) или ще си лепят стикерчета от дъвки по гардероба, няма никакво значение, важното е да им е гот. Хубаво е да има и време по отделно, но само толкова, че да ти залипсва още повече половинката (при мен това е 2 часа шопинг с приятелки или един маникюр, примерно). Естествено, универсални формули няма и всяка знае сама за себе си кое е най-добре. Моят скромен съвет е просто да си потърсите общо занимание, което ще е забавно и за двамата. 

, но мисля че и в БГ ще е така. Предпочитаме да излизаме заедно. А ако иска милото да ходи, отвързала съм го. И смятам да си имам срещите с дружките в СФ, които си организирахме докато си бях там, кога денем, кога след работа, кога на дискотека...а миуту, ще се жертва и то, да не е само мое това дете.
, ще се радваме на снимките след 10-20 години 
честити ти батковци 
)))) Всъщност много странно, но аз не ревнувам, имам му огромно доверие, а дори и да залитне някъде, предпочитам да не знам, стига да не е системно и да са намесени чувства разбира се, той също не ме ревнува, поне с това проблеми си нямаме, съответно всеки излиза, стига другият да може да гледа Стани, когато му се излиза, аз напоследък излизам главно с него, но и сама ми се случва, а той доста повече сам, но не виждам проблем в това, знаем кой къде е, защо и кога ще се прибере, това стига
А да и понеже съм си паника отностно здравето на близките ми, не собственото, което е пак странно, та понякога като закъснее прекалено, му звъня да го питам как е и кога ще се прибира, а той никога не се е сърдил, защото знае, че не го проверявам, а се притеснявам за него, но пък и да знаеше, че го проверявам, предполагам, че пак не би се разсърдил
явно не си ме разбрала,нямах нищо негативно в предви,просто наистина не се сещам за друг мъж дето ще си пуска жената всепи петък сама на диско и то жена като тебе де,дето лови окото.Сериозно това имах предвид,ама тъпия нет често създава проблеми особено ако като мен използваш неопределени думи,дето явно всеки различно влага в тях.
Това колело дето се клати изглежда много свежо.
извинявай,че така остро подходих,ама съвсем по друг начин го разтълкувах.
Аз днес, за съжаление, няма да дойда. Проблемът за пореден път е таткото, който отказва сам с децата да остане
но все се успокоявам, че е временно, че нещата ще си дойдат на мястото след някой друг месец 
Иначе един млечен продукт е достатъчен в една манджа, като изключим масло + сирене. А АМ се дава, докато детето го иска. Ако не го иска, просто не го даваш. Дарко например пиеше АМ до 3-годишна възраст, а негови връстници отказаха нощната и вечерната дажба много рано, скоро след годинката
Сега забелязвам, че и Руси сутрешното кърмене все по-вяло върви, да не казвам, че нищо не го виждам да гълта.
Да не кажа даже,че му завидях...
Луди ,млади години...
кат шумахер шА карам даже

Препоръчани теми