Перник-21

• 53 355
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
Райче, а къде в Перник живееш? Да се наредя и аз при любопитните  Embarassed Mr. Green Децата са ни почти еднаква възраст и можем да се видим.

Малко над автогарата /към 7-то/

# 676
Виктоалиа а какъв е този код за безплатна доставка как може човек да се сдобие с него и може ли да се пусне като поръчка само 1 анцуг той е 15 евро ще стане ли с безплатна доставка???

# 677
  • от Луната
Да ще стане. Има си кодове и за намаление вече  Mr. Green Ето ви темата, прочетете 1 пост
Райче , аз съм на пазара и често ходя в паркчето зад Гимназията. Та някой ако иска да заповяда. Там е по-спокойно и не и треперя на Михаела, че ще я прасне някоя люлка ooooh!. Пред Двореца до като ги има тия замъци - батути не стъпвам  Crossing Arms

# 678
Само че темета не е излязла??? Thinking

# 679
  • от Луната
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=518192.new;topicseen#new ето я темата. Много се извинявам  Embarassed Embarassed Embarassed

# 680
Здравейте мами, ние в неделя се прибрахме - изкарахме месец и половина при нашите в Смолян, беше СУПЕР!!! Сега бързам да се похваля - на 13 август Кари проходи, а от няколко дни вече си имаме и зъбче  Grinning Скоро ще правите ли среща?

# 681
  • Перник
Ilava, добре завърнала се  Hug и браво за напредъка на Кари!

# 682
ilava, честито ти ходещо малко човече И честито ви зъбче .

Аз пак съм с въпросче - то вече ме е срам  Embarassed само разпитвам ...................Та така ................интересувам се къде мога да проверя за клуони  за детско парти и горе долу ако знаете и цена . Един голям МЕРСАЖ предварително .

# 683
 nansi_21   по принцип всеки детски център ти предлага клоун срещу 40-50 лв маи бяха.
Иначе по късно мога да ти пратя номера на Бонбончо.Имаше и още един клоун но му забравих името,някъде бях гледала визитка.Опитаи в гугал да намериш нещо.Иначе и по кракра има предаване на бонбончо и накрая му излиза номера.

# 684
  • Перник
Калоян вчера беше на рожден ден с клоун в големия детски клуб в кв. Изток. Наде, и аз мисля като Лиска, че клубовете предлагат.

# 685
На ЛС ще ти пратя номера.

# 686
Здравейте, сега откривам темата Hug
Днес се записах за ЖК при д-р Емил Иванов, има ли мами, които са го посещавали, че много ме е страх, 2 пъти ходя в нашата болница и освен цигани, други няма. Дали не трябваше в София да отида?

# 687
  • от Луната
Добре дошла и честито  Hug. Тук ще чуеш всякакви мнения, всеки е доволен от собствения си гинеколог. Моята беше Христова, през 1 кабинет на Иванов е и съм много доволна. Щом вече си се записала нека той да ти води консултацията, но за твое успокоение можеш и да посещаваш частен кабинет, където си решиш  Wink . И най - важното за една лека и успешна бременност е майката да е спокойна, да не се тресе от страх постоянно и недей да четеш много в нета за всякакви случаи, че ще психясаш. Аз бях една щастлива и неосведомена бременна и резултата ми е в подписа  Mr. Green

# 688
Здравейте, сега откривам темата Hug
Днес се записах за ЖК при д-р Емил Иванов, има ли мами, които са го посещавали, че много ме е страх, 2 пъти ходя в нашата болница и освен цигани, други няма. Дали не трябваше в София да отида?
Аз бях при него и съм много доволна, според мен си направила един добър избор на лекар за ЖК Peace Човека е много внимателен

# 689
  • Перник
И аз бях при Иванов и не съм много очарована на няколко пъти му звънях за консултация когато имах проблеми и всеки път ме режеше директно не бил на работа, че трябва да му звъня когато той е на смяна през останалото време имало бърза помощ и родилно отделение и че ако искам нещо да го питам трябва да отида в кабинета му и т.н, а като отида там ми викаше ама защо не си с час първо трябва да звъниш  Shocked
Толкова нерви изтрепах с него просто нямам думи водеше ми картона и толкоз, лично аз си ходех на частно в София при един доктор който не ми затвараще телефона, а ме  консултираше и естествено родих при него. Peace
За мен лично е много важно доктора да има връзка с бременната си пациентка по всяко време в което тя се нуждае от съвет или помощ все пак не всеки ден сме бременни.
Успех и леко раждане  Hug

Общи условия

Активация на акаунт