Отговори
# 675
И при мен порозовя темата и хич не ми харесва така... Thinking

Марина,хайде да се разберем с теб нещо и заедно да ходиме! Звънях ти следобяда,но ти беше изключен телефона.Не зацикляй вкъщи.Добре ще си изкараме!!!  Hug

# 676
И на мен ми е в розово, но пък така ми харесва.
Момичета наистина всеки разбира свободата по различен начин, важното е когато двама за заедно да я разбират еднакво, иначе винаги еиният или другият ще се чувстват кофти. Никога не съм ограничавала моя мъж да ходи някъде без мен, когато така са се стичали обстоятелствата. Ходил е и на хижи (защото на мен не ми се е ходело), но съм му казвала той да отиде, защото е тъпо да го вържа до себе си, само защото мен ме мързи да ида или пък имам други планове. Той е ходил няколко пъти да работи в Англия за по няколко месеца. Били сме разделени веднъж за 11 месеца, после още веднъж за 4, после за 8 и докато бях бременна - за 2. Било ми е мъчно, както и на него за мен, но сме си имали доверие. Знам, че за това време ми е бил верен, както и аз на него, защото сме се обичали.Но и сега не бих му забранила да излезе с приятели. За мен това е признак, че не вярваш на човека до себе си, че не искаш да се забавлява той, доксто ти не се забавляваш, което е егоистично.

Само да се оплача - Криско вчера вдигна 39,1 температура, беше толкова нещастен миличкия. Сега е по-добре, справяме се някак. Хайде до после.

Реактирах си поста, защото понякога някой ме следи. Който чел - чел.  Wink

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 18:00 от 4erveno6iika

# 677
  • София
И аз розовея,споко,заразно е.

Маринче,моля те ела!!!То и аз се чудех дали да идвампоради същите причини-Никола днес е отвратителен,едва гледам,изтощена съм до краен предел,станал е в 6,15 и от тогава е спал само веднъж 40 мин. на обяд уж заспа,но явно съм се излъгала,защото след 15мин. скочо с рев и така и не се приспахме повече и в момента обикаля и разхвърля,имам за гладене,за подреждане,исках да поспя,защото от напрежение и учене не съм се наспал,исках да си измия косата,но малчо е решил,че трябва да се занимавам с него и че няма да спи,а е толкова кисел недоспал...но и аз като Ивето мисля,че това е повод да разпусна,а не да остана вкъщи.Идваш и това е,ще ти оправим настроението!!!

# 678
Много е гадно това розово....
Силве, оказа се че са ми спряли телефона, а аз се чудя защо днес никой не ме търси..
Ако идвам мога да те взема с колата, но ме е срам, защото е много мръсна (все не ми остава време да я закарам на автомивка за 1 час)  Embarassed иначе никакви други страхове нямам от колите Mr. Green

# 679
  • София
Мен също ме кефи розовото. Мисля, че е част от рекламата горе.

И аз съм скапана, вчера бях нощна, а тази нощ Йойо си се буди 2-3 пъти и днес ме удари умората от нощната... Ама наистина е по-добре да се забавляваме, колкото и да ни мързи.

За изневерите: аз имам едно полупрегрешение и Румен оттогава ми няма никакво доверие - до такава степен, че стават страхотни скандали, че си говоря с бивши гаджета... Даже една моя любима група идва за трети път в България и аз нарочно не ходя, за да не дразня Румен, защото с китариста имахме флирт...

# 680
Марина,казвай какво ще се разберем...Аз ще изляза в 19.00 ч,а дотогава ще попоглеждам тук...

# 681
  • в сърцето на един мъж...
Пфу, помислих си, че аз нещо съм оцветила сайта без да искам, в другите подфоруми е синьо, тук стана една бозааа Sad
Моя мъж едно време много ми уйдисваше на акъла/ох, каква любима дума ми е тая/, обаче остаря Joy и сега не мога с топ да го мръдна от тук, стана домошар и не му се излиза Grinning Преди лятото във Варна нямахме дискотека не оръшкана Joy Хората се променят бавно и полека. Напасват се характери и се нагаждат компромисно.
За рожденния си ден например, излязох с една приятелка, ходих на маникюр, на кино, заведох ги на пицария и го оставих той да се занимава с децата. Накрая като се прибрах, поляхме с шампанско деня и това е. Ама се разходих и си направих това, което на мен ми беше кеф Grinning

# 682
Хората се променят бавно и полека. Напасват се характери и се нагаждат компромисно.
Така е, въпросът е да има желание, защото ако единия не иска да се променя, другия трудно ще го промени.  Wink

# 683
  • в сърцето на един мъж...
Е, Червеношийка, то ако не искат да се променят и да правят компромиси, то тогава няма смисъл от една такава връзка. Те все ще си правят на пук.

# 684
Е, Червеношийка, то ако не искат да се променят и да правят компромиси, то тогава няма смисъл от една такава връзка. Те все ще си правят на пук.
И аз това казвам!  Peace

# 685
  • Пловдив
4erveno6iika ,има ли опастност от зарази от домашно прясно краве мляко.Дали варенето убива всички бактерии или някои продължават да живуркат

ПП чух че туберколозата не се убивала с варенето,но не знам дали е истина

за домашните яйца-киснене в хипохлорид е достатъчно,нали

# 686
При всички случаи продължителното варене намалява риска, но мляко от болни от туберкулоза животни не се консумира!
Е, защо пък ще ги киснеш в хипохлорид яйцата? Не мисля, че е необходимо такова презастраховане. Просто ползвай яйца от сигурен източник. Ако нямаш такъв, смятам, че е по-удачно да се купуват яйца от големите вериги магазини, защото те ържат на качеството повече, отколкото кварталните магазинчета. Аз поне така правя и гледам датата на опаковката.

# 687
  • Пловдив
4erveno6iika ,ясно,че не се консумира,но аз няма как да знам дали са болни Mr. Green.Ще се надявам на съвестта на хората,които ни го дават

# 688
Минавам набързо да почерпя за първия ни рожден ден и да поздравя наборчетата

# 689
Емиии, аз съм най-послушното дете в къщата.  Blush Оздравявайте бързо, че е много гаден тоя вирус!
Миме, Миме, аз също се прибирах след 6 сутринта. И на четири крака съм се прибирала, и целият ден съм проспивала. Ама сега не мога да го правя тоя номер, защото не мога да си позволя да съм неадекватна или махмурлия на следващия ден. Пък как разправях, че ще хвърлям детето да го гледа майка ми.  Crazy Да видиш сега как ме врънкат майка ми и сестра ми да пусна Калина за три-четири дена през лятото в София, пък аз ще я мисля и ще ми е мъчно.  Confused Искрено ти пожелавам ти да ги правиш тия събирания и да е същото, както преди децата. Тогава и ти ще си егати жената, казвам го с възхищение, моля не скачай.  Laughing
Явно и аз поостарях и се амортизирах вече, ама не може да се каже, че не съм си поживяла, тъй че не ми липсват предишните дни. Още повече, че както каза някой и моите дружки отпреди са или женени с деца или работещи момичета. А иначе и аз мисля, че освен времето, което прекарваме един с друг трябва да имаме и време за приятелите си. И извинявайте, но думичката "пускам" подхожда за ученик в началното училище, а не за трийсетинагодишни мъже.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт