Отговори
# 630
Коте, може да опиташ това
http://www.hipp.bg/?id=738&a=1
Пиенето на АМ си е до дете, Мишо понякога пие, понякога - не. Снощи само като видя шишето и взе да го бута, миналата вечер си го изпи с желание. На наши приятели детето вече е на 3 години и нящолко месеца и все още всяка нощ пие АМ.

Десика, много се радвам, че при вас е фалшива тревогата с таласемията  Hug

Така като пишете, че 114 е нисък хемоглобин и тръпки ме побиват от нашия....

Това с мъжете си е до характер, дължина на връзката, преживените моменти заедно.... Сложно е и индивидуално, подкрепям мнението на Инчето, и ние сме така с моя, при нас "не ме пуска" или "не го пускам" никога не е съществувало и е абсурдно, но пак казвам - при всеки е различно.
Както казва Гея - а в командировка?! Моя например всяка седмица е по 3 дни в Пловдив! От опит ви казвам - опитайте се да не го мислите, само се тровите, няма смисъл. ако не дай Боже има нещо да става, то време и начин винаги се намира, по-добре да се съсредоточим върху това да не даваме поводи за "хойкане".

Айде стига акъли от леля ви Мечолана, хубав ден, весел празник на рожденнниците и щастливите им родители и до довечера в Примавера с някои от вас   bouquet

# 631
Честито на Раличка, Деничка, Влади и другите рожденици днес! Бъдете много усмихнати и щастливи деца!
скромна почерпка и от нас
По темата за мъжете съм съгласна с Котето -ако ги спирате ги мотивирате. По добре да се съгласите с желанието им с молба, като да речем да не закъсняват много или нещо от сорта. Ако се карате за подобни неща ще започнете да си правите на пук и нещата ще станат още по зле. В крайна сметка ако някой иска да кръшне винаги ще намери време и начин  Wink

Вержи ще чакам клип с Гошко и Наско как се надбягват  Hug

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 13:22 от kalinche_to

# 632
  • София
Хехе, Мечи и аз мисля, че 114 е супер, ама питай нашият педиатър Simple Smile)))) Абе, споко, повечето дечица са с нисък, пък и Мишо като има таласемия минор, няма как да е иначе, но пък не е страшно, но пък и ти си знаеш де, какво и аз давам акъл Simple Smile))) До довечера, много се радвам, че ще се видим Simple Smile

Ама съм и аз една, днес забравих да честитя на малките рожденици, да сте живи и здрави и много, много щастливи и обичани Simple Smile

# 633
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС,ДА СА ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ПОСЛУШНИ.
Днес най-после успях да взема урина на мънинка и то без проблем, просто сложих в един леген малко топла вода, съблякох я, топнах й крачетата и за секунди чашката беше пълна  Laughing, а дадох сумати пари за пликчета  Laughing.
За мъжете, моят не ходи никъде без мен, ние откакто сме заедно на дискотека сме ходили два пъти-не ни е любимото място(сега де, преди беше) така, че ако поиска да отиде без мен- Naughty
а и дори да излиза с приятелите си и аз съм там по негово желание разбира се е и накрая си ги карам по къщите  Laughing, може и за шофьор да ме ползват.
А за командировките, да ви кажа тогава др.мисли са ми в главата, все пак е на път, само се моля да се прибере жив и здрав при нас, др.не ме интересува.
Толо, Раличка е страхотна. Hug
Приятно изкарване довечера и ще чакаме снимки.

# 634
Честит рожден ден на Раличка, Деница, Никола, Влади, Свилен и Георги!    bouquet

# 635
  • Пловдив
Аз излизам без мъжа ми  вечер един път в месеца и ми е супер  Mr. Green
той е по-домошар и излиза по-рядко сам

# 636
Зитка, голичка ли я съблече?

# 637
Благодаря на мамите на рождениците за прекрасните почерпки! Grinning

Радвам се и че харесахте моята пеперудка!  Heart Eyes

Моят мъж излиза рядко, основно като има повод и тогава винаги се ядосва, че бабите са далече и няма как да излезнем заедно. Дори на мачове като ходи да гледа все искаше да съм с него (тогава нямахме дете). Иначе доста ходи по командировки.  Като бях бременна, той беше 3-4 месеца в Сащ, та говорим си по скайпа и изведнъж виждам 2 негърки зад него. Питам - "Тия шоколадки, какво ти правят в стаята?", а той - "Ами леглото ми оправят"...Още го бъзикам  защо на мен някой шоколадчо не дойде да ми оправя леглото Wink! Добре, че след като ходи в бившите руски републики му правиха тестове за венерически болести и СПИН, че колегите ме спукаха от майтапи дали не ми е донесъл таен интимен подарък Simple Smile!

Това добре, ама кажете как да събера сили да не вдигна луд скандал в ЕОН  #2gunfire, които през 10 дни ми пращат 2 сметки за ток и твърдят, че това било нормално. А аз си плащам всеки месец ток...определено не е нормално на 10 дни да имам нова сметка.

# 638
Честит Рожден ден на всички наборчета: Ралица,Свилен,Никола, Георги,Владимир! Да растете здрави, усмихнати и весели деца, да станете добри и честни хора, да сте доволни от живота си, да сте борбени и позитивни! А майките и татковците да доживеят да видят правнуци, не само внуци от вас Simple Smile

Малко снимки от нашето скромно сутрешно парти с 2-3 комшийки. Довечера официалното на ресторант.
  тук още по пижама се радва Simple Smile

Почерпете се с нас Simple Smile

- тук си играе с гърнето Simple Smile

Ето я и тортата за довечера с грешно име, както очаквах пише: H.B DERITSA Simple Smile

А сега се връщам да прочета Simple Smile
До скоро от нас  Hug  bouquet

# 639
  • София
Сготвихме да има какво да се яде довечера и сега преглеждаме форума, а той слуша любимите си песнички.

Аз също нямам никакъв проблем с мъжа ми за излизане.Ако иска той да ходи някъде никога не съм му казвале не или пък той на мен.Имах предвид преди това, че ако излиза доста често(4 и повече пъти в месеца) на дискотека само с приятели не бих го приела.Но той не е проявявал това желание и ще ми е странно ако изведнъж започне.Явно сме остаряли (или изморени)Ние си имаме голямо доверие и никога досега не ме е подвеждал.

Пете, в крайна сметка кое колело взехте на Яна?

# 640
Цветка, да ми е жива и здрава снахата, да ми я гледаш много хубаво и много да я слушаш  bouquet Heart Eyes  bouquet
Честит рожден ден и на останалите рожденници, да са здрави, усмихнати и щастливи  bouquet
За излизането иаз съм съгласна с Инчето, моя не съм го спирала, въпреки, че е имало моменти, когато не ми е било особено приятно да излиза, но съм си замълчавала, той никога не ме е спирал да излизам, даже още като гаджета сме излизали поотделно всеки с неговите приятели и след това обикновено винаги се събирахме някъде по нощите, беше голям купон Wink
Еми[/b], дано малката се оправи, а пък нище ще направим нова среща специално за теб  Hug
Душичка  bouquet Все се прецаква нещо при мен като дойде време за среща, но какво да направя, такъв ми бил късмета Cry И аз се моля да се оправи по-бързо, че вече бая се измъчи, сега преди малко повърна от кашляне, милото ми Cry
Калинче, харесва ми новиян ти ник  bouquet
отивам да приспивам Wink

# 641
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПОРАСТНАЛИТЕ НИ СЛАДУРИ ДНЕС,БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ.

За излизанията,чета ви и се чудя,ако на мен някой се опита да ми ограничи излизанията с приятелки тутакси отлита,това са си мойте часове на спокойствие и никога няма да разреша да ми се отнемат.Обичам да излизам и с Любо,но искам моето,а за доверието,ми то и през деня се прави секс ThinkingПреди да родя Мая ВСЕКИ петък си правехме женски партита с моите френдки,и повярвайте ми с нетърпение пак ги чакам тези петъци.
Щом аз мога да излизам и той може.А вярвайте моите излизания са разстърсващи,не ми се е случвало да се прибера преди 6 сутринта...Не знам,всеки си знае,ама не можем да живеем в клетка

Еми, дано се оправи Рая по-бързо Hug

До довечера момичета Mr. Green

# 642
  • София
Ларакрофт и аз съм съгласна с теб.Моя мъж излиза от време на време сам и нямам нищо против,ето и аз днес ще излизам без него,но ми се струва ненормално да отиде на дискотека и ще кажа защо,той не е от хората които танцуват,танцува,но само като го накарам с мен,не би отишъл на диско заради това,явно няма да отиде и,за да се види с приятелите си,защото всички знаем,че там не могат по едно изречение да разменят като хората,е тогава от какъв зор ще ходи БЕЗ МЕН на дискотека???Ходил е два пъти,но просто така се беше случило и винаги съм виждала,че много съжалява,че няма да съм с него,просто не е имало как,но да излиза редовно без мен не съм съгласна,това значи,че няма желание да сме заедно едва ли не,ако няма на кого да оставим детето стоим си вкъщи,не той да вее байряка,а аз да си стоя в нас,как ли пък не.Аз бях много шашната,когато лятото разказваха някои мами,вече не помня кои точно,как мъжете им отишли без тях на морете за по няколко дни,ама и за един ден да е пак не е редно според мен,семейството затова е семейство,за да е заедно,а не единия да носи на гърба си домакинска работа,деца,грижи,а другия като му писне да си хване пътя нанякъде.Може да ви звучи прекалено,но това са омите разбирания за семейни отношения.То е ясно,че не мога да го спра ако иска да излиза,но просто няма да искарам дълго с него,аз имам нужда от съпруг до себе си през цялото време!

# 643
  • София
Миме,не се впрягай,но ми стана любопитно,ти сериозно ли вярваш,че с две деца ще можеш да излизаш без мъжа ти всеки петък???
Смисъл,ако разчиташ,че той всеки петък ще гледа две малки деца,докато ти цяла нощ ще си на дискотека значи имаш егати мъжа или ще се редувате?Но пак не го разбирам,няма ли да ви е по-готино в петък или събота да излезете заедно,ако има кой да пази децата,пък веднъж в месеца излезте и поотделно.

# 644
  • София
Честито на днешните рожденици!!! Много весели игри и късмет им пожелавам и да радват мама и тати!
Много сладки снимки сте пуснали
Йоли, грешката е лесно поправима, една чертичка трябва, иначе тортата е много готина.
За излизнето при нас преди Михаела въпросът "пускаш ли ме" никога не е стоял. За 12-те години връзка сме излизали повече поотделно, отколкото заедно. Сега той е "пуснат", а аз само на думи... Като се засиля все нещо изниква... А за командировките - ако е в България се кефя - идеално си почивам при нашите, но ако са в чужбина и аз се вкарвам във филми, като си спомня как едвам благоволи да се върне от ЮАР, докато аз тук бремена бачках и обикалях да гледам апартаменти... както и да е, минало, но сега усилено споменава Конго, а аз се надявм да пропадне!
Еми, милото дано бързо оздравява!

Общи условия

Активация на акаунт