Житният режим на Учителя Петър Дънов

• 48 089
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Добро утро, Житенки!  Hug
Кои започваме днес?  Wink
Може и да не сме много, заради празниците, но пожелавам  много успех, да мине леко и приятно, без странични неразположения!  bouquet

А пък сега те моля за точните съставки на табулето - магданоз, доматки и ... кълнове ли има някакви или булгур и т.н.? Сигурно може и със спанак да се направи?
Деси, ще ти изпратя рецептата на лични, за да не спамим темата.  Hug
Колкото до захранването - важно е 10-тият ден от режима, който съвпада с първия за захранването да е супа. Оттам нататък - постепенно вкарване на храните, първоначално повече плодове и зеленчуци, след петият-млечни и месо, чак към края. А аз месото го пропуснах през месец март!
Хубав и успешен първи житен ден!  Hug

# 631
  • Варна.....
Добро утро и от мен.
Сноучи, аз ще се включа, но от утре.
Днес сме на гости и на обяд и на вечеря. А предното ми режимстване отмених всички мероприятия и не върви и сега да го правя.
Както и да е.
Сигурно съм пропуснала из темата, но нали сряда беше най- подходящо за започване. Днес е понеделник!!  newsm78  Или защото пропуснахме 31-ви?? newsm78

Успех и много положителен първи житен ден на започващите днес!!!

# 632
Добър ден!Днес ми е 6-ти ден и съм супер.Много се радвам,че вече няма да съм сама Grinning

# 633
Поздрави за Великден на всички!
http://www.youtube.com/watch?v=LLnT7dXO3lc
И аз понякога имам семейни задължения.Затова не бях няколко дни в нета.
Радвам се ,че сте систематизирали част от мненията ми.
Ако имате някакви въпроси ,можете да ги задавате тук,на лични или в скайпа ми/при нужда мога да ви го дам/
 Не е нужно да чакате житото да покълне.Просто е необходимо да стане по-меко и да можете спокойно да го ядете.Покълнатото е полезно ,но да ''хванеш''енергията в началото на покълването е още по-добре.

# 634
  Освен сряда ,подходящ за Житния режим е и понеделник.Това е денят на Луната.А тя е свързана с чистене,лекуване...
 Който желае ,може да си почива  от хапване или всеки понеделник,или четвъртък вечер и петък сутрин.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 16:41 от solej

# 635
  Начало на Житните режими-3 май/за май/, 2 юни/за юни/,30 юни/за юли/,25 август /за септември/,29 септември /за октомври/,27 октомври /за ноември/ и 24 ноември/за декември/.
  Някои месеци не съвпадат ,но са важни фазите на Луната и зодиите.
  Тези дати са за режимите за отслабване и чистене.Естествено ,където ви е удобно ,можете да започнете и в понеделник.Важното е да правите режима след пълнолуние и през последната четвърт/когато Луната намалява/.В другите фази отслабването е по-трудно ,а качването на килограми-по-лесно.

# 636
  • София
Благодаря, solej   bouquet
Слагам си го в подписа, за да не забравя и да не питам пак!  Grinning
Чувствам се добре днес, всичко е ок. Вече съм си заредила житото за утре.

Който желае ,може да си почива  от хапване или всеки понеделник,или четвъртък вечер и петък сутрин.
А как да разбирам почивката от хапване - говориш за времето, когато се храним нормално ли? Не ми е съвсем ясно... Като че ли за пръв път го чувам това... Тогава, в тези дни какво се прави?

# 637
  За четвъртък вечерта и за петък сутринта е препоръка от Учителя Петър Дънов /за разтоварване/.За понеделник/целия ден/-има повече последователи.Това е денят за чистене-както за дома,така и за тялото.А и през празничните дни прекаляваме с храненето.ПРЕЗ ТЕЗИ ПЕРИОДИ НЕ СЕ ЯДЕ.

# 638
  Начало на Житните режими-3 май/за май/, 2 юни/за юни/,30 юни/за юли/,25 август /за септември/,29 септември /за октомври/,27 октомври /за ноември/ и 24 ноември/за декември/.
  Някои месеци не съвпадат ,но са важни фазите на Луната и зодиите.
  Тези дати са за режимите за отслабване и чистене.Естествено ,където ви е удобно ,можете да започнете и в понеделник.Важното е да правите режима след пълнолуние и през последната четвърт/когато Луната намалява/.В другите фази отслабването е по-трудно ,а качването на килограми-по-лесно.

преди таза дата не е ли 29-ти април за май? щото доколкото си спомням се пада пълнолуние на 28-ми и съответно луната започва да намалява на следващия ден.. може и аз да не съм разбрала добре де, още ми е объркано  Hug

# 639
29 април е четвъртък.Може да се започнете най-рано в понеделник / 1 май /.

# 640
може би аз нещо пропускам, но явно не съм разбрала защо режима трябва да се започне в сряда (или понеделник в случая)? доколкото видях на сайта на братството, различните дни за започване просто 'активират' различни сфери от нас - дали ще е мотивация, любов или пречистване, като същото важи и за деня на приключване на режима. ако може малко разяснения ще съм благодарна!   bouquet 

# 641
Ако търсите отслабване или изчистване от токсини/като повечето хора тук/,започвате на тези дати.
Ако не-можете дори да започнете ,когато Луната се ''пълни''.
Текстовете в http://www.bratstvoto.net ги знам добре,защото се наложи да ги подготвя/редактирам/ за сайта.Познавам и автора им.Но това е друга тема.За по-духовния смисъл на режима можем да си пишем на лични или в скайпа .
  Но,ако се задълбочим в изискванията,то дори условията през различните месеци и  зодии са различни.
Дори всеки може да си усети кога е най-благоприятния месец за него.
Няма как да отчетем всички индивидуални фактори.Затова спазваме общите правила.
И затова захранването се започва в петък/ден на Венера,която има връзка с женското начало и Любовта/.Този ден е по-благ/другите са сряда и неделя/.За разлика от съботата. 

# 642
да, аз не претендирам че знам кой знае какво хаха  Laughing  ще ги имам предвид датите, мерси  Peace

# 643
  • София
Здравейте!  Hug
2 ден, чувствам се супер, няма оплаквания!  Sunglasses
Вчера успях само 1 ябълка да изям.
Лек и успешен ден!  Hug

# 644
  • София
solej - Може ли да започна утре режима ( в сряда ), защото не успях да почна в понеделник? 

Общи условия

Активация на акаунт