Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 063
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
А между другото... какъв е резултатът ти за 10-те дни?

какво имаш предвид под реzултат? newsm78

Под "резултат" в този подфорум се визират свалени килограми  Hug

asyalein , браво на теб, че успя до края   bouquet

# 586
  • София
резултат... не, Мижжжжка... не само това питам, защото често целта е и друга. Доколкото си спомням, при нея беше така.
Но и това не е без значение!
Да, интересно е хора, при които няма много килограми за сваляне, какво се случва с тях за 10 дни. Просто да сподели опит, така всички ще прочетем и ще знаем  Sunglasses

# 587
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
ами незнам какви резултати да споделя: по време на режима спрях и цигарите и кафето, и сега кожата ми има доста свеж вид. дали е от житото или непушенето - незнам.
иначе кожата ми стана суха, тъй като не ям сега мазнини... Confused

довечера ще се претегля, но не съм свалила килограми.
започнах 2 пъти в седмицата да правя пилатес и сега бедрата и корема ми се стегнаха. Mr. Green

първите 5 дни от режима бяха тежки, но после тялото свикна и не усещах дискомфорт.
в началото усещах, че съм станала блага и мила, нервността ми беше изчезнала. Heart Eyes
други промени не забелязвам....

по принцип започнах режима заради силни менструални болки. предният месец бях зле и ме тъпкаха с болкоуспокояващи и исках да си изчистя тялото... Peace

# 588
  • София
asyalein  Hug това е чудесно! Важното е, че се чувстваш добре! Дано и проблемът, който си имала - постепенно да отшуми!
Преди няколко дни си дадох сметка за нещо, но не знам доколко мога да отчета обективни резултати.
Но ще го споделя:
От няколко години имам епикондилит - /т.н. тенис-лакет/ Не че играя тенис!  Joy Но някакви връзки в лакета са възпалени, казаха от работа с компютър, от обездвижване на ръката за дълго време. Години наред лакетът ми е подут и не е спирал да ме боли по цели нощи... Спя, но както спя, усещам болката. При всяко завъртане се събуждам и усещам по-силна болка....
Преди няколко дни си дадох сметка, че напоследък не усещам болка!!! Продължава да е подут, не знам дали точно както преди, но не ме боли!
Трябва да мине още време, за да се убедя, че не е внушение, а реално подобрение!
Все пак... поне още 2 режима ще направя... Поне!
Какво пък... може да спадне и отокът!  Sunglasses

# 589
  Искрено ти пожелавам оздравяване.Може и да е от някакво''натрупване'',което с режима да ''разкараш''.
Шопската салата може спокойно да се яде,но без сиренето до петия ден.Но тогава просто няма да е ''шопска''.
 Поздравления и от мен за тези ,които се опитаха ,а и някои направиха режима през март.
Успех на всички ,които скоро ще започнат априлския!

# 590
  Искрено ти пожелавам оздравяване.Може и да е от някакво''натрупване'',което с режима да ''разкараш''.

благодаря  Hug

да споделя:

за вечеря ми беше останало половиното жито, 1 ябълка и 3 ореха.
реших, че не ми се яде повече същото като всяка предна вечер и сложих малко вода в житото, лимонов сок и 1 с.л. задушени наситнени зеленчуци и 1 с.л. кълнове - стана като супа.
не успях да изям порцията - явно ми се е свил стомаха  Rolling Eyes, 1/3 остана.

още не съм се притеглила... Blush

# 591
  • София
asyalein Hug браво за успешния финал!   bouquet
Днес и утре внимавай много и включвай храните бавно и разумно. Казвам го защото няколко пъти преди много години гладувах по 10 и повече дни /веднъж 18/ и се захранвах тотално за 1 ден  ooooh! Сега си давам сметка колко опасно е било! За първи път тази година въведох система и контрол в захранването и много се гордея, че се захранвам правилно!
Солей bouquet твоята заслуга е огромна!
Тогава нямаше форум преди 20 години, нямах подкрепа, не се отчитах пред никого... Сега стимулът и подкрепата се усещат!
 Hug

# 592
asyalein, аз направих житния режим точно преди МЦ и с радост установих, че болки и нервно напрежение изобщо нямаше. Дори не се чувствах подута и тромава. Мисля, че е ефект от режима и дано и на теб да ти се отрази така.
Аз правих режима през март, два дни след групичката тук. Свалих около 5 кг, после качих 1.5 кг. Чувствах се чудесно, но спрях спорта и почивах повече. Имам желание да повторя след празниците.

# 593
Snow4eva , благодаря  Hug

закусих по малко краставица и сурова чушка с дип от орехи, вода, малко сол, малко зехтин и малко пресен лук (всичко счукано).
хапнах и 5 залъка хляб със закваска Simple Smile

за обяд ще ям сигурно супа с кълнове...
и да искам не мога да ям много, защото стомахът ми не поема много  Simple Smile

сега се притеглих: свалила съм 1 кг, телесната мазнина ми е спаднала  Rolling Eyes, явно и затова ми е студено.

online , благодаря, че сподели.
аз също правя режима преди МЦ, но все още нямам база за сравнения преди и след.
аз не се подувам, просто болките са много силни и получавам чак мускулен ступор Rolling Eyes

# 594
  • София
asyalein  Hug браво! Заинтригува ме със супата. Само не разбрах кълновете отделно ли са или си правила супата с тях  newsm78 Нали знаеш, че се интересувам от кълнове  Laughing
online  Hug хайде заедно на следващия тур! Аз започвам от 5 април!
Хубав ден на всички и честито на празнуващите днес цветя!   bouquet Hug

# 595
Само не разбрах кълновете отделно ли са или си правила супата с тях  newsm78 Нали знаеш, че се интересувам от кълнове  Laughing

правя супа от картоф, вода и морков.
като стане - слагам кълновете  Peace
кълновете винаги ги ям сурови  Mr. Green

успях на теб от 5ти Simple Smile

# 596
Здравейте!Много бих искала да се присъединя.Искам да ви попитам кога е следващата дата за режима.
Целта ми е пречистване и отслабване.

# 597
  • София
Engel^^  Hug добре дошла!
Най-подходящо ще е да започнеш или на 31-ви март, или на 5 април. Аз лично избирам за себе си 5-ти /след празниците/
asyalein  Hug благодаря ти!
Хубава вечер на всички!  Hug

# 598
Snow4eva,благодаря за информацията. Hug
Смятам и аз да започна от 5-ти.Купих си вече жито за покълване,но искам да ви попитам можели орехите да не са с черупките,
защото немога да открия цели.Не вярвам да е проблем,но държа всичко да е както трябва.

# 599
можели орехите да не са с черупките,
защото немога да открия цели.Не вярвам да е проблем,но държа всичко да е както трябва.

не съм специалист по този режим, но аз за себе си открих нещо важно: всяка вечер, чупейки поредните 3 ореха за вечеря и, чупейки ноктите си да ги обеля, се замислях как едно време хората са си вадили прехраната... с колко, труд и мъка.
тогава, когато е нямало магазини, парите са били железни и рядко са се ползвали...
за мен това си беше част от режима - да се замислям за подобни неща.

защото този режим не е за отслабване. той е за прочистване и засилване на духа и тялото  Peace

сега с всички сетива се наслажвам на вкуса на пресните зеленчуци, на подправките, на коричката на хляба  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт