Отговори
# 645
Весе,аз не страдам от болеста дето повечето ви тресе,и да когато децата поотраснат и мога да ги оставя на бабин дом за уикенда пак ще си излизам когато мога.Аз така ги виждам нещата,и не карам никой да ме следва!Какво имаш предвид под егаси мъжа?Мъжа ми си е Мъж с главно М.

# 646
Честит рожден ден на днешните послушки Рали и Дени и по-малко послушните Свилен, Георги, Никсън и Влади!!! Захарно детство и шоколадови мечти!

Интересна тема сте подхванали, дружки. Аз смятам, че за една връзка най, ама най-най-важното е хората да могат да се забавляват искрено заедно, без да са нужни 3ти и 5ти лица. Дали ще ходят на кино, дискотека, гурме ресторант, ще играят тенис, ще цъкат логически игри на лаптопа в леглото  (Blush) или ще си лепят стикерчета от дъвки по гардероба, няма никакво значение, важното е да им е гот. Хубаво е да има и време по отделно, но само толкова, че да ти залипсва още повече половинката (при мен това е 2 часа шопинг с приятелки или един маникюр, примерно).   Естествено, универсални формули няма и всяка знае сама за себе си кое е най-добре. Моят скромен съвет е просто да си потърсите общо занимание, което ще е забавно и за двамата.  Party

Аз всеки момент чакам фъстъчка да се излюпи и я грабвам за разходка, а малко по-късно сме канени на прощапулник на един страхотен сладур. Ще гледам много внимателно ритуала, че живот и здраве, скоро и на нас може да ни се наложи да търкаляме питата  Flutter

Мрм, какво работи мъжа ти, ако не е тайна, че посещава такива екзотични места?

# 647
Прочетох!

Бързо оздравяване на Рая Hug

За мъжете и излизането, за сега това при нас го няма като проблем Simple Smile, но мисля че и в БГ ще е така. Предпочитаме да излизаме заедно. А ако иска милото да ходи, отвързала съм го. И смятам да си имам срещите с дружките в СФ, които си организирахме докато си бях там, кога денем, кога след работа, кога на дискотека...а миуту, ще се жертва и то, да не е само мое това дете.

Весе,аз не страдам от болеста дето повечето ви тресе,и да когато децата поотраснат и мога да ги оставя на бабин дом за уикенда пак ще си излизам когато мога.Аз така ги виждам нещата,и не карам никой да ме следва!Какво имаш предвид под егаси мъжа?Мъжа ми си е Мъж с главно М.
- съгласна!!!!
Мрм, не искам да я поправям, това си е в спомена от 1я рожден ден в Техеран и грешната торта Wink, ще се радваме на снимките след 10-20 години Simple Smile

Коте,   bouquet честити ти батковци Simple Smile

Изчезвам да правя баница за довечера!

До скоро Wink

# 648
  • София
При нас пък е по-трудно да изляза през деня, отколкото през нощта, защото Стани като заспи си кара по цяла нощ, пу-пу-пу, не че и през деня не се справя перфектно тати, но вечер като откърти дребсън и той си сяда на комп-а да работи и няма значение аз дали гледам телевизия до него или не, то даже е по-добре, че не му преча Simple Smile)))) Всъщност много странно, но аз не ревнувам, имам му огромно доверие, а дори и да залитне някъде, предпочитам да не знам, стига да не е системно и да са намесени чувства разбира се, той също не ме ревнува, поне с това проблеми си нямаме, съответно всеки излиза, стига другият да може да гледа Стани, когато му се излиза, аз напоследък излизам главно с него, но и сама ми се случва, а той доста повече сам, но не виждам проблем в това, знаем кой къде е, защо и кога ще се прибере, това стига Simple Smile А да и понеже съм си паника отностно здравето на близките ми, не собственото, което е пак странно, та понякога като закъснее прекалено, му звъня да го питам как е и кога ще се прибира, а той никога не се е сърдил, защото знае, че не го проверявам, а се притеснявам за него, но пък и да знаеше, че го проверявам, предполагам, че пак не би се разсърдил Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 14:47 от iva_angel

# 649
Времето навън е чудесно, досега обикаляхме парка и Йоан се успокой. Още от ставането беше голям киселчо, но сега нещата са доста по-добре. Явно и на тях им писва по цял ден затворени в едно помещение.

Универсална формула за отношенията между двама души няма. Просто всеки трябва да намери пътят към другия, за да се поддържа хармонията.
Скандалите само съсипват отношенията и подтикват хората да си правят напук.

ioli много хубава торта, а и почерпката ви е върхът. Много вкусно изглежда всичко.

# 650
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЧЕРАШНИТЕ И ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА! Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани!

Влизам на бързо само да кажа, че довечера ще дойда направо в Примавера, може да закъснея малко, Ивето знае  Wink

Не съм чела нищо последните 2 дни, затова не мога да се включа по темите. Само да кажа за мъжете- моят никога не ме е спирал от нищо, напротив когато се чудя дали да излеза, той ме подканва да го направя, дава ми пари и ме вози до мястото на срещата. Довечера той ще гледа Зари, за да се забавлявам аз. Слънце ми е той!  Peace

Еми, бързо оздравяване на Рая и се надявам скоро да се видим!  Hug

# 651
  • София
Мимееееееее,егаси т.е. добър  Joy явно не си ме разбрала,нямах нищо негативно в предви,просто наистина не се сещам за друг мъж дето ще си пуска жената всепи петък сама на диско и то жена като тебе де,дето лови окото.Сериозно това имах предвид,ама тъпия нет често създава проблеми особено ако като мен използваш неопределени думи,дето явно всеки различно влага в тях.

Но продължавам да не те разбирам,няма ли да ти е по-готино ако сте двамата на дискотека?Де да з нам,може би аз съм заблудена и нещо не наред,но като изляза без милото и нещо сякаш ми липсва,е довечера няма да е така,но ситуацията е друга,но като изляза с познати,които са ни общи и не спирам да мисля за него и колко хубаво ще е да е с мен.

# 652
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА  ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЧЕТА! Да сте живи, здрави, щастливи и много обичани!Честито и на техните мами,бъдете горди с децата си.  bouquet
Болничките да оздравяват.
На софиянки весело изкарване.
за мъжете,аз нямам проблеми относно излизането,ние пък почти не ходим никъде поотделно,единствено на фирмените ни банкети,но аз оставям едното дете при едната баба другото при другата и така.

# 653
Аз никъде не съм споменала,че нямаме общи интереси и забавления!!!
Напротив имаме доста еднакви интереси,време с Любо не м и липсва имам го предостатъчно,ние в един период от нашата връзка и работехме заедно.Спирам защото тона ми почва да е леко нервен,все едно се оправдавам за това как живея.

Йоли,забравих да кажа,че тортата ви е страшно хубава,е малко объркана,но след години ще се смеете Heart EyesТова колело дето се клати изглежда много свежо.

Весе, явно не съм те разбрала както трябва ooooh!извинявай,че така остро подходих,ама съвсем по друг начин го разтълкувах.

# 654
Здравейте мили момичета  Hug Аз днес, за съжаление, няма да дойда. Проблемът за пореден път е таткото, който отказва сам с децата да остане  Confused не разбирам какво го притеснява, едно време с Дарко оставаше по-смело, а сега с двамата на куп твърди, че не смее. Бабите пък не могат. Ясно е, че ужасно много страдам от това  Close но все се успокоявам, че е временно, че нещата ще си дойдат на мястото след някой друг месец  Praynig

Цитат
И един последен въпрос - мога ли да му предозирам калция на ден? В попарата има сирене+кисело мляко с бисквитки+АМ?

Коте, това едновременно ли го даваш. Струва ми се излишна комбинацията от кисело мляко и АМ  newsm78 Иначе един млечен продукт е достатъчен в една манджа, като изключим масло + сирене. А АМ се дава, докато детето го иска. Ако не го иска, просто не го даваш. Дарко например пиеше АМ до 3-годишна възраст, а негови връстници отказаха нощната и вечерната дажба много рано, скоро след годинката  Thinking Сега забелязвам, че и Руси сутрешното кърмене все по-вяло върви, да не казвам, че нищо не го виждам да гълта.
Иначе аз вкарах вечеря на Руси от няколко дни (нещо от нашето или лека супа някаква, много хляб набива това дете  Shocked). Към 20.00 давам вечеря, а после към 20.30 - 21.00 ч. давам млякото, ако иска, колкото иска.

Иве, ти си опасна, щом става дума за организация   bouquet

Еми, вирусът е много жесток. На кумата малката точно така цяла седмица не можа да пребори високата Т, съпроводена с любимата крокодилска кашлица. Интересно, че при нейния случай гърдите останаха чисти  Confused

ето пак аларма, ще продължа после

# 655
само по боди, тя много обича водата и винаги като се къпем го прави

Най-после и аз да се почуствам човек, вчера бях на маникюр, днес на фризьор, на диета съм от понеделник и вече кантара показва -1, абе ще влезна в релси до пролетта. Laughing

# 656
Галче,имам идея,направи пак от онази вкусната мусака,покани съседа и като дойде,бързо се обличаш,заставаш на вратата и му заявяваш "е сега не си сам,аз ще се прибера в 22.30"и тичаш като Ивет Лалова на световно по стълбите Mr. Green

# 657
Мрм и аз ,като Мартеничка,се заинтригувах от работата на мъжа ти... Blush Да не кажа даже,че му завидях... Laughing

Като спомена Дидето,че мъжът й я кара и й дава пари,се сетих и за един наш куриоз.Като гаджета моя ми даде пари да купя подарък и да отида на рождения ден на едно момче,заради което го бях зарязала и имах връзка от около една година,която пак аз прекратих за да се съберем отново с него... ooooh! Луди ,млади години... Laughing

Така,така...подкрепям Алхимикова! Галче,омагьосай го някак мъжо ти! Внуши му,че с две деца за приспиване е като детска игра!  Mr. Green

# 658
Галче,имам идея,направи пак от онази вкусната мусака,покани съседа и като дойде,бързо се обличаш,заставаш на вратата и му заявяваш "е сега не си сам,аз ще се прибера в 22.30"и тичаш като Ивет Лалова на световно по стълбите Mr. Green

Joy hahaha кат шумахер шА карам даже  Hug Heart Eyes
оф добре че сте вие  Hug

# 659
  • София
Хахахаха, Маринче, Румен на диско с танк не можеш да го закараш! Той слуша метъл и е много антисоциален. Обаче всяка събота жив или умрял ходи да играе разни борд геймове - Warcraft, Dungeons&Dragons и какви скандали стават, само защото искам да го ИЗПРАТЯ до мястото, където играят. Иска сам да бъде, мрази да се разхожда с нас, защото само усложнения сме създавали, направо супер тъпо ми става, защото излизам такава досадница, само защото искам да се разходя с него. Иска си личното пространство човекът и убива хора за него. А иначе аз почивка нямам, навсякъде ходя с Йойо, защото свекърва ми го гледа, само когато съм на работа. Лудница... Crazy

Е, оплаках се сега, дай и да го похваля, все пак се нави да гледа Йойо довечера и ще дойда! Ама как ще го гледа, моля ви се, трябваше да се обадя специално на момичето, дето ще идва на гости и да я питам ще си играе ли с Йойо 2 часа, докато Румен и гаджето й играят разни игри! Абе, мъже, простоооооо...

Но все пак един ден от седмицата е посветен на нас - води ме, където поискам, на Св.Валентин ме заведе на ресторант и да си избера парфюм... Абе, няма идеални хора и бракове явно...

А аз много рядко излизам, все с Йойо и не мога дъх да си поема...ама то не е заради Румен май, то и той няма кога да го гледа от работа. От друга страна, ако си намеря някаква компания и ако има мъже в нея, Румен ще полудее от ревност и всяка вечер ще ми се цупи...

Общи условия

Активация на акаунт