Отговори
# 660
Сега се върнахме от консултация и резултата е : 10 400гр. и 78см.  #Crazy, голямо си е мойто момче! ( пу-пу) Пуснаха ни и направление за кръв и урина, дано и там всичко да е наред! Каза ми ако искам да му давам витамини, но не ми каза какви, така, че ако имате добри отзиви от някои  Whistling
За "пускаш ли ме/ пускам те" , въпреки " умерената" ревност при нас не е имало нито такива въпроси, нито пък отговори, винаги има неща , които не се харесват на единият или другият, ама сори, така е , това, което логично правим е да си показваме , че не ни е приятно и тогава идва великия компромис, заради, който според мен се крепят връзки, и така, а забрани не сме си налагали и двамата, тъй като те наистина са крайна мярка, която подтиква към още по - силно желание! Това е , след като си покажем , че не ни е приятно все единият се отказва от желанието си и така няма сръдни и караници, както и от излишни грозни думи! bowuu 
За жените като Мимето,  smile3501 Но и аз не мога нито да правя така, нито пък бих искала милото да го прави, няма да ми е никак приятно! Затова е шарен света, защото всички сме различни! Heart Eyes

# 661
  • Пловдив
Всяко семейство разбира различно свободата.Не си задушавайте мъжете със забрани,защото може да ги накара да залитнат нанякъде.Не казвам,че е задължително,но е възможно.

И с тре деца да съм пак ще излизам сама вечер с приятелки.Както аз ще ги гледам през деня,така и мъжа ми ще ги гледа вечерта.Даже вечерта е по-лесно,защото обикновенно се спи.Но и мъжете са различни.За моя си знам,че ще гледа чавето/тата всяка събота без проблеми,за да разтоваря аз,но пък дружките не могат да издържат на този ритъм  Laughing

# 662
  • Sofia
Цитат
И един последен въпрос - мога ли да му предозирам калция на ден? В попарата има сирене+кисело мляко с бисквитки+АМ?

Коте, това едновременно ли го даваш.

Неее, не едновременно. Просто през деня яде за закуска попара, после за следобедна закуска КМ с бисквитки или от онези пюрета с извара и вечер пие (сега не пие) АМ. И така през деня му се събира все нещо млечно с изключение на пюрето на обяд, в което има месо или жълтък... Та затова се чудех...

Предложението на сватята е супер! Почвай мусаката Simple Smile

# 663
  • София
Оо, Галче, мерси за комплимента, но по-скоро желанието да се видим е голямо и от там организацията, иначе не съм от най-инициативните хора за съжаление Simple Smile А иначе току що спретнах една мусака, малко е начената, че с мъжа ми си хапнахме за обед, но тавата е голяма, та мога да услужа да не се мъчиш  Mr. Green

Диде, аз писах на лични, ама не знам дали се изпрати, че сървърът нещо се срина, няма проблем, чакаме те  Hug

# 664
ОООО Ели, чакай да забогатея малко и идвам да живея в Пловдив,аз ще ти издържам на темпото Mr. Green

# 665
  • София
Марте, Силве, нищо интересно не работи човекът - компютърджия е в пълния смисъл на думата Simple Smile В Африка настройват телефонни централи и продават предплатени карти за разговори в чужбина (най-вече на българите да си говорят с вкъщи). Фирмата им в ЮАР пуска и интрнет в комплексите.
И аз си мислех, че като родя ще влезна във форма и ще продължа да си излизам с приятелки, но не стана. Половината ми приятелки (за съжаление и аз) сме станали лелки, а останалите са се вживяли в ролята на много ангажирани бизнес дами... Мъка и това само за 2 години... Адашката, ти не се давай, дано и приятелките ти са толкова свежи и да се забавлявате както ви е кеф.
Това с мусаката ме развесели доста.

# 666
  • София
Иве,в 7 на спирката на двойката?
Да не ти звъня,че съм направила една сметка на тела не знам как ще се плаща:(

# 667
  • Пловдив
ОООО Ели, чакай да забогатея малко и идвам да живея в Пловдив,аз ще ти издържам на темпото Mr. Green

ех Миме от една порода сме
нали си имаш и жилка от Филибето

не излизаме по женски всяка седмица не толкова заради финансовата страна,ами по  са изморени-нали работят,гледат деца,къща+мъж.а пък аз съм си в майчинство и съм свежа като краставичка  Mr. Green

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 17:16 от Elfita

# 668
  • София
Иве,в 7 на спирката на двойката?
Да не ти звъня,че съм направила една сметка на тела не знам как ще се плаща:(

Добре, Веси и аз съм като теб с телефона, знам за какво говориш, а онзи ден се обадих на кумата ми, че нали беше прошка, а тя в Холандия, каквато е приказлива, че и аз, откарахме 10 минути, ама като си я знам, що не я потърсих в скайп, да ме пита човек  Crazy
На 2ката на Каблешков на светофара на Фантастико, нали Simple Smile

# 669
  • София
Като завие,нали на фантастико е за нагоре,на двойката на тодор каблешков,сети ли се?Simple Smile

# 670
  • София
Да де, аз имах предвид, че е близо до светофара на Фантастико, иначе там откъдето си хванахме 204 за центъра като нямаше трамваи Simple Smile))) Абе ще се разберем ние Simple Smile))) и да не тръгваш без мен Simple Smile))) (съжалявам за спама момичета   bouquet, тУЙ беше, разбрахме сЪ Simple Smile))

# 671
Момичета, аз започнах да се чудя дали да идвам довечера - днес се чувствам ужасно заради снощните събития и не приличам на човек. На всичкото отгоре Ралица днес е решила да е много лоша и много ме измори. От две седмици така й е намалял апетита, че почти нищо не яде - а аз нали й готвя вчера като й направих две манджи и двете бяха отказани (същото и днес) направо ми идваше да й се развикам.
Иначе Диде, и мен ме пускат навсякъде, дават ми пари, не ме карат щото съм си шофер, ама в замяна на това искат много.
Миме, не само ти се прибираш в 6 сутринта от дискотека.
Понеже вчера ми се закани,че другия петък ща не ща излиза, ако го направи събота сутринта излизам аз и го оставям да гледа Ралица - да му дойде акъла.

# 672
Привет, привет!
Днес не мога да стигна до писане, въпреки, че съм без малката. Заведох я преди обяд при баба й, за да не ми пречи да работя, че от нея не мога да седна на компа, а листите на календара падат бързооо, бързоооо.

Честито на миличките порастнали дечица! Много радости да носят на мама и тате, да са здрави и борбени, щастливи и мноооого обичани!

На скъпите им майки

Аз, мили момичета, ще пропусна срещата  Sad И то не заради мъжа ми, ами заради моите скапани очи. От толкова зверене в цифри и отчети едното ми око нещо ме ебава и вече гледам размазано с него  ooooh! А толкова неща ме чакат, че .... не знам кога ще ги свърша.
Да си изкарате весело, и скоро пак милото Иве пак да организира сбирка  Hug

Да кажа и за "пускането" и да бягам ..... Преди доста време в един филм казаха нещо от сорта: Ако мислиш, че нещо ти принадлежи - пусни го на свобода. Ако се върне - винаги ще е с теб, ако не се върне - никога не е било твое!
Аз съм на този принцип в отношенията си. Никога не съм ограничавала мъжа си в излизането и може би затова него не го влече да излиза сам. Когато се бъзикам на тема кръшкане той ме изглежда и вика - нали знаеш какво ме влече мен - компютрите, с жени не ми се занимава. И е така - на него му дай да си "джитка" на компа, а аз съм си спокойна, че си е в къщи.

Маринче, да не би да и растат кътниците на Раличка? Плами така ми отказва ядене. Първия път се чудих защо, но след няколко дни се появи първия кътник. Втория път вече знаех и като мина 2 дни на хляб, вода и кърма .... втория кътник. Снощи пак отказа ядене и чакам третия да се появи скоро.

# 673
  • София
Маринче, аз пък си мисля, че е редно след такъв тежък ден с Рали да поотпуснеш малко, аз като се изнервя когато Стани е лош гледам да го дам за малко на Митко или пък свеки да го погледа, а аз дори и да не си почивам върша нещо, което не е свързано с него и се зареждам с нови сили за после, а пък според мен имаш нужда да си починеш не само от липсата на апетит на Рали, но и от Жоро, та сега е момента да ги оставиш да се погледат двамата и да се поглезиш и ти...за петък, щом е решил да излиза, да излиза, не му се карай и не му забранявай повече, но в събота излез ти и то както си трябва и ти си човек все пак, пък и така ще разбере какво имаш предвид като не желаеш да излиза, дано не ти звуча менторски, само ти казвам какво си мисля  Hug

Ех, Миа, кофти така с окото, аз имам проблеми с лявото и е много кофти като стоя пред комп-а и другото започва да компенсира и ме цепи яко глава, работи си сега, а при следващата среща непременно ще се видим Simple Smile))))

Момичета, само на мен ли ми е в розово сайта и защо под.....те, не ми харесва така  newsm78 Crazy Абе май само Родени 2009 е в розово, поне на мен другото ми е в синьо, странна работа  newsm78 newsm78 newsm78 При мен бледожълто няма или аз не мога да видя, ама пък буквите за сиво-зелени, не черни и има достатъчно розово, за да ми е гадно, а наистина само при нас 2009 е така...

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 16:54 от iva_angel

# 674
 и на мен ми е оцветено, хич не ми харесва, дали е шега  newsm78, на мен всеки пост ми е различен в розово и бледо жълто... отврат #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт