Отговори
# 705
  • София
Маринче,моля те ми ажи къде беше записала курса,че го забравих,а искам да проуча дали евентуално и аз да не запиша нещо такова:)

# 706
  • Пловдив
последният член,регистиран във форума  putkomafani   Joy

# 707
Ей, стана звезда в България това пресаташе на Стоичков.

Малките рожденици да растат здрави и щастливи!  bigdance2

И по-специално на Савина, защото я познавам от първите й часове (със Сияние бяхме в една стая в родилното) Heart Eyes

# 708
  • София
Честит рожден ден на сладурите днес!Да са живи и здрави и много щастливи!

Снощи срещичката беше супер, дано пак се организираме.

Мимето ще се включи с повече   от другата страна на масата:whistle:

# 709
Честит рожден ден, Савина, Яна, Александра, Кристиян, Калоян, Тодор и Конър! Да сте живи, здрави и много щастливи мили деца!
Марая, много ме разсмя с поканата за почерпката за твоят.... прекрасен мъж, много да те радва! Пусни някоя снимчица после да му се порадваме на къдриците Heart Eyes!
Ще чакаме снимки и от другите рожденици и от срещата!
                             love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

# 710
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ, БЕЗГРИЖНИ, ЛЮБОПИТНИ И ОБИЧАНИ ДЕЦА!

Снощи срещата беше страхотна! Много хубаво се наприказвахме! Супер си изкарахме! Peace

Мами, аз ще пусна 3 клипчета на Зари и много се извинявам, че са дълги  Embarassed  Embarassed  Embarassed  , но съм обещала да ги покажа. Първото е от преди 2-3 седмици, другите две са от днес. Тя може да казва и показва още неща, но сутринта беше много кисела и ми отказваше. Пак се извинявам!
1.  http://vbox7.com/play:677fb365
2. http://vbox7.com/play:ec9bef46
3. http://vbox7.com/play:6f28ebd6

# 711
  • София
Диде, просто неам текст, Румен веднага почна да ме пита защо Йойо изостава толкова... Shocked newsm20 newsm20

Вундеркинд!

# 712
Честит празник на празнуващите днес!!!   bouquet

Диде,  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes за Заринка!

# 713
Диде, много ти е сладка и колко много неща знае детето! Да ти е жива и здрава!

# 714
Зарина е невероятна! Heart Eyes
Моята щерка май е от най-мързеливите. Казва 5-6 думи +много неразбираеми, но нищо не показва. Май трябва повече да се занимавам с нея.

# 715
Момичета, минавам да кажа здрасти, да подреда една бърза виртуална маса, че днес най-младият член на нашето семейство стана на една годинка.

Честит рожден ден на Савина, Александра, Криско, Калоян, Тошето и Конър! Да растат щестливо и безгрижно!

# 716
  • Пловдив
Диде,Заринка е невероятна.И ние сме по-назад с мат`риала  Mr. Green

# 717
Честит рожден ден на Савина, Яна, Александра, Кристиян, Калоян, Тодор и Конър!
Пожелавам им щастливо детство , изпълнено с много детски смях.
А на техните родители весело посрещане на празника.

Срещата мина чудесно, трябва пак да повторим.

Снощи разговаряхме за заспиването на децата. Тъй като вече няколко мами споделиха, че успяват да приучат децата си да заспиват сами по онази система с многото рев, днес реших и аз да пробвам. Накараме преди всичко ужаса, който настъпва всяка вечер след 1 часа. Йоан започва да се буди по безброй много пъти и аз трябва да седя до леглото му, за да заспи отново.
Към 10.45 го сложих да си легне, дадох му бибата и му обясних , че трябва да спи. Излезнах от стаята, той започна да плаче. След около минута влезнах пак, пак повторих процедурата. още как ми видя гърба започна да плаче, но аз излязох от стаята. И така 20 мин, като съм влизала на 1-2 мин.
Така се беше разстройл накрая, че едвам успях да го успокоя. На 20-тата минута вече хлипаше от рев, целия почервенял и облян в сълзи и слюнка. Аз го гушнах в мен, той се пооотпусна , хлипайки , и пак се разплака. Така около 5-6 мин се пробуждаше с рев.
Съжалих триста пъти затова, което причиних на детето си.
След половин час се събуди с рев, едвам се успокойхме и сега пак спинка.
Явно тази система не работи при всички. Знам, че от един път не може да се прецени, но не знам дали пак бих се пробвала. В момента сърцето ми е толкова свито и ми е толкова жално за малкото ми детенце. Имам чувството, че направо го травмирах.

Диде, Зари е невероятна. Още повече започва да ме гложди съмнението, че не се занимавам достатъчно с Йоан. Та той не прави и 5% от това дето Зари прави.
Вярно, че децата са различни и не би трябвало да се сравняват, но пък от друга страна все си мисля, че вече са достатъчно големи, за да се научват на това-онова.

# 718
Честит пъврви рожден ден на днешната банда февруарчета !!!
Пожелавам Ви на първо място да сте  живи и здрави.Много да радвате  мама и тати, да имате  много безгрижни детски игри и нека никога не слиза усмивката от  детското ви  лице.

А сега една виртуална почерпка от нас и нашата рожденничка.Заповядайте

.

Лек ден на всички и весело празнуване . Heart Eyes

# 719
  • София
Деска, аз ти казах, че е много тежко. Но ти си влизала много на често - влиза се на 7 минути. Все едно де, според мен човек трябва да няма сърце, за да го издържи това - пък и сутринта не е подходяща за тези опити. Вечер по-добре - когато са много уморени. Но да - Йойо хлипаше насън после 1 час и на мен ми се късаше сърцето. Обаче затова пък тази нощ не се е будил нито веднъж. #Crazy Получих 7 часа пълноценен сън. #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт