Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 068
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден!

Минавам само да ви поздравя и благодаря за подкрепата.
Реално вчерашния ден беше проба от моя страна.

Нямах търпение да проверя какво е да си на 100гр.жито,3 ябълки ,9 ореха и вода.

Е,издържа се-даже беше много приятно.Допуснах грешки,
за които съм благодарна,защото така ще съм по-подготвена за следващия път.

Моето лутане по отношение на следваща дата продължава.

Вчера не успях да спра кафето,но пък поне го ограничих до 2 чаши,
че аз инъче с литри си го пия.

Нямах сериозни оплаквания.
Забелязах,че настроението рязко ми се промени,
от радостно и окрилено чувство до...безсилие Rolling Eyes
Главоболие не съм имала,то може би се появява по-късно.
По принцип пия доста вода,едно добро наследство от Дюкан.

Когато тази сутрин станах,просто съжалих,че нямам накиснато житце,
за да продължа.Чувствах се лека,вътрешното усещане беше приятно...

Това е от мен.

Още веднъж благодаря за подкрепата и отзивчивостта ви
да помагате .

Надявам се скоро да пожитуваме заедно както му е реда Grinning
На всички,които почват или продължават,желая успех

# 571
  • у дома
А аз много искам да запитам ветеранките от февруарския режим, тези които сте правили режима и миналата година.
Успяхте ли да задържите свалените килограми цяла година?  newsm78 Без други диети.

# 572
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
влизам за малко, днес съм с ужасна мигрена  Confused
надявам се, да се отърва от нея, защото едвам си изядах житото за вечеря, даже ми остана половин ябълка  Rolling Eyes
мигрената ми не е от режима  Peace, сега пих гинко...

Солей, прав си за обкръжението, но нали знаеш - дразнители има навсякъде Whistling

дундарина , първият ден е лесен, защото тялото все още има запаси от предния ден  Mr. Green
успех по-нататък Hug

П.П. забравих да споделя, че чувството за безсилие го няма вече.
през 2 дена правя йога или пилатес  Peace

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 22:28 от asyalein

# 573
от днес и аз съм на режима, като целта ми е да сваля килограми и да се пречистя. Не знам дали ще издържа 5 или 10 дни, ще видим как се чувствам.
Иначе съм си сварила жито снощи, взех си парено,  имам и един пакет жито за покълване ще пробвам и двете. Пожелавам си успех и ще докладвам утре!

# 574
Добро утро момичета(i momcheta Laughing),аз се отказвам да пиша в темата,понеже няма да стане моята работа Tired.Вчера бях много зле,дори зрението ми се наруши,а главоболието не спираше още от миналият ден.Дните ми са толкова натоварени покрай децата,че нямам възможността ако ми е лошо да легна...следобеда излизахме на площадката и на 2 пъти усетих как ми прималява,и как зрението ми почти изчезваше newsm78.Много странно положение,и незнам защо така се получава.Ставах като неадекватна...от кръвното ли..от какво незнам...нито пък съм спортувала тези дни,дори идеята за спорт ми се виждаше като ..... ooooh!
Не искам да спамя темата с моите излияния вече.Успех на момичетата които имат възможността да правят режима. Hug

# 575
  • София
Добро утро!  Hug
megan Hug важното е да се чувстваш добре, а не да се насилваш. След време, когато ежедневието ти е по-спокойно, ще пробваш пак. Явно сега е било трудно и не е било подходящо, самият организъм си е казал Hug
Babygirl81  Hug добре дошла! Явно вече си почнала... следващата подходяща дата е 31-ви март, или 5 април. Аз ще започна тогава - след Великден. Не знам дали сега няма да ти е по-трудно да го изкараш, така съм чувала, но ти желая успех!  Hug
asyalein  Hug дано мигрената те пусне бързо!
дундарина  Hug хайде заедно след Великден!
Днес реших плахо да се кача на кантара - след като изкарах 10 дни захранване и си ям нормално, кантарът показа +1,5 кг /от меренето в края на 10-тия ден на жито/ което е супер добре/ !!!  Sunglasses Laughing
Пожелавам успех и много хубав ден на всички!  Hug

# 576
Здравейте, от дне съм на режима и вече хапнах 2 лъжици накисната пшеница. Случайно погледнах опаковката и с учудване установих, че датата на производство е 2006 година. Защо ми се струва, че прекалено дълго се е заседяла тази пшеница за покълване, указания срок на годност така и не успях да прочета. На вкус е същата но е по- твърда и с по- тъмен цвят.  Thinking
Ще си взема нова естествено, просто споделих сутрешните си неволи. Успех момичета.  Hug

# 577
Добро утро момичета(i momcheta Laughing),аз се отказвам да пиша в темата,понеже няма да стане моята работа Tired.Вчера бях много зле,дори зрението ми се наруши,а главоболието не спираше още от миналият ден.

надявам се днес да си по-добре  Hug
аз също имах проблем със зрението - само на едното око ми се появяваше нещо като сляпо петно, но не го свързах с режима...
режих, че е от лошо оросяване на мозъка. появяваше ми се надвечер. работя по цял ден на компютър и очите ми се уморяват доста.

почти в края на режима мога да споделя:

1. важно е да се раздели храната на няколко малки порции, аз я разделих на 5
2. да се яде в едни и същи часове, за да не се стресира тялото
3. при чувство на глад веднага да се лапне орех или да се пие чай - тялото не трябва да преминава в save mode Mr. Green
4. йога и медитация помагат за баланс в тялото  Peace

аз след 5я ден не изпитвах вече умора или маломощие. сега кипя от енергия, а ми остава даже храна (е аз по принцип ям малко  Simple Smile )

сега пак за захранването  Mr. Green
в петък като ям на обед ангелска супа, отпада ли житото?
т.е. на 10я ден ям ли пак жито и ябълки? или замествам само едното ядене  newsm78

# 578
    Порцията от жито,орехи,ябълки се доизяжда до края на десетия ден.Супата е ''допълнително хранене''.
   Няма проблем ,ако и при захранването ядете по малко от ''режимното меню''.Важното е към него да добавите и друга храна.Отначало салати,плодове,супи....

# 579
  • София
Добро утро!  Hug
asyalein  Hug ти си вече на финалната права!  Laughing Моят опит от двата режима е, че на 10-тия ден /който се пада петък/, поради факта, че съм на работа си носих жито за обяд, а супата беше вечерята ми. И толкова й се радвах, че минавах само с нея. Но какво пречи 2 часа след нея да се изяде 1 ябълка например... /ако си гладна/.
Аз да кажа, че не ми се яде месо! Май ще си направя Великденския пост, е... не е строг, но все пак! Sunglasses Обаче мляко, сирене - хапвам!
Persa  Hug оглеждай храните, да не налетиш и на буболечки! Още повече, че не минава през термична обработка.
Хубав ден на всички!  Hug

# 580
Започвам - да видим колко ще издържа  Rolling Eyes
Знам , че луната е увеличаваща ама  Tired

# 581
Аз правих февруарското прочисване с жито и въпреки че не търсех отслабване свалих 4 кг
и ги задържам с лунната диета   днес даже за закуска си хапнах сварено жито

# 582
привет  Simple Smile

утре е последен ден.
вече ми писна да беля ябълки, да троша орехи и да дъвча жито  Mr. Green
искам да ям вече солено!!! салата ми се е дояла. Sunglasses

мога ли утре да хапна салата? супа не ми се яде  newsm78, а и магданоз нямам...

днес даже не ми се ядеше вече и половината жито остана за утре  Rolling Eyes

DZ, успех, не се предавай.
аз също започнах при нарастваща луна, но издържах  Peace

Snow4eva, успех с поста  Hug
и аз се чудя, дали да не започна млечните и яйцата след Великден...
така ще имам 20 дни прочистване, но от опит знам, че после ще ме боли стомаха от сиренето.
смятам да започна внимателно с тофу ...

# 583
  • София
DZ  Hug добре дошла и успех!
Di_Djina49  Hug браво, че си ги задържала! Този път до момента и при мен е добре положението!
asyalein  Hug днес последен ден! Мисля си все пак, че трябва да е супа за първия ден, а пък салатите-поне от втория нататък. Даже Солей беше споменал нещо и за по-натътшни дни - четвърти и пети - тогава да се включва шопска салата. Затова си мисля, че първия ден трябва да е само супа. А между другото... какъв е резултатът ти за 10-те дни?
Аз наистина смятам да си карам така, без месо до Великден и няма да е никакъв проблем още 10-тина дни!
В момента експериментирам с нови храни, които никога не съм яла - амарант, киноа, кълове... и въобще не се сещам за месо!
Хубав ден на всички!  Hug

# 584
А между другото... какъв е резултатът ти за 10-те дни?

ок, супата остава ...
какво имаш предвид под реzултат? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт