С обръч, шиш и кука: има прежди - няма скука!

• 89 526
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна

Дима, много хубава шапка. Аз съм влюбена в "Лилия", а щом казваш, че е най-кофти от трите, представям си колко прекрасни са те.

Simple SmileИ аз това си помисих...........Много ми харесва Лилия,а щом е най-кофти от 3-те...............смятай първата колко е яка,а и цветовете са доволни..............

Дани,туниката ти е чудесна!!!!!!!!!!!!Много е сполучива и ти стои доста добре!Колко грама ти отидиха и каква е праждата???

# 676
Благодаря!Преждата е ПОЛИ,50/50 вълна/акрил, 100гр-300м.Отиде ми малко повече от 200гр.Плетох на 4ти номер обръч.

# 677
здравейте момичета  Heart Eyes
благодаря ви за пожеланията; малкия човек се казва Стефан много ни радва  Hug

прекрасни неща се сътворили   bouquet

# 678
Благодаря!Преждата е ПОЛИ,50/50 вълна/акрил, 100гр-300м.Отиде ми малко повече от 200гр.Плетох на 4ти номер обръч.

дани, много е хубава туниката, а начинът за прикрепване на деколте е много сполучлив по принцип, така че си го запомни Simple Smile бих си изплела такава...ама не ми трябва....

# 679
  • София
SISI_VAS, можеш ли да дадеш схема на това: http://media.snimka.bg/5651/017557888.jpg?

# 680
  • Севлиево
Нямам думи момичета  newsm20
Много пишете, но и много плетете бе и все красиви неща  Hug Hug Hug
Додо по "научно"  Mr. Green се казва верижна машина  Peace
Раче, честито бебче - вчера забравих да те поздравя  Hug Hug Hug

# 681
АЗ съм плела по картинките, нямам схема, но от осинките някой е направил.
http://radikal.ru/F/i038.radikal.ru/0909/21/38ae37863166.jpg.html
Много зависи от дебелината на преждата и  имайте в предвид, че плетеницата свива много.
Започнах с 60бр. и след като изплетах плетеницата се получи нещо като за малко дете.
Хайде разплитай и на ново отначало.После направих цепки над плетницата - да ама маннекенката
на модела горе няма никой, а моите цепки се отвориха с по 2 см. Хайде разплитай-без цепки и така до края. Плета нещо не ми харесва и дърпам конеца. Като принципно изпълнение това е схемата на плетеницата, но аз съм я увеличила. Останалото се наглася.
Вече си търся нов модел. Погледнете тук какви неща има
http://club.osinka.ru/topic-63487?&start=1875

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 08:56 от SISI_VAS

# 682
на някой пише ли му на лични потребителката pleu?

# 683
  • в баира
Амели, много ти хубава полата! Този мотив и аз съм го копнала за бъдещ летен проект.
Сиси, поздравления за пуловера! Невероятен е!
Дани, страхотна туника, а и много добре ти стои!Отгоре ли я плете?
Сбъдваща мечти, ще се киприте с тия шалчета - много са ефектни!

# 684
  • густо майна Филибето
SISI_VAS, благодаря за линка. Ама на тези красиви азиатчета каквото и да им облекат, все ще е добре Grinning Много неща си харесах, но са по-скоро за дъщерята Simple Smile Следиш ли форума на осинките, или на каквото попаднеш? Аз доста съм ровила там, направо е необятно!

# 685
Следя осинките и вече доста добре се ориентирам, справям се с руския, но основно си избирам
модели. Повечето от нещата, които съм плела те ги имат като теми, но аз това го разбрах доста по- късно. Харесвам трудни за изпълнение неща колкото по-трудно, толкова по- добре.

# 686
Днес още от сутринта се нагледах на толкова красиви неща, думи нямам!
Големи похвали за всички!
Амели много се радвам, че съм помогнала, влюбих се в преждата ти.От къде я взе( нещо ми се върти, че е от турския сайт)?
Ако е от там, не си ли я срещала в български , че от Турция не съм поръчвала?

# 687
  • гр.Плевен
Момичета, имам нужда от помощ. Ако може някой да ми припомни как се плетеше на 1 кука рачешка (не съм сигурна, че така се казваше) плетка. Не мога да я покажа, но ще се опитам да обясня какво представлява, дано някой се сети. Обикновено се ползва за завършване на плетивото и някак си плетката се връщаше назад - ако си плел в едната посока, тази плетка тръгва обратно и се получават отгоре като наклонени черти. Не го обясних много добре...  Cry

# 688
  • Бургас
пробвай в библиотеката за рачешката стъпка: http://www.yoshta.com/2007/09/blog-post_14.html

# 689
  • Варна

Ооооооооо,и аз от азиатските моделчета си избирам "жертвите",макат,че ги преправям понякога........Сега ще поприбера конците на сегашната измислица и ще почвам отново азиатски модел.Последната жилетка,която показах и тя е от азиатските модели в осинката.

Общи условия

Активация на акаунт