Перник-21

• 53 408
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
alissa nik  честит ти пораснал мъж . Да сте живи и здрави цялото семейство, а на Бисер весело и безгрижно детство.   bigdance2

# 571
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИЯ МЪЖ ДА ИМА МНОГО ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ДА ПОРАСНЕ ГОЛЯМ ХУБАВ МЪЖ А НА МАМА И ТАТЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК Hug

# 572
Здравейте момичета откакто родих имам косопад вие имали ли сте подобен проблем и какъв съвет ще ми дадете да ми спре вече пробвах какво ли не.

# 573
Благодаря на всички, дано всичко, което ми пожелахте да се сбъдне!  bouquet
Светле, пробвах и по твоя начин, не става, да не би нещо в сайта на Бг мама да е променено та да не могат да се качват снимки и картинки?
Мексито, след раждане е нормално да ти пада косата, защото по време на бременността коса почти не пада и после всичко опада наведнъж. При мен беше същото първия път, направо задръствах прахосмукачката. Търпение и някаква маска за коса само ще помогнат. Като опадне всичко, което трябва ще спре. Дано само да ти остане коса след това. /шегувам се, не е толкова страшно/. Аз ползвах маска Денис със жълта капачка, но последната, която си купих има друг мирис и определено не ми действа по същия начин. Така че не я препоръчвам. Този път с Биси опадна по-малко коса от предишния.
За манджи! Пиша любимата рецепта на Габи. Запържва се пилешко филе, малко гъби, като станат готови добавяш нарязани на пръчици или кръгчета моркови и кисели краставички. Съвсем леко се запържва, защото морковите са по-вкусни хрупкави. Добавяш малко топено сирене и 500 г течна сметана. Щом заври махаш от котлона и топиш до насита. Това е Пилешка фантазия, с малко промени от мен. Ако искаш пробвай я, наистина е вкусно.

# 574
Мексито , и при мен проблема с косопада е отчайващ. Вече седми месец направо сея косми навсякъде. Поостригах се малко , че ми беше доста дълга косата , маскирах се с какви ли не глупости и нищо не помага. Сега се мия с един шампоан-фитовал . Той е за косопад и като чели от известно време намаля . И за мен е учудващо че вече толкова време не спира да капе , въпреки че знам че е нормално. Е , още не съм останала без коса , но все пак се надявам скоро да спре. Моята фризьорка ми препоръча и една маска с чеснов екстракт и съм я поръчала , но като я ползвам ще споделя ефекта. Не се шашкай , ще отмине    Hug

# 575
Честито на всички на патерици.
За среща и аз съм съгласна.Да пускам ли анкета или да се разберем така нещо.Към 11 ми е по удобно на мен.
А за това някой да знае подробности?
За косопада на мен ми помогнаха маски и търпение и подстригване разбирасе.
За манджите нямам проблем,все различни идеи ми идват  Laughing Обичам да си готвя.(откакто забременях).
Тортите на двете фукли и на Неделя са ми любими,а за домашни на ЛС ще дам номера на приятелката ми който иска.

# 576
 Shocked  Shocked леле сега от теб разбирам
за косопад аз ползвах едни ампули взимах си ги от една фризьора ако искаш ще ти дам координати...

# 577
момичета имам едно въпросче. Някой преди дооооооста време беше писал ,че си е кръщавал детенце в Ресиловски манастир .Може ли някой да ми даде телефон за връзка на манастира. Интересува ме за 15 август как стоят нещата.

# 578
nansi_21  Ир 85 кръщава малкия Калин там.Пиши и на ЛС.

# 579
момичета имам едно въпросче. Някой преди дооооооста време беше писал ,че си е кръщавал детенце в Ресиловски манастир .Може ли някой да ми даде телефон за връзка на манастира. Интересува ме за 15 август как стоят нещата.
Няма телефон,трябва да отидете лично до там!

# 580
  • Перник
Щом заговорихме за кръщене,се чудя дали да ходим на Рилския манастир или Кръстова гора.Някой има ли отзиви за там и евентуално телефон за записване за края на август.И какво е необходимо за ритуала или цена?

# 581
Ирка мерси за отговора . Значи трябва със сигурност да се отиде до там .

времето е само за   grinning039  и      beer  , но аз ще свърша туй-онуй докато Кики е при баба си.

А пък през седмицата ще отидем и до Рударци да си попека голееееееееееееемия тумбак .

Някой ходил ли е тази година. Колко е билета, шезлонга и чадър. На друго място има ли наблизо където мога да си цопна дупето, но задължително да има и детски басейн .????? .

# 582
Ние запазихме по тел. миналото лято, но за 15.08. нямаше места. Номер 0878154417. Успех  Hug

# 583
мерси  shushi_13   bouquet

# 584
  • Перник
Момичета, имам въпрос - може ли отнякъде в нашия зачукан град да се купят красиви детски прибори за хранене? Нещо като тези:

Или направо да си ги поръчвам?

Общи условия

Активация на акаунт