Стрийм Ризорт Пампорово

• 10 223
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте
Ние се върнахме вчера от там .
Хотелчето е екстра , водата в басейна за деца е малко студена

# 16
bydesht tatko би ли споделил за храната има ли достатъчно разнообразие? ние сме резервирали едностаен апартамент защото сме с едно дете и с бебе, дали ще ни бъде комфортно!? топло ли е в стаите и в останалата част от хотела?

# 17
ние също бяхме в такъв апартамент с дете на 4 и на 2 г., той представлява една голяма стая (хол) с разтегателен диван и отделно стая със спалня, на всякаде е топло не се притеснявай

# 18
# 19
храната е добра за пиене си купуваш отделно освен на закуска  тогава има  сокове, чай, кафе и т.н
има бушче което ви кара до пистите

# 20
# 21
Здравейте, аз също мисля да посетя хотела със семейството си. Надявам се да ни хареса Simple Smile Спирам се на вариант нощувка+закуска, обяд и вечеря, цените ми се сториха доста добри.  Храната на блок маса ли е или си избираме от меню?

# 22
закуската и вечерята са на блок маса , обяда е по меню от което си избираш сутринта

# 23
И ние се върнахме преди няколко дни от там. Хотелчето е екстра, топло, чисто, обзавеждането е ново. В хотела е адски тихо, нито един път не сме чули тропане от никъде.
Храната както са казали е на блок маса, прясна и вкусна, беше ни абсолютно достатъчна.
Персонала е любезен! Има топъл ски гардероб за собствени ски и те карат и взимат от пистите когато си пожелаеш с бус, като услугата е включена в цената.
Водата в басейна наистина беше хладничка.
Преди това бяхме за 1 нощ в Замъка. Крака ми няма да стъпи повече там!

# 24
Здравейте, някой може ли да ми даде координати на хотела? Благодаря предварително.  Simple Smile

# 25
Ние бяхме там през август и останахме много очаровани от хотела , обслужването и природата! Не е изключено пак да отидем-Родопите ме плениха!!!
Ето координатите:

Стрийм Пампорово ООД
14, бул. "Асен Йорданов" Район Искър
София 1592, България
тел.: +359 2 9651555 / факс: +359 2 9651256 / мобилен: +359 88 7968922 ; + 359 886 114 450

електронен адрес: diana.boyadzhieva@yahoo.com; info@stream-bgproperties.com

# 26
Здравейте
Ние се върнахме вчера от там .
Хотелчето е екстра , водата в басейна за деца е малко студена

Явно не се отоплява нито помещението с басейна, нито водата, тъй като бяхме септември там и беше хладно, но стаите и хотела като цяло беше много добре отоплен.

# 27
Здравейте,има мн добри оферти за момента за хотела и мн се чудя дали да не ида сама с детето.Въпроса ми е-далече ли е хотела от автогарата и изобщо има ли таксите в Пампорово(никога не съм ходила там)?А също и на какво разстояние е от началната станция на лифта и детската ски градина там ли се намира или на някоя далечна писта?

# 28
По принцип има таксита, но хотела се намира след табела край на "Пампорово" посока Широка лъка. Може и да има повече от 1 километър разстояние от автогарата.

# 29
  • Варна.....
По принцип има таксита, но хотела се намира след табела край на "Пампорово" посока Широка лъка. Може и да има повече от 1 километър разстояние от автогарата.
Разстоянието може и да е повече, но хотела има транспорт, така че предполагам, ще може да те посрещнат!
До пистите също има транспорт- ние изобщо не сме ползвали колата си!

Общи условия

Активация на акаунт