Хумана 1-някой да дава в момента?

• 24 923
  • 80
  •   1
Отговори
# 15
Привет,мамчета!Хумана 1 е страхотно и засища,на добра цена е и е изпробвано с годините АМ,но много се запичаме с него-от както сме на Хумана 1 минаха коликите,детето е сито по-дълго време,но се изхождаме само с термометъра и аз започнах да се притеснявам,а запекът става сеиозен,затова днес се върнахме на Амтамил 1 и веднага започна да се изхожда нормално.....но иначе в Аптамила има много мехурчета и следва дълго оригане и многократно....вече съм в дилема на кое да продължа???

# 16
Привет,мамчета!Хумана 1 е страхотно и засища,на добра цена е и е изпробвано с годините АМ,но много се запичаме с него-от както сме на Хумана 1 минаха коликите,детето е сито по-дълго време,но се изхождаме само с термометъра и аз започнах да се притеснявам,а запекът става сеиозен,затова днес се върнахме на Амтамил 1 и веднага започна да се изхожда нормално.....но иначе в Аптамила има много мехурчета и следва дълго оригане и многократно....вече съм в дилема на кое да продължа???
И ние имаме подобен проблем- сменихме много млека и още не съм доволна от млякото, което ползва в момента заради мехурчетата, но пък го предпочитам пред запичащите, защото изхождането е много важно. Ако нямаш проблеми относно цената на млякото за мен най-добро е Лактана Био- няма мехурчета и проблеми с изхождането, но е най-скъпото -600гр за 23лв. Чувала съм че Нутрилон е също без мехурчета и по-мазно- т е спомага изхождането. Но много мами пишат, че не е хубаво често да се сменя млякото, беба е на 6м и аз започнах да ги сменям докато налучкам подходящото.

# 17
  • Ænima/Albuquerque
Само суперлативи мога да кажа за Хумана!
Моето дете беше на Хумана 1,после на Хумана 2...пихме и Хумана 3 (много трудно се намира),минали сме през всички каши,чайчета и йогуртчета,всичките си ги обичаше и ядеше с удоволствие,никога не съм имала проблем със запичане,разхлаване или някакъв друг вид разстройство в коремчето.

Нямат грешка!

# 18
При мен се получи същото,от аптамил минах на хумана в началото малкия не я хареса.Вече я ядем и аз забелязвам че го засища повече наистина

# 19
  • Стара Загора
А сега са пуснали и Хумана Киндер  Peace

# 20
Който има проблем с изхождането на бебето да пробва капки биогая много е ефикасна при колики запек,вдига имуитета аз сум много доволна сега ще видим как ще му се отрази хуманата сменихме млякото от аптамил на хумана !някой да каже още нещто за двете млека

# 21
За мен това е най-хубавото мляко. Откакто го открих, не го заменям за никое друго (преди това бяхме на Хип комбиотик, пробвах и Милумил, но бебето не го хареса). Откакто давам Хумана, бебока е много по-спокоен, не реве като преди постоянно. Изобщо това е идеалното мляко за моето бебе. Не го заменям за никое по-рекламирано. Мисля че трудно се намира Хуманата и почти не се препоръчва от педиатри, защото им е слаба рекламната част на фирмата - вносител. Т.е., не обикалят нон-стоп педиатрите да им обещават подаръци, ако препоръчат млякото на  n на брой деца (примерно), както е с много рекламирани млека в момента. Явно и разпространителите на млякото не си дават много труда, вероятно разчитат на стари лаври. Това е общо взето минуса, за което главен виновник е фирмата - вносител според мен. Пръста не си мърдат да направят някоя рекламна акцийка, да минат през педиатрите, да направят някоя игрица с награди. Но това си е за тяхна сметка като не искат да им се вдигнат оборотите. Мен ме устройва това положение, защото освен всички други положителни качества, заради слабата рекламна стратегия (и от там слабото търсене) цената на Хуманата е много ниска, май е най-ниска от всички останали млека.  Laughing А като качество за мен по-добро мляко просто няма.

# 22
Нарочно продължавам в нов пост за прословутия проблем със запека. Аз също си мислех, че бебето се запича от Хумана и давах няколко пъти Дуфалак, после Биогая. Обаче чаках 2 дена и като не се изходеше, давах нещо за изхождане. Последните 2 седмици реших да не давам нищо 3 дена и чак, ако след 3-тия ден не се е изходил, да му давам. Оказа се, че точно на 3-тия ден вечер се изаква и то едно обилно количество, при това меко, а не твърдо. Т.е., не е запек според мен. Може би млякото се абсорбира по-пълно от организма (както казват за кърмата) и затова се ака по-рядко като дни, но като консистенция не е твърдо. Според мен това не е запек.

# 23
Ние сме с Нан и се зачудих дали да не му взема Хумана  smile3506 .Доста положителни неща пишете

# 24
  • Варна
Момичета, моля някой да ми прати линк с опаковката на Хумана 1. Че в нета виждам някакви различни. А на лечебната какво пише?
 Благодаря!

# 25
# 26
http://humana.bg/product/%D1%85%D1%83%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B0-1/
http://humana.bg/products/
http://humana.bg/products/%D0%BB%D0%B5%D1%87%D0%B5%D0%B1%D0%BD%D … 0%B5%D0%BD%D0%B5/
ТОва са новите опаковки на ХУмана.
Първата връзка е на ХУмана 1. 2 и 3 изглеждат по подобен начин. Да спомена, че Хумана 1 не съм срещала 500 гр, а само 300, но може и да има някъде.  newsm78
Вторият линк е списък с продукти, а третия лечебна хумана против разстройство. Сега погледнах, че вече има и хипоалергенни млека на  Хумана
http://humana.bg/products/%D1%85%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%B0%D0%BB%D … 0%B5%D0%BA%D0%B0/, вероятно съвсем от скоро. Дано започнат да зареждат повече магазини. Лошото е, че много трудно се намира Хумана.

Шоколадче ме е изпреварила.  Laughing Само да спомена, че новата Хумана е с пребиотик, имам предвид не само лечебната, а и обикновената.  Peace

# 27
  • Варна
Голяямо благодарско  Hug Ще взема да я пробвам тази Хумана. Ей сега и майка ми каза, че още от едно време била №1  Peace А банановата и каша съм я хапвала като за световно  Laughing

# 28
  • Варна
Момичета, аз пратих мъжа ми да вземе Хумана, даже вече нахраних детето. Всичко си излапа  Grinning Хареса и. Направи ми впечатление, че схемата за приготвяяне е различна от другите, яв смисъл препоръчителната доза. Аз точно така си и давах и от другите АМ, което при тях излизаше, че я храня по-малко. Дано нямаме проблеми. Но защо е толкова евтино това мляко  newsm78 Има ли и други толкова евтини?

# 29
Според мен е евтино, защото на разпространителите им е слаба рекламата. Но тихо да не чуят и да не се поучат от грешките си, че ще вземе да му се вдигне цената!  Laughing
Уви! Цената не винаги е показател за качество, както и в този случай.
И моя син много го харесва това мляко. Simple Smile Приготвя се с по-гореща вода, а за количеството не знам какво да кажа - моят син е много ящен и яде повече от написаното, но другите млека просто не можеха по никакъв начин да го заситят.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт