Отговори
# 615
Доре, и Румен ли иска да ходи сам на диско? Да ги пускаме с Жоро - така после все някои ще разкаже нещо, което другия е премълчал Mr. Green
За витамините - преди време аз повдигнах въпроса за "Марсианци" - и повечето се изказаха,че няма да дават.
За изследванията сме най-несериозните - цял месец не можем да я заведем за тази кръв - а другата седмица става на 13 месеца и трябва ваксина да бием Stop

# 616
Честит рожден ден на   Ралица, Деница, Свилен, Никола, Георги и Владимир! Да растат здрави и щастливи! newsm59 nbirthday newsm67

Ето малко снимки от снощния празник с роднини, а в неделя ще пусна от детското парти, което ще правим в събота.
http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs189.snc3/19675_11 … 003_4646518_n.jpg
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs269.ash1/19675_11 … 006_6821380_n.jpg
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs169.snc3/19675_11 … 010_5380252_n.jpg
https://

# 617
  • София
Коте, и  Алекс имаше период в който не искаше да пие мляко дори и това сутрин, но добре че  отмина.Незнам на какво се дължеше.ДАвах му каша вечер и после супичката от кухнята.

Нямам търпение за срещичката довечера.

Добре, че Венци не изявява желание за диско, но той е толкова изморен след работа, че едва ли му е до това.
Ако беше иначе, сигурно щеше  да отнася и той скандали.Първото е, че и на мен ми се излиза. А това , че има нужда да не е с мен не го разбирам.Специално за дискотека, да излиза с приятели на друго място да , но на диско през ноща не  Naughty

Честит рожден ден на малките рожденици днес!

Гал, ще се включиш ли довечера?

# 618
  • в сърцето на един мъж...
Честит рожден ден на Ралица, Деница, Свилен, Никола, Георги и Владимир! Да са живи и здрави, много щастливи, умерено дивиbouquet
Коте, моя син е на 4 и още пие АМ Wink Не се е отказал от него, много си го тачи и си го търси. Той не иска да вечеря или дори и да е вечерял, задължително пие едно шише от 300 мл. Прясно мляко така и не успях да му дам, защото се изрива от него и не мога да го сменя. Или се изрива или се подрисква Close Та си остана на адаптираното и все още си го търси и иска. Така че е до дете - едни пият до 1, други до 4. Grinning
Еми, лошо с тази температура, дано Рая се оправи бързо и Бобо да не лепне нищо Hug И вие се изтормозихте Sad
Момичета, понякога е нужно малко компромис да се направи, а и винаги може да се намери начин да се "върне" на мъжа за такова нещо. Защо е нужно да се карате, да се изнервяте, да си създавате излишни проблеми. А и в крайна сметка - като го пуснете един мъж да иде някъде без вас, без да му натяквате, без да се сърдите, той после ще се чувства гузен и няма да може да откаже Wink А и като отидат сами на дискотека, в един момент ще усетят, че вас ви няма, че не е същото без вас и сами ще се откажат да ходят Simple Smile Можете и да направите следното - намирате гледачи за децата, уреждате всичко и му казвате - аз те чакам в еди колко си часа, еди къде си - идваш ли Mr. Green Гарантирано, че после ще се замислят или ще направят същия жест за вас Wink

# 619
О, Гея въобще не си разбрала възгледите на моя. Той не иска аз да излизам всеки път с него (както досега) и никак не би се зарадвал на такава изненада, най-малкото защото няма да ги има безценните му приятели. А за компромисите, просто няма какво да кажа- целия ми живот с него е изтъкан от компромиси,от моя страна. Толкова много се старая да живеем що годе нормално, а то просто е невъзможно, за хора толкова различни като нас.

# 620
Честито на вчерашните и днешни рожденици! Да са много здрави, щастливи, умни, добри, много обичани и обичащи!

# 621
Дорабела, а защо сте заедно? Трябва да има някаква причина да сте заедно и дете да имате? Помислете и двамата върху това, може и да откриете правилния път.
П.С. Възгледите се променят, рано или късно. Стига човека да го иска или да му се помогне да тръгне в правилната посока Peace

# 622
Etna, много красива пеперуда сте имали на РД, вчера!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes пу...пу

# 623
  • Sofia
Еми, дано Райчето бързо се оправя  Praynig Еййй, измъчихте се значи вече....  Hug

Гея, аз много искам да си пие млякото, смятам, че все още е много важно и ще продължа да предлагам, дано пак започне да го пие. Засега компенсирам с разни неща приготвени с АМ, поне да си приема веществата някак...

Момичета, ама защо така с тия мъже се ядосвате! Пуснете ги да пасат Wink Аз не мога и да си помисля да "не го пусна" Венци. Нито съм си го помисляла някога. Да, има моменти, в които не ми е приятно да излиза, вместо да е при мен, но ако тръгна да го спирам ще стане още по-лошо, а и аз самата искам да си имам свободата и даже имам нужда да излизам БЕЗ него от време на време. Все по-рядко се засичаме да излизаме заедно по разбираеми причини, но когато се случи е много хубаво.
Дано не ви прозвуча менторски  Hug Нямам никакво намерение да ви давам тон в живота, говоря само от опит и то с не един мъж Wink В момента, в който тръгнете да ги спирате, направо полудяват от желание да хойкат!  Mr. Green А мъжете са ви свестни, по всичко личи, и не вярвам да тръгнат да правят нещо...

Етна, много сладки снимки! Разкошни сте! Simple Smile

# 624
Здравейте,

първо да честитя на днешните рожденници:Да са много здрави, игриви и приказливи!

Раличка е голям сладур Толо, а Боян от кога почна каратето, че стана на въпрос с едно комшийче дето ходят с нашия батко на детска градина, че искали да ходят да тренират карате при баща му-той е треньор.

Мартеничка,Гал мерси за отговорите  bouquet

Приятна среща софиянки да Ви пожелая!

Весе честито дипломиране!

Еми дано малката Рая се оправи бързо Hug!

Гане жесток пират, ти ли го рисува?

Аз да Ви попитам какво да слагам на баткото за запушен нос вече се чудя вече трети ден само му е запушен носа /друго му няма/ама адски,слагам Стеримар и после Виброцил и баща му вика,че не може да спи от него, че хъркал като дядо? Rolling Eyes

Отивам да Ви дочитам.

# 625
Etna снимките са просто чудесни. Малката принцеса е като извадена от списание  Simple Smile

Аз нямам проблеми с излизането на милото, но той и не прекалява. Преди адски много се дразних и ревнувах, но откакто родих не си го слагам никъде. Той ако е решил да прави нещо, дори и да се прави на много влюбен и обичащ пред мен, пак би го направил.
Човек няма гаранция за нищо в този живот, а колкото повече си вгорчава живота с такива мисли, по-зле става. Съмнението започва да те гризе като червей и вкараш ли се веднъж в този филм, после трудно се излиза.

Марина, ще видиш , че когато се върнеш към предишния ти ритъм на живот нещата ще си дойдат на мястото.

Еми
, дано малката се оправи, а пък нище ще направим нова среща специално за теб  Hug

# 626
Етна, пропуснах да кажа, че ви е разкошна малката рожденничка Heart Eyes
Бори, само мустаците и брадата Mr. Green Баща му като го видя след като го маскирах и ми вика - ако беше на улицата, нямаше да позная, че е мойто дете Joy
П.С. Аз да ви попитам - а като ходят мъжете ви в командировка? Не се ли притеснявате за тях? Там пак са сами, кой ги знае какво правят Sunglasses 

# 627
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на всички порастнали мъници!  Heart Eyes

Еми,жалко,че няма да те видим днес...Бързо оздравяване на Рая!  Hug

Етна,и аз съм впечатлена от красивата пеперуда !

Марина,много неприятна ситуация...Доста се чудих аз как бих реагирала.Сашо досега не е проявявал желание да излиза "по мъжки",но може би такова ни е обкръжението.Иначе,докато е на работа,сравнително често ходи да обядва с един приятел . То всичко си е с времето.И на Жоро ще му омръзне да ходи по дискотеки.

Бори,в този клуб по карате изискването е за навършени 6 години,но сенсея направи компромис и всъщност Боян тренира(брех,как звучи.. Laughing ) от началото на месец октомври,т.е. беше на 4 год и 3 месеца...И аз смятам,че ако започнат по-късно напредват по-бързо,защото са по-координирани,но все пак си е до детето,а и исках да се занимава с нещо.С него,например,започнаха още две момченца на същата възраст,но майките бързо ги спряха,защото, както се изразиха,треньорът нямал подход към децата... newsm78 Но това,все пак,не е детската градина ! Нормално е да е по-строг.Уж не шега,уж на майтап,преди няколко седмици изнесъл Боян и още един 5-годишен дребосък пред залата и им топнал главите в снега,защото се лигавили и разваляли дисциплината.... ooooh! Но Боян не се беше трогнал особено.Той е на мама мъжагата... Laughing

# 628

Да почерпя  за бързачката, заради която миналата година получих клизма, вместо кафе.  Twisted Evil

И подаръци за наборчетата ни- Никола, Свилен, Деница, Георги и Владимир.
Мен на заведения ме "пуска" майка ми.  Mr. Green Просто тя идва да помага на мъжо с приспиването, че иначе не може да сколаса. Моят мъж е домошар, по дискотеки сигурно не е ходил от тийнейджърските си години. Два-три пъти годишно излиза с приятели да пийнат нещо и винаги се прибира рано. И никога не ме е спирал аз да ходя, защото знае, че ако не са тези глътки въздух, в моментите, когато съм без децата, съвсем ще изтрещя. А това няма да е в негова полза.  Twisted Evil
Неукротима, много е сладка волната пеперудка! И какъв тоалет- мадама и половина!  Heart Eyes

# 629
Честит рожден ден, Деница, Ралица, Свилен, Никола, Георги и Владимир! Да сте живи, здрави и много щастливи мили деца!
Приятна софийска среща! Да не забравите снимки! Naughty
Малката Раличка (Толо) е много сладичка! Чурулика като пиленце! Честито и за колана на Боянчо!
Раде, да ви е жив и здрав бъдещия лекар! Да стане най - добрия и уважаван в бранша!  bouquet
ще видиш , че когато се върнеш към предишния ти ритъм на живот нещата ще си дойдат на мястото.

... да, и аз се надявам на това!  Rolling Eyes За вкарването във филми съм много съгласна, много е трудно да излезеш, измъчваш единствено себе си, а лошото е , че нещата бързо се задълбочават става едно страшнооо... Ревността е ужасно мъчително и коварно чувство, за съжаление и в мен бушува  Confused, трябва , обаче да се овладява, и от моя скромен опит (не, че има такъв Laughing), мога да кажа, че в умерени количества ревността е "и" полезна Peace
За излизането на диско, и двамата сме ходили, не веднъж, но когато аз ходех - на него не му беше приятно, когато той ходеше - не мен също не ми беше приятно, все пак знаем всички с какво се свързват тези места и към какви неща подтикват! ooooh!
Много са хубави всички снимки на всички сладки дечица!
                                love001  love001  love001Цунки!  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт