Перник-21

• 53 842
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Перник
Аз съм си тук,т.е. на работа, ама нямам нищо интересно за споделяне  Rolling Eyes

# 556
Здравейте,момичета отдавна не съм писала чакаме момиченце Simple Smile HugМалкия лудува аз гледам и да почивам заради бебка Simple Smile

# 557
ето ме и мен . Нищо ново и интересно , но най - важното е , че сме додре. Кики не ходи на градина , защото детската е под карантина и се гледаме. Излизаме сутрин към 9.00 до към 11.30 . После обядваме , той ляга за два часа ,а аз готвя. От 4 до 8 пак сме навън и така................................... ВСЕКИ ДЕН ЕДНО И СЪЩО . Днес сме на гости от 8.оо и за това съм си още в къщи . Малкия обаче си знае ,че по това време сме на люлките и дава зор да излизаме.

...........мама  честити ти розови гащички . 

# 558
  • Перник
.........мама, честита розова новина!

# 559
поздрави на всички Simple Smile

# 560
здравейте и от нас не сме писали отдавна, но то си едно и също при нас - караме повече навън на площадката Grinning . Днес си взехме изследванията които се правят на 1год.  малко се притесних от хемоглобина Confused По принцип съм чувала че на децата е по-нисък, но нашия е 92, докторката ни изписа Maltofen (или нещо такова не мога да го разчета много). Мислех да не го купувам, а да наблегна повече на храни с желязо, но се поразрових по форума и май наистина ни е нисък. При вас как беше и давахте ли нещо на децата?

# 561
danielka86, при нас хемоглобинът на 6 месеца беше 106 и педи ни каза, че е малко по-нисък, но няма да ни изписва лекарства, а само да наблегнем на храни с желязо. Ще видим колко ще е на 1 година.
Аз пък напоследък се притеснявам, че Кари от време на време има сенки под очите, но след 2 дни сме на консултация и дано не е проблем, че се каниме в събота да пътуваме ......

# 562
Ние на 6 месеца нямахме  никакви проблеми не сме пили нищо не ни е казвала да наблягаме на някой храни, но сега  Sad
Дано при вас всичко в наред.

# 563
  love001          отивам да готвя ...........................,,,,,,,,, но не знам какво  newsm78 

Писна ми все да не ми идва на ум какво да се яде .

И всеки път картофите или оризът са на масата под различна форма .  smile3511

Оплаках се . СеГА отивам в кухнята и дано ми дойде някоя гинеална кулинарна идея  .

# 564
ехооо привет и от мен...ей много съм изпуснала много страници  забравих на кой какво трябваше да честитя  Mr. Green
аз какво да кажа за нас - добре сме, ходихме малко на почивка на Огняново морето тази год. ще го пропуснем.., очето вече не ни сълзи да чукна на дърво, Стела стана на 1 год а  има само 2 зъба  Sad , още не може да ходи сама, ама това са "бели ядове"
и ние сега правихме изследвания и хемоглобина ни беше 104 - педи каза че е добре; незнам какви  са референтните стойности някой ако знае да пише
nansi 21 ето ти идея аз вчера го готвих: пълнени тиквички с кайма, ориз и малко патладжан стават страхотни: режеш на половина по-големи тиквички издълбаваш ги;  плънката я правя като за мусака запържжвам частта от тикв.  с морков, лук, домат,малко патладжан, ориз и кайма, малко вегетка , малко чесънче,пълня и във фурната за около 30 мин.  е готово...
хайде аз пък отивам на пазар ...
а някой беше написал за среща - няма да е лошо да се видим  Simple Smile

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 17:21 от alexk

# 565
  • от Луната
Алекс, може ли малко подробности за Огняново  Embarassed
А за срещата казвайте. Аз общо взето почти всяка вечер след 17 съм на двореца  Wink
Нанси, какво сготви, че и аз вече се побърквам с това готвене  Crossing Arms

# 566
    нищичко не готвих      Joy    Joy         Joy

купих пиле на грил от билата+ бира шуменско 2 литра за 6.99 на промоция и  Animal Pig

но утре трябва да измисля нещо . Изкам да е без картофи и ориз . А и да не е зеле, че скоро готвих .

ПОМАГАЙТЕ

кАТО влезна да чета в кулинарни сайтове си изгубя 3 часа и нищо не мога да избера.

newsm46                    ЛЕКА НОЩ   !!!!!!!!!!!!!      newsm46

# 567
Днес моето малко момченце става на 1 годинка! Вече е голям мъж!
Но по някаква причина не мога да кача картинки за почерпка. Не ми излиза paste. Ако някой знае защо моля да пише!

# 568
  • Перник
Aлиса, честит рожден ден на малкото ти момченце! Да ти е жив и здрав!   bouquet
Като не ти излиза paste,ползвай комбинация Ctrl+V  Wink

Нанси, и  на мен вече ми е трудно да измислям манджи, още повече, че Калоян както обожаваше супи, сега яде само пилешка. Ако може само с кюфтета и пържолки да го храня, ще е най-доволен  Mr. Green И сладолед за десерт  Crazy
Довечера мисля да правя гювечета за вечеря, че ми се ядат, но пък трябва да измисля и нещо за утре - да има какво да обядва дзвера ooooh!

# 569
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БИСКО! НЕКА БЪДЕ ЗДРАВО, УСМИХНАТО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ  Tada ВЕСЕЛ ПРАЗНИК НА МАМА И ТАТЕ     bouquet

Викоталиа ние бяхме в хотел Делта www.hoteldelta-bg.com -стаята е 60 лв със закуска нямам забележки всичко е ново, обслужването е на ниво, единственото което не ми хареса са порцииките в ресторанта и затова се хранехме в рест. на Вила Рай на много по-ниски цени....иначе много ми хареса тихо, спокойно, прекрасна гледка, топла мин.вода, 3 басейна страхотно място да си почивка и релакс  Simple Smile  и на малката много и хареса не искаше да излиза от басейна.. но да знаеш ако решиш трябва да резервираш от рано места петък и събота е лудница /не само за този хотел/ ние отидохме в неделя когато всички си тръгваха егати кефа останахме само ние и персонала  Simple Smile само до понеделник  разбира се..

аз пък да не казвам че сме добре пфуу....от днес си имаме обрив ходихме на кожен- копривна треска най-вероятно от вчерашната манджа с риба знаех си че не трябваше да я давам  ама айде де...сега инжекции, сиропчета, диета абе лоша работа ...дано да мине бързо

ние почти всеки ден сме по парка около обяд но може и късния следобяд...ще чакам и вашите мнения ако се съберем

Общи условия

Активация на акаунт