Отговори
# 690
Elfita, ако питаш конкретно за Туберцулозните бактериии, мисля, че умираха при варене. То пастьоризацията си е чисто варене при по-специални условия, а тя ги убива. Така че, вари си ти млякото по-дълго (да ври повече време имам предвид).

# 691
  • Пловдив
да,така ще правя-ще го варя много  Peace

благодаря

# 692
Извинявайте, момичета, но много се изненадах от два доста често срещащи се изрази: "пуска ме" и "дава ми пари"... Rolling Eyes
Аз разбирам съвместния живот като пълна свобода, уважение, доверие и общи пари, от които всеки взима колкото му трябват...
Друг е въпросът, че ние явно скоро няма да излезем двамата, така  както ние най - хубаво... Тези дни имаше вероятност да пътуваме извън София, по тъжен повод... И попитах майка ми дали е свободна за два дни и дали може да дойде и да гледа децата. Реакцията беше: "И през нощтааааааа? Така, да ми ги зарежеш и дветееее?" Rolling Eyes

Японееец, японец ми трябваааа. Thinking

Момичета, приятно изкарване тази вечер!  Hug

ПП. С тези цветове - все едно виждам размазаните си и чисто прави мозъчни гънки... Crazy

# 693
Пууу, отвратителни цветове  Sick

Миме, надявам се не се разбесня на моя пост за съвместните забавления. Аз пък съвсем нямах теб предвид като го писах...

Толо, забравих за честитя на скъпия ми бъдещ зет "повишението" в каратето. Все напред и нагоре да въври малката нинджа!  Hug

МамаЗ, убиваш ме!  Joy

И последно да ви покажа едни снимки - да не съм прочела после някоя да се оплаква  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green http://fishki.net/comment.php?id=65078

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 21:13 от Мартеничка

# 694
Хе-хе, Мартеничка, това са смеещите се бебета, май Фокси ги беше пускала, докато бяхме още бременни. Laughing Направо ми се приискаха още деца. По едно от Дискавъритата дават една поредица "Джон и Кейт +8" за едно семейство с 8 деца. Ето това вече е висш пилотаж.  Mr. Green

# 695
  • Пловдив
Мартеничка ,големи са сладури четиризначките и как си приличат.Пък и все женски,ще вземат акъла на тати.Не им е лесно на това семейство.Но и радостта и любовта са в четворен размер

# 696
  • в гората
 Преди една година, по това време тръгвах към болницата  Rolling Eyes, а почти три часа по-късно дребчо се роди  Heart Eyes.Сега ми е едно такова странно, сякаш ми е мъчно за нещо, може би за вълнението в този момент...

# 697
Аууу ужасТ! Какво е станало тука? Темата е узряла? Аз ще го преживея, ами Мимето горката толкова розово...

# 698
  • Пловдив
е да,ама дали ще има кой да я обере  Joy

# 699
Има, има  Party
Тук някои като мен си пият сами, чупят пръсти и си мислят какво изпускат в момента...

ауууу, падна ми се розово квадратче Sad това е някаква шегичка, струва ми се...

# 700
Имам усещането,че модовете си правят шега с мен Joyама само нашата тема ли е в този противен цвят Sick???
Марте,не съм се обидила от теб,от никой не съм,не ми обръщайте внимание,не съм добре Crazyглавата не ме слуша.А това с четиризначките е уникално,четворна радост Heart Eyes
Цвети,пусни детето в София,и аз ще я взема за ден- два да ми оправи прическата Mr. Green
Срещата мина много добре,беше много забавно Hug
Снимки,някой друг път Whistlingутре...

# 701
Момичета,преди една година на този ден срещнах перфектния мъж.Той беше нисък,плешив и без зъби.Влюбих се безумно.Днес той става на 1 годинка!Почерпете се за негово здраве!

Честит първи рожден ден и на Тоти,Кристиян,Калоян,Савина,Яна и Александра.Да растат здрави,весели и много послушни!

Ние днес ще си празнуваме само тримата,а в неделя е големия купон и другата седмица ще се отчета със снимки. Wink
Виде,и аз напоследък се замислям и малко ми става мъчно,може би не знам точно как да го опиша,но си спомням тези моменти в болницата,раждането,огромните вълнения да си видиш детенцето за първи път,да видиш лицето на мъжа ти когато го вземе за първи път......Като че ли ми се иска тези моменти да можеха да продължат по дълго..... Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 03:25 от maraia01

# 702
  • София
Добро утро!

ЧРД на малките рожденници!Бъдете много здрави и щастливи дечица!!!

Вчера срещата беше невероятно,направо не ми се искаше да свършва,дано скоро пак да се организираме!!!

Иначе,на нас май ни никне зъб,защото като се събуди в 4 до 6 не заспа естествено стана в 7,30,на нас това ни е рекорда по спане smile3511 smile3507 Сега едва гледам,но няма как,като се има предвид,че и вчера не е спал цял ден,дано успея да го излъжа днес да поспи,че иначе ми е жал за себе си

# 703
Честит рожден ден на Тоти, Кристиян, Калоян, Савина, Яна и Александра!!! Весел празник и на гордите мами  Party

Марая, супер почерпка! Да ти е честит и твоят любим малък мъж!  Heart Eyes

И един специален музикален сутрешен поздрав в тон с новата ни тема:
 та-дам-та-дам...

МимеHug

Айде, софиянки, разказвайте как мина снощи, снимков материал, ако има, още по-добре.  Flutter

# 704
Честито на днешния отбор! Да са здрави, да растат усмихнати и щастливи!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт