Отговори
# 75
  • София
Честит  рожден ден на днешните мъничета! Да сте живи и здрави!

# 76
Честит рожден ден на Белка, Ема, Данчовците и Крис!!!

Карбо, на 68... тогава ние ще сме на по 90 в най-добрия случай, дай Боже да имаме тяло за по бански  Joy

Гал, убиваш ме! Чудни диванета си имаш! Направо те виждам седнала отстрани с фотоапарата как им се радваш и бутилката вино до теб (аз едва ли бих издържала без такъв "помощник"). Ама евала де! И на тебе, и на Еми   bouquet

Йоли, ммммм прекрасно звучи! Може да спретна нещо подобно за псевдо празника на 14.02 Wink

Деси, Пипег, страхотни рожденници и наистина сте много красиви семейства!  Flutter

Мацки, моята Дара лепна някакъв мистериозен ентеровирус - без Т, само с яко повръщане и чат-пат разстройство. За повръщането спасихме положението с ВомитусХийл, за акането - компот от дренки и Ентерол. За момент яко се притесних да не се обезводни, но вече пие течности и пиша доволно. Естествено, успя да зарази баща си (който геройски се справи за една нощ) и изкара от строя двете си баби по същата причина  ooooh! Само аз устисквам за момента май. Мисълта ми е, че сега й давам лечебна Хумана и на обяд пюренце от картоф и морков (соло, без сол, захар, масло и други екстри), хапва й корички хляб (сухар не ще). Какво друго мога да й дам да хапне, преди съвсем манкенски да го е подкарала?  Confused

# 77
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ РОЖДЕННИЦИ!!!

Йоли, този сладкиш е страхотен! Аз вече го правих и го ометохме моментално!  Wink Наистина е много лесен и бърз, препоръчвам го с 2 ръце.

lucreciana, някой ти е писал в края на старата тема. Иди прочети, мисля че е важно  Peace

# 78
  • Пловдив
lukrecciana

Извинявам се, че нахълтвам в темата ви!

lukrecciana, видях ти поста в Майчинството-счетоводно и искам да ти пусна ЛС с някои зразяснения точно за твоя работодател, защото имаш повече права отколкото са ти казали, но кутията за ЛС ти е пълна. Разчисти я и ми пиши ако искаш на лични, за да ти пусна подробности.

SZA,е писала това в старата ни тема

# 79
Ха, Елфи, писали сме заедно  Simple Smile

# 80
Здравейте мили момичета,

първо да започнем с честитките.

Честит рожден ден на Бела, Ема, Кристиян, и на двамата Данчовци.
Бъдете винаги лъчезарни и усмихнати за радост на своите родители.

На мен не ми остава време да пиша макар, че майка ми е все още вкъщи. Йоан не спи през нощта, направо е кошмар. Ако знаете в какви истерии изпада, бута всичко, хвърля биберони и шиета, блъска ни с баща му. По никакъв начин не можм да го успокойм, а плаче все едно нещо му режат. Ужасно е  Cry не знам на какво може да се дължи, но ако продължи още съвсем ще изперкам.

Веси, ако се върнеш след 1 година от раждането, получаваш 50% от майчинството до навършване на 2 години на Ники.

Галче, ама при вас било весело. Следващия път няма да питам на какво се дължи така завидната ти фигура. Радвам се, че още не си изчезнала напълно.  Hug

Петя, малката ви рожденичка е страхотна. И ще се радвам да се видим на срещата.

Наде, просто не знам какво да ти кажа. Дано тази кофти серия свърши и от тук насетне само хубави неща да се случват на теб, твоето семейство и хората, които те заобикалят.  Praynig

За срещата ще се опитам да се включа. Подготвям мъжо от сега, че ще трябва да се гледат с малкия. Само трябва да уточним денят, нали така?

Дани, ти нищо не писа. Ще се присъединиш ли?

Бременните мамчета нещо ми лиспват. Бързо на отчет момичета - Тониии, Миме, Мечи, Диде, Цветенце

Деска, страхотна торта и страхотен рожденик си имате. не случайно носи името на баща си, те са като две капки вода.

Марте, дано Дара бързо се оправи. Гадни вируси  #Cussing out
Мисля, че може и ориз да й правиш, нали и той се дава срещу разстройство.

# 81
Мартеничка,
Можеш да й даваш и ориз в комбинация с морков, нещо като ризото. Сол слагай по малко, заради загубата на соли с повръщането и разстройството. На мен педи ми каза, че мога да давам и банан, който по принцип запича. Давах.
Можеш да й правиш супичка с морков, ориз, картоф + малко сол + мъъъничко зехтин+ пресен копър. Пасираш и слагаш и 1 сухар. Действа добре. Може да даваш да гризка обикновени бисквитки. Аз давах на Дени и сок от ябълка и морков, и печена ябълка.

Сладкиша е ненормално вкусен и лесен 30 мин,  от които 25 печене. Снощи миуто омаа 1. Днес правих 2ри. Аз слагам и млени бадеми.

До после, че дзерка реве и иска да бие по клавиатурата.

Гея, Гея, край нямат твоите мъки. Ще те номинираме за най-грижовна майка, да те дават по Станция Нова. Белким поне те ти дадат медальона. Hug Hug Hug Hug Hug

# 82
  • в сърцето на един мъж...
Йоли, един голям, тиквен, нали Mr. Green

# 83
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАНДАТА ОТ ДНЕС,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА РАДВАТЕ ВСИЧКИ КОИТО ВИ ОБИЧАТ.
НЕЖНО ЦВЕТЕ,НА ТЕБ НА ПАТЕРИЦА,ЧЕСТИТО МИЛА,БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА.

Аз не пиша,няма какво Confusedположението и при нас е като при повечето,не спинка милата както трябва,буди се,плаче,тръшка се,хапе каквото докопа с такава ярост(включително и мен като я кърмя)да избиват гадните зъби,че ми писна и не заради мен,а ми е жал като я гледам как се мъчи милата Confused

Наде,и те прегръщам и дано тази черна серия наистина свърши Hug
Марте,и Мая беше с този вирус и ни изпонатръшка всичките,аз давах ориз,печена ябълка и банан(явно педката на Йоли мисли като нашта).И между другото и сиренце и давах с попарата Peaceза течностите не съм се притеснявала,че тя малката си лочи много вода.Дано ви мине бързо Hugи теб да не те хваща.

Галче,много яки снимки Heart Eyes

# 84
ПИПЕГ, не знам дали ще прочетеш,но ако случайно видиш,моля те кажи от къде купи на Радина тази разкошна роклв,искам да издокарам Мая за рождения ден,а никъде нищо не ми допада(розово,лилаво Sick Sick Sick Sick Sick)искам нещо стИлно. Laughing
Момичета,сетих се още нещо,айде да оставим срещата за след 15,Деси06 си идва от Германия(голяма съм клюкарка Blush)и може и тя да се включи.

# 85
  • Пловдив
искам да издокарам Мая за рождения ден,а никъде нищо не ми допада(розово,лилаво Sick Sick Sick Sick Sick)искам нещо стИлно. Laughing

тъй е и ние се издокарахме с розовУ  Mr. Green

# 86
Ели,аз много го мразя тоя цвят,сигурно не съм права, че лишавам Мая,но като стане голяма и си изкарва пари да си купува каквото иска Mr. Green

# 87
  • Пловдив
Миме,знам че го мразиш.Но производителите на детски дрешки са решили,че момиченцата го обожават  Mr. Green

# 88
  • София
Честито на днешните рожденици! Много здраве и весели игри  им пожелавам. Момичета, честит празник и само да ви радват мъниците!!!
Снимките са прелестни!
Мия, шейната е много готина и високопроходима Simple Smile
Наде Hug.
Адашката, и аз как го мразя това розАво, но пък всички явно мислят, че е задължителен цвят за подарък - Мишката яко е порозовяла напоследък:)
И аз ще рискувам с този майонезен сладкиш....
Много ми се идва на среща и ще направя вс. възможно за пицата. За следващото ниво ще видя Simple Smile Има някакъв мин. шанс да заминем др. уикенд, но иначе съм с вас, когато кажете(само не тази събота Simple Smile )

# 89
Миме,роклички(не в розово) имаше в mariquita (на бул.Черни връх,до р-т Кошарите и на ул.Шишман) и в магазин Lupu на "Нишава"(в края,откъм бул.България).Виж им адресите,мисля че имат сайтове). Ралица получи подаръци от Бенетон в светлосиньо и бяло.Та може и там и да има нещо.

Общи условия

Активация на акаунт