С мартеница ФЕВРУАРЧЕ ще закича,че пролетта усмихната наднича

• 69 466
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря ви момичета за хубавите пожелания! От вашите постове в божиите уши  Laughing Laughing Laughing!
Почерпете се за здравето на моето слънце

Честит Рожден Ден на Емичка! Мери, да ти е здрава малката принцеса, да расте силна и да пълни сърцето ти с гордост!

Мери, надявам се Роси да ти е направила най-хубавата изненада  Hug . Роси, страхотна си!
Честит Рожден Ден на Борис! Да расте здраво и умно детенце!

Алекс, Честит празник! Бъди здрава и най-обичаната съпруга и майка!      
Дез, да знаеш, че точно такава количка съм му купила на Дани за рожденния ден. Надявам се да му хареса, защото последните месеци излиза от вкъщи само бутайки една такава подобна със пластмасови колела.
Кат, Куулката е много, много сладка!
Прощаваме ти  Mr. Green !
Алинка, Ина е наистина като една малка фея с тази рокличка. Ех, как точа зъбки и аз за едно девойче Laughing

Накрая и аз да поискам прошка....
Отивам да почивам, че този пост се опитвам да го пиша между тренирока, видео и обяд  Rolling Eyes. Вие си празнувайте който каквото намери за добре, я Св. Валентин, я Трифон Зарезан та дори и Китайската нова година  Laughing. Няма да ми пречите. Само по някое време довечера може да ми стиснете едно палче, ей така за късмет.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 15:10 от toni5z

# 121

Отивам да почивам, че този пост се опитвам да го пиша между тренирока, видео и обяд  Rolling Eyes. Вие си празнувайте който каквото намери за добре, я Св. Валентин, я Трифон Зарезан та дори и Китайската нова година  Laughing. Няма да ми пречите. Само по някое време довечера може да ми стиснете едно палче, ей така за късмет.

Защо ли ми е толкова позната обстановката, която описа... Rolling Eyes  Mr. Green

Хайде успех довечера, да се пазиш и ..смачкай ги... Mr. Green
простено ти е , сега моля и на мен да  ми простите... Hug

# 122
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ,ЕММА И БОРИС!!!БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МИЛИ ДЕЧИЦА,НОСЕТЕ МНОГО РАДОСТИ НА МАМА И ТАТЕ!

А на всички които са влюбени пожелавам, още много любов и обич  txtloves Two Hearts  loveuuu
Днес много празници,пожелавам на всички весело изкарване

Тониразбира се,  че ги имаш стиснатите палци от нас  newsm51

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 16:26 от zlatina77

# 123
Честит втори рожден ден на  Ина , Рая , Ани , Йоанка и Рая !!! /color] малко със закъснение,но се моля да ме извините EmbarassedС пожелание за безгрижно детство

# 124

Честит рожден ден на Дани и Борис! Нека са здрави, умни, щастливи и игриви!

Почерпете се за здравето на милата ми Емма!
(тортата я правих до сутринта  Mr. Green
 Благодаря ви за хубавите пожелания!  Hug

# 125
Честит рожден ден на Емичка , Дани и Борис !!! Бъдете здравички и много щастливи , мили дечица !!! Весел празник !!!

Честит рожден ден ,Краси !!! Желая ти много щастие с голямото ти семейство !!!

Честит празник на всички влюбени !!!

Честит Трифон Зарезан на всички ,които празнуват днес !!!

Мери , тортата е страхотна  Hug
Тони , стискам ти палци  Flowers Four Leaf Clover
Алинка , Ина е разкошна с тази рокличка  Heart Eyes
Кат , както винаги снимките ти са супер ,ама и моделката си я бива  Hug

И аз искам прошка , ако някога съм обидила някой ,моля да ми прости  Praynig Hug

# 126
Мери страхотна торта бравос Hug

# 127
Честит рожден ден на Емичка , Дани и Борис !!! Бъдете здравички и много щастливи , мили дечица !!! Весел празник !!!

Честит рожден ден ,Краси !!! Желая ти много щастие с голямото ти семейство !!!
Честит празник на всички влюбени !!!
Честит Трифон Зарезан на всички ,които празнуват днес !!!
Мери , тортата е страхотна  Hug
Тони , стискам ти палци  Flowers Four Leaf Clover
Алинка , Ина е разкошна с тази рокличка  Heart Eyes
Кат , както винаги снимките ти са супер ,ама и моделката си я бива  Hug

И аз искам прошка , ако някога съм обидила някой ,моля да ми прости  Praynig Hug
Честит да е празника на всички!!!Извинявам се,че цитирам,но след дълъг, подробен и мноого старателен  пост,БГ-мама реши,че ми е изтекла сесията Crazy
Ще ме прощавате и мен нали? Praynig

# 128
  • София
Поздравления и от мен за прекрасните ни Емма и Дани Grinning Честит да им е рожденият ден Grinning

Тони, пожелавам на Дани много здраве, много да ви радва Grinning

Мери, нека Емма да е жива и здрава, да расте умна и красива и мнооого щастлива Grinning

Алекс99, честит рожден ден! много здраве за теб и семейството ти, много радост и  веселба да е у вас  Grinning

Честит рожден ден и на Борис, всичко най-хубаво и за него Grinning

Много красива Ина и хубава торта Grinning

Мери, тортата е страхотна- поздравления Grinning

Като гледам тези прекрасни торти и се сетих- като съм била малка и сме влизали в сладкарница съм казвала на майка ми: "Мамо, купи ми рожден ден!" Grinning Явно торти сме яли само по рождените дни Grinning

Тони, стиснати палци и от мен- тази вечр ще победите Grinning а за РД-то хич да не ти е съвестно- според мен, когато едно дете расте обичано и щастливо всеки ден за него е рожден ден Grinning

# 129
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНИ И ЕММА, МИЛИЧКИ ДЕЧИЦА, ПОЖЕЛАВАМ ВИ - ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Тони, Мери - Честит празник! Нека са безбройни щастливите моменти с вашите слънчица!
АЛЕКС, ЧЕСТИТ ДА Е И ТВОЯ ДЕН РОЖДЕН - БЪДИ ЗДРАВА, МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
[/color]
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС - ДА РАСТЕ ЗДРАВ, ЩАСТЛИВ И ПОСЛУШЕН!

Мери, прекрасна е рожденичката и страхотна торта Hug

Алинка, прелестна е Ина Hug

Тони, стискаме палци, мила Hug

# 130
  • Sofia
Мери, да ви е жива и здрава сладката Емма!!!   bouquet
Да има безгрижно детство изпълнено с много игри и веселие!!!  Hug

Тони, да ви е жив и здрав Дани!!!   bouquet
Да върви по вашите стъпки и да е вашата гордост, пожелавам му също скоро да стане и един добър и грижовен батко!!!  Grinning

Честит Рожден Ден и на Борис да е здрав и усмихнат!!!   bouquet

Алекс, на теб какво да ти пожелая, като ти имаш цялото богатство на света в дома си!   bouquet
Пожелавам ти да сте здрави и много щастливи!!!

# 131
здравейте!
Първо: Честито на Емма, Дани и Борис! Честито на Краси /алекс99/! Здраве, щастие, късмет и парички да има за цялата дружина!

Мери, грандиозна торта, душо! Ще я покажа и на Миро да те похваля колко си ми сръчна!!! Явно вече от теб ще поръчвам тортите, голям бизнес ще се завърти, както обичам сладко......

Сега за нас: изминалите два-три дни бяха ужасяващо тежки.Петък ми се разказа играта - трябваше да го оперират и в четвъртък анестезиоложката ми каза, че след 00 часа не трябва да давам нито вода, нито храна, нито кърма на Тино. Едвам съм заспала, събудих се към три, с мисълта как ще му откажа да суче или да рие вода, след малко стана и той и като ревна,че е жаден скъса ми се сърцето, естествено, че му дадох малко. Устните му се бяха напукали и на мен ми беше жадно, явно от притеснение. Дори сложих мокри дрехи на парното, за да отвърнат въздуха, но нали се сещате, че не го отвърнаха никак. След малко пак поиска вода, пропищя в 4 и половина и дадох, пак малко - после почнах да го занимавам, облякохме се, едвам изтраяхме до 06.00 часа и се изсреляхме с Миро навън, за да го разсейваме, пътувайки към София. Да обаче, той винаги, ама винаги, суче като е в колата и като ревна това ми ти дете, че иска да муцка, ужас! А ние двамата с него против абсолютно всякакви правила пътуваме на предната дясна седалка, за да го разсейваме. Успяхме някак си и не му дадох да суче. Стигнахме седем и нещо и се почна едно чакане - то лекарите дойдоха след 08.00часа. Ние бяхме предпоследни за операцията, защото първо влизаха най - малките. Започна голямото чакане. Бях на тръни, защото знаех, че след като Тино потича по коридорите ще ожаднее и така и стана - като ревна, че иска да суче, аз се крия, да не ме вижда, Миро го разнася напред назад, пълна скръб. Забравих да кажа, че ни настаниха в стая с три бабички- едната, кашляща ромка, че и дъщеря си беше там за придружител, още едно момиче и едно бебче за операция като нас. В стаята смърдеше познайте на какво - отврат! Към 10.00 часа го взеха, операцията траеше всичко на всичко 15 мин, но ужасът дойде след това - като го изкараха на носилката, излизаше полека - лека от упойката, но лежеше като труп и издаваше някакви гърлени звуци - явно се опитваше да говори нещо. Насълзиха ми се очите, но се зарекох да се успокоя, защото трябваше да успокоявам Тино. МИро беше пребледнял, в последствие прежълтя... Упойката ни държа повече от три часа и половина. Детето ту се събуждаше ревейки, ту се унасяше, аз постоянно му говорех, пеех песнички, за да ми чува гласа. Той не можеше да ме види, защото едното око беше затворено с марля, а през другото минаваше превръзката, която държеше марлята - беше ме страх да разместя превръзката, за да не нараня оперираното око и свсем леко бутах превръзката, но май не беше достатъчно. По късно като изцяло дойде в съзнание му я превързахме по- добре, за да вижда и като прогледна, се поуспокои. Слава Богу, че на следващия ден я махнахме - докторът се беше представил БЛЕСТЯЩО - нямаше дори кръв, само лекичко беше оттекло, златни ръце има Кемилев.
Вероятно пропускам и спестявам най - ужасните неща, извинявам се, че толкова дълъг беше разказа ми!
Детето вече се страхува от тъмното и не иска да заспива на огасена лампа - ние винаги палим една нощна, но сега тя не му стига иска и основната!

# 132
  • ВАРНА
Алекс, Честит Рожден Ден!
Вал го е казала много хубаво: "имаш цялото богатство в дома си"
 Пожелавам ти много здраве, топлина и красиви мигове!

Готи, неприятни моменти. Сигурно ви е било адски трудно. Най-хубавото е, че всичко вече е зад гърба ви.  Hug
Мери, тортата ти е чудесна   bouquet.
Тони, имаш  fingerscrossed и от мен Flowers Four Leaf Clover.

# 133
  • sofia
Chestit praznik na dneshnite ni sladki fevruarcheta - Emmi i Dani! Meri i Toni, neka da badat zdravi4ki, mnogo zasmeni i poslushni.
Chestit praznik i na Boris!
Tolkova rojdenni dni minaha i ne sam uspqla da 4estitq  na maiki i de4ica na koito sam iskala - shte se opitam sega - na Eva na Izabelita, Vqra i Velizara na Bubeto, Iliqncho na Zlatomoirka, Hrisi na Kamchi, Kiara na Izidka, Marti na Irka, Gabi na Mirka, Aleksandra na Dragoncheto, Diq na Dar, Krisko na Mirkam, kade bez princess Eva na Val, Viki na macipici, Magi na Evelinka, Aleks na Rosi, Ivcho na Adi, Svilen na Jasi, Raq n aGala, , Ina na Alinka, Ioana na Koko, tartaletka Ani na Kas, Svetlio na Kam4o...
Tedi, milo dete... lipsvash ni...
Estelita i vie ste imali praznik, chestito beb4e, mnogo ste hubavi na snimkata v podpisa ti!
NA vsi4ki de4ica izbroeni i ne - ot vse sarce jelaq mnoooogo zdrave i bezbroi slan4evi usmivki!!!
Mnogo hubavi rojdennici vidqh - vsi4ki tolkova mnogo sa porasnali!

Ne mi ostava vreme za pisane, rabota, decata, umora, ai nqmam net kato horata - to i sega edin post shte postnaq - napravo me e sram:ooooh:, no vse pak e po-dobre ot kolkoto nishto...... No vi 4eta redovno i sam v 4as s hubavite i ne 4ak do tam hubavi neshta ot ejednevieti vi. Macipici, dano nai-skoro vreme zapo4nat da se narejdat ne6tat pri vas!
Kam4i, dobre doshla v otbora! Wink
Krasi, chestit RD i nateb! Jelaq ti mnogo zdrave i ljubov!

Goti, da cunkash blondi ot nas i barzo barzo da zabravite slu4kata! Hug
Eli, haide i ti ozdravqvai ve4e - kakvo e tova 4udo pri teb! Pozdravi  i cunki na Steljutka...

Nie tozi week-end bqhme na spa v Hisarq s Galq, malkiq go gleda tuk baba mu. Dobre si izkarahme.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 21:13 от emi_bademi

# 134
Алекс,Честит Рожден ден.Всичко най,най ти пожелавам.

Честит Св Валентин на всички влюбени.

Честит Трифон Зарезан.

Готи,да нацелуваш Тино от нас.Хубавото е,че всичко вече свърши. Hug Hug Hug
Еми,радвам се,че се разписа...
Мери,страхотна е тортата.

Общи условия

Активация на акаунт