Стрийм Ризорт Пампорово

• 10 220
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
До коя писта се ходи от този хотел?

# 31
Бусчето те кара до Малина.
От там имаш лифт за Снежанка, а от там тръгват повечето писти.

# 32
Бусчето те кара до Малина.
От там имаш лифт за Снежанка, а от там тръгват повечето писти.
Мерси за инфото! Точно до къде вози бусчето ме интересуваше!   bouquet
А ски учител/училище можеш ли да ми препоръчаш - за дете на 5 г.?

# 33
  • България
Моля някой, който е бил скоро в хотела да сподели впечатления. Искам да резервирам за Великден, а мненията са много противоречиви. Ще ви бъда много благодарна.

# 34
Здравейте Simple Smile Някой със скорошни отзиви за хотела? Мисля да резервирам студио, но ако може някой да изкаже мнение за хотела ще съм много благодарна Simple Smile Чисто ли е, топло ли е, водата в басейна топла ли е, как е храната Simple Smile

# 35
Апартаментите са много хубави и с големи стаи.Топло е много даже.Мен ми харесва,че не е в самия център ,а малко по встрани, сред борова гора е.Има автобусчета на всеки 15 минути до пистата.
Водата в басейна не е топла,храната е на блок-маса,асортимента е беден,персонала на настроения.
Лифта за Снежанка ние предпочитаме закрития,който тръгва от с.Стойките,което се пада на около 6 км.от ''Стрийм ризорт''.
Х-л ''Камелия'' ни хареса много повече.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 23:44 от Natai_Nat

# 36
Хотела е накрая на Пампорово. Както се писа вече,персонала е на настроения. Препоръчвам да промените избора си. Има къде по-добри места в Пампорово и съвсем не толкова скъпи. На 15 и 16.12. всички лифтове ще работят безплатно по случай откриването на сезона. А сняг-дал Господ .

# 37
Хотела е накрая на Пампорово. Както се писа вече,персонала е на настроения. Препоръчвам да промените избора си. Има къде по-добри места в Пампорово и съвсем не толкова скъпи. На 15 и 16.12. всички лифтове ще работят безплатно по случай откриването на сезона. А сняг-дал Господ .
А бихте ли ми препоръчали хотели, не мога да направя избор Simple Smile Може и на лични.
Благодаря ви за бързите отговори Simple Smile

# 38
  • гр.Варна
и ние си търсим хотел и мислихме да посетим Стрийм ризорт,но сега изпаднах в чуденка.
Иска ми се да има и басейн,т.е. да съчетаем ски с плуване!
В момента има ваучери за хотел Пампорово,но там ми изглежда доста натруфено и тежкарско:roll:
Някакви предложения?

# 39
Не препоръчвам хотела на никого.В момента се намирам в хотела със семейството ми и съм
крайно огорчена от начина по който се отнесоха с нас.Преди десетина дни ми изпратиха на е.
поща оферта \"Last minute\" за пакет от 7 нощувки направих запитване по телефона за цената
и след като ме увериха след два проведени разговора че цената е 723лв. за цялото ми семейство с закуска
и вечеря аз приех офертата и направих резервация.На третия ден след като вече се настанихме по време на вечеря ми съобщават ,че нямаме право на вечеря защото пакета ни включвал само закуски.Останахме като попарени и отначало мислехме че това е някаква грешка но уви не беше така.Първо се оказа че офертата била грешно публикувана от тях ,второ се оказа че администраторката след два проведени телефони разговора не била разбрала че желаем и вечери въпреки и едно писмо в което ние изрично споменаваме че желаем и включени вечери.Най-интересното обаче беше че след направената от нас резервация не получихме потвърждение на имейла и още по странното
беше че при настаняването не получихме картонче с номера на стаята с отбелязано  начина на изхранване.Така вместо  седем дни за 723лв. платихме 670лв. за пет дни защото  отказахме другите два дена поради липса на всякакво желание за престой в този хотел повече.Бяхме брутално излъгани и нямахме никакво настроение за почивка но това не беше всичко.В офертата имаше включено ползване на джакузи което изобщо липсваше обяснението на служителите от спа центъра беше че джакузито е част от басейна която обаче била повредена и не работи.Но и това не е всичко водата уж трябваше да бъде 30 градуса в басейна а беше едва 24.Храната беше достатъчно като количество но много бедна като разнообразие особено на закуска нямаше нито бухти,баница или палачинки както е било в други хотели от същата категория в Пампорово които сме посещавали и за първи път ни се случва в менюто да  липсват супи въпреки наличието на доста деца в хотела.Иначе хигиената и топлината в хотела са на ниво но това не е достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт