност бих отишла отново.  Simple Smile

# 2
Миналата зима ходихме там за първи път, тази година повторихме - преди две седмици бяхме с децата на ски. Хотелът е чудесен, всичко е ново, чисто, а най-хубавото е, че е малко встрани и всъщност е обграден отвсякъде с борова гора. До пистите ни возиха с бус на хотела и по всяко време можехме да се обадим да дойдат да ни приберат. Миналата година водата в басейна беше малко студена, но тази година беше съвсем топла, има фитнес зала, има детска стая, персонала беше любезен, никой не правеше забележки на децата че тичат и се гонят по коридорите Laughing Определено останахме доволни и смятаме тази година да отидем и през лятото.

# 3
  • Варна
Благодаря ви момичета! Ние вече се върнахме от нашата почивка и сме много доволни от хотела - чисто, топло, ново, просторно. Добра организация, мил персонал, топъл басейн, спокойствие. От всички хотели, в които сме били досега на Пампорово, този води първенството. Със сигурност пак ще отидем. Е, не беше на пистите, както ми се искаше, но в сравнение с тези на пистите има много предимства. А и ни водеха и вземаха от пистите с хотелското бусче по всяко време, когато пожелаем.

# 4
  • София
Бяхме там за 3 дни по Нова година. Отидохме абсолютно напосоки, не можах да намеря нито един отзив в нета. Изкарахме много добре. Бяхме с 2 деца - сутрин на разходка, следобеда в басейна. Водата беше топла. Хотелът е чист, добре поддържан. Апартаментите са големи и удобни. Цените бяха съвсем прилични. Бих повторила отново.

# 5
аз търся сега хотелче за лятната ни почивка на Пампорово  и загледах този хотел,и щом има добри отзиви за него може и там да отседнем  Peace

# 6
.Маги.
в събота ще ходим в този хотел за една седмица и ще пиша как е.

# 7
.Маги.
в събота ще ходим в този хотел за една седмица и ще пиша как е.
ок ще чакам да пишеш как е  Peace

# 8
Моите впечатления от хотела.
Плюсове:
- много чисто, всичко е съвсем ново
- апартаментите са просторни и имат най-необходимото /хладилник, котлон, тостер, микровълнова, съдове/.
- водата в басейна се отоплява
- на тихо и хубаво място е, от три страни има само гора
- всички от персонала са любезни и помагат при нужда.
- има много ягоди и боровинки точно отстрани на хотела Wink

Минуси:
- няма детска площадка или място за игра за по-малки деца.
Това не беше проблем за нас, защото си правихме походи в планината.

# 9
Моите впечатления от хотела.
Плюсове:
- много чисто, всичко е съвсем ново
- апартаментите са просторни и имат най-необходимото /хладилник, котлон, тостер, микровълнова, съдове/.
- водата в басейна се отоплява
- на тихо и хубаво място е, от три страни има само гора
- всички от персонала са любезни и помагат при нужда.
- има много ягоди и боровинки точно отстрани на хотела Wink

Минуси:
- няма детска площадка или място за игра за по-малки деца.
Това не беше проблем за нас, защото си правихме походи в планината.
благодаря ти  за отзивите ,най вероятно там ще почиваме  Hug

# 10
  • Варна
Моля, някой, който е ходил скоро в този хотел да даде пресни отзиви  Hug

# 11
Харесахме си този хотел, видях че мнения има само тук и са добри, но искам да попитам :През лятото топлят ли водата в басейна? В стаите има ли интернет? Виждам в сайта че е записан, но дали и в стаите има или е само във фоаето?

# 12
  • Пловдив
Мнения има и в темата за Родопите, разгледай последните 2-3 страници. Ние бяхме през Май и останахме доволни, но последните отзиви не са особено добри.

# 13
Благодаря! С търсачката в гугъл показа само тази тема. Сега ще потърся и темата за Родопи

# 14
Здравейте, интересува ме някой има ли скорошни отзиви за Стрийм Ризорт?! Планираме почивка към края на месеца и понеже сме семейства с деца търся дали някой скоро е бил в този хотел! Как са стаите, храната дали е добра, водата в басейна дали и топла и т. н. Предварително благодаря на тези, които ще се включат.

Общи условия

Активация на акаунт